Το #GNTMgr πήγε Μύκονο για γυρίσματα - Η απάντηση της Καγιά στις πρώην παίκτριες

Το #GNTMgr επέστρεψε για ακόμη μια φορά στις τηλεοπτικές μας οθόνες και ήδη η μεγάλη επιστροφή της Βίκυς Καγιά σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά τις πολύωρες auditions και το ID Catwalk, οι υποψήφιοι του #GNTMgr έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για το bootcamp και το σπίτι του ριάλιτι μόδας.

Η διαδικασία του bootcamp έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Και μια από εκείνες ήταν και η model instructor Mary Vitinaros, η οποία με το που μπήκε στο παιχνίδι προκάλεσε πανικό. Αρχικά, η Mary Vitinaros συστήθηκε στις κοπέλες και τους είπε ότι από εδώ και στο εξής θα είναι εκείνη που θα τις βοηθάει σε όλα τα επόμενα βήματά τους. Οι κοπέλες επεσήμαναν στα σχόλιά τους το πόσο πανέμορφη είναι και ότι το μόνο σίγουρο ήταν ότι θα έχουν, από τότε και στο εξής, να πάρουν πάρα πολλά μαθήματα από εκείνη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Και ενώ το ριάλιτι μόδας βρίσκεται σε εξέλιξη, τα γυρίσματα φαίνεται πως έχουν προχωρήσει πολύ και αυτό αποδεικνύεται από το επαγγελματικό ταξίδι των κριτών στη Μύκονο. Έτσι στα μελλοντικά επεισόδια του #GNTMgr θα δούμε τους κριτές και τα επίδοξα μοντέλα να ποζάρουν με φόντο το νησί των Ανέμων.

 

 

Το #MykonosLiveTv «τσάκωσε» τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα σε γνωστό beach bar στην Ψαρρού να φωτογραφίζονται με τη μασκότ του καταστήματος, τον μπλε παπαγάλο.

 

 

 

Όλοι έδειχναν ενθουσιασμένοι με τα υποψήφια μοντέλα να το ρίχνουν στον χορό. Κάποιες από τις κοπέλες μάλιστα, έκαναν μέχρι και κωλοτούμπες πάνω στο κέφι.

 

 

Η Βίκυ Καγιά μιλώντας στην εκπομπή #SuperΚατερίνα και στη Φαίη Φώτου απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις της Άννας Αμανατίδου αλλά και της Μαριαγάπης Ξυπολιά.

Οι πρώην διαγωνιζόμενες του #GNTMgr αναφέρθηκαν στο πρόσωπο της Βίκυς Καγιά δηλώνοντας πως δεν είχαν καμιά επικοινωνία και στήριξη από την Βίκυ Καγιά μετά ριάλιτι.

«Δεν ξέρω τι περιμένει ο καθένας, είναι νέα κορίτσια και έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους. Είναι λίγο αστείο να ασχολούμαστε με όλα αυτά. Μετά από τόσα χρόνια δεν αισθάνομαι πως πρέπει να απαντήσω για όλα αυτά. Πρέπει να ρωτήσεις τα ίδια τα κορίτσια  γιατί αισθάνονται έτσι, και τι υπάρχει πίσω αυτό, εγώ δεν ξέρω να σας πω.

Όταν χρειαστεί μια κατεύθυνση και επικοινωνία, πολύ ευχαρίστως να συζητήσουμε. Αγαπώ πάρα πολύ τα νιάτα και τα νέα μοντέλα», απάντησε η Βίκυ Καγιά.

Μαριαγάπη Ξυπολιά: «Είναι χαζό να κάτσω να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα»

Σχολιάζοντας τη δήλωση που έκανε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Και γιατί να τσακωθεί με μένα; Δεν έχουμε κάποια κακή σχέση, τι να πως δεν ξέρω, νέα παιδιά είναι, φρέσκα, εγώ την εκτιμώ πολύ, ξέρω και τη μαμά της. Δεν ξέρω τι υπάρχει πίσω από αυτό, θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια μάλλον», είπε η Βίκυ Καγιά στην κάμερα του Alpha

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν έχασα χρυσόψαρο, τον αδελφό μου έχασα! Βίωσαν τον πόνο μου, που είναι η ανθρωπιά;»
Θοδωρής Κατσαφάδος: «Παίζω σε παράσταση που ξέρω ότι δεν με θέλουