Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε στην τηλεόραση και το Twitter τον αποθέωσε

Το #Maestro έκανε πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Δυναμική επιστροφή στην τηλεόραση έκανε στην Ελλάδα, το βράδυ της Πέμπτης 13/10 ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης! Το #Maestro έκανε πρεμιέρα και αμέσως ανέβηκε στα πρώτα trends στο Twitter.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο τέλος κάθε επεισοδίου, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης live στο #MaestroPodcast

 

Μέσα από εννέα επεισόδια, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Γυρισμένη στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα και με ένα ξεχωριστό καστ ταλαντούχων ηθοποιών να ενσαρκώνει τους πολυδιάστατους ήρωες που εμπνεύστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η σειρά «Maestro» έρχεται για να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό τη νέα σεζόν.

 

 

 

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγείται μια ιστορία πάθους και σύγκρουσης με φόντο την σκληρή, σύγχρονη πραγματικότητα.

 

 

Ο ίδιος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του πρώτου από τα συνολικά εννέα επεισόδια, σημείωσε πως έχει αγωνία για τις αντιδράσεις του κόσμου.

«Ξαναβρίσκομαι στο MEGA και έχω προσμονή, χαρά και λίγη αγωνία για ένα έργο που έχουμε δουλέψει πολύ άνθρωποι για αυτό και που με την στήριξη και της παραγωγής αλλά κυρίως του καναλιού έχουμε πάρει ένα ρίσκο, και απόψε ξεκινάει αυτό το ταξίδι. Καταπιάνομαι με κοινωνικά θέματα που αφορούν όλους».

«Η σειρά έχει 10 πρωταγωνιστές, έχει 9 επεισόδια, σαν 9 ταινίες, καταπιάνεται με πολλά κοινωνικά θέματα και πράγματα που αφορούν όλους μας. Έχω γράψει για 10 διαφορετικά μοντέλα της κοινωνίας σήμερα, είναι πολλά τα θέματα που καταπιάνομαι. Ο έρωτας είναι το όχημα προκειμένου να αφηγηθούμε κάποια κοινωνικά θέματα που απασχολούν παγκόσμια όλους μας».

Κάθε επεισόδιο θα έχει έναν αφηγητή – πρωταγωνιστή, μέσα από το βλέμμα το οποίου θα ξετυλίγεται η ιστορία του κάθε επεισοδίου.

«Το πρώτο επεισόδιο θα είναι μέσα από τα μάτια της Κλέλιας Ανδριολάτου».

«Ελπίζω να ανταμειφθούν όλοι οι κόποι όλων των ανθρώπων που ενάμιση χρόνο δούλευαν σκληρά», είπε κλείνοντας ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

H πολυαναμενόμενη σειρά #Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κάνει πρεμιέρα και στην Κύπρο το βράδυ της Κυριακής από την τηλεόραση του Αlpha.

 

 

 

Oι δύο βασικοί πρωταγωνιστές Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Κλέλια Ανδριoλάτου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων αποκάλυψαν και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Τα γυρίσματα αυτά στη βάρκα έγιναν τέτοια εποχή ακριβώς πέρυσι. Την προηγούμενη μέρα έβρεχε. Το πρόβλημά μας στους Παξούς ήταν ο καιρός γιατί πέρυσι έκανε πολύ δύσκολο Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Μόλις έβγαινε λίγο ήλιος, τρέχαμε στο πίσω μέρος του νησιού και κάναμε όλα τα καλοκαιρινά. Υπήρχαν πολλές σκηνές που κρυώναμε» είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Είχαμε αφήσει κάποιες σκηνές λίγο γυμνούλες προς Οκτώβρη. Έρχεται λοιπόν ο Οκτώβρης…» ανέφερε η Κλέλια Ανδριολάτου με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να εξηγεί, «Είχαμε αφήσει τις πιο δύσκολες του ζευγαριού για το επεισόδιο 8 και 9  για το τέλος. Έλα όμως που ήρθε χειμώνας».

Και με τη σειρά της η Κλέλια Ανδριολάτου πρόσθεσε για τις δυσκολίες των γυρισμάτων: «Μιλάμε τώρα για πολύ σοβαρό κρύο. Τρέμαμε, κρατούσαμε ζεστά μπουκάλια με νερό για να αντέξουμε στο γύρισμα. Φυσούσε, είχε βροχή… Τρέμαμε από το κρύο. Είχαμε κουβέρτες και κάναμε “1,2,3” και την πετάγαμε για να κάνουμε τη σκηνή» πρόσθεσε η πρωταγωνίστρια της σειράς.

 

 

 

H Χάρις Αλέξιου μίλησε στο #ΠάμεΔανάη για τη συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια, τόνισε πως, «η συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο #Maestro είναι ένας έρωτας σε εισαγωγικά. Ο Χριστόφορος είναι ένα πλάσμα του Θεού που σε κάνει να τον αγαπήσεις αμέσως. Έχει κάνει μία εξαιρετική δουλειά και δεν είναι τυχαίο ότι την ετοιμάζει τόσο καιρό», και πρόσθεσε χαρακτηριστικά πως, «μου έχει πει ο Χριστόφορος «σε άλλους ηθοποιούς παίρνεις τη στιγμή τους από την 4η , την 5η λήψη, εσένα την παίρνω από την αρχή».

«Αφού Θέλει ο Χριστόφορος να είμαι και στον δεύτερο κύκλο του «μαέστρο» ναι θα είμαι», κατέληξε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

 

 

 

Η Μαρία Καβογιάννη έχει γράψει τη δική της ιστορία στην τηλεόραση συμμετέχοντας σε σημαντικά έργα όπως «Ντόλτσε Βίτα», «Εγκλήματα», «Χαρά αγνοείται», «Πίσω στο σπίτι», «Οι μάγισσες της Σμύρνης», «Μην Αρχίζεις την Μουρμουρα». Τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η ίδια έχει παραδεχτεί ότι μεγάλος της φόβος είναι η έκθεση στο κοινό. Φοβάται να βλέπει τον εαυτό της να παίζει και στις ερμηνείες της εντοπίζει διαρκώς λάθη.

Μιλώντας  στην #Ελένη αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Χριστόφορου Παπακαλιάτη, τον οποίο όπως είπε νιώθει οικογένεια και έκανε ειδική μνεία στους Παξούς, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του σίριαλ.

«Τον Χριστόφορο τον νιώθω οικογένεια. Τον αγαπώ. Είναι ευτυχία να δουλεύεις μαζί του γιατί είναι μια δημιουργία που δεν μπορώ να εκφράσω. Οι δουλειές του είναι επιτυχία και ποιότητα», τόνισε στην Ελένη Μενεγάκη.

«Είναι φοβερής ποιότητας»

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Είναι ευλογία να δουλεύεις στους Παξούς. Έχω μεγάλη τύχη στη ζωή μπυ. Τα γυρίσματα γίνονται σε ένα σχολείο πάνω στη θάλασσα. Οι άνθρωποι του νησιού είναι τόσο καλοί, τόσο ευγενικοί και χαμογελαστοί.

Η παραγωγή πλούσια. Ο Χριστόφορος δεν κάνει καμία έκπτωση. Στο εξωτερικό θα ζηλέψουν αυτή τη δουλειά Είναι φοβερής ποιότητας».

 

 

 

Οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν το #Maestro τόσο για τη σκηνοθεσία του και τις υπέροχες εικόνες που βλέπουμε όσο και για την εξαιρετική για ακόμη μια φορά μουσική της σειράς.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε λείψει στο τηλεοπτικό κοινό και αυτό φάνηκε στα δεκάδες σχόλια που έχουν γραφτεί μέχρι στιγμής στα social media.

  

 

       

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη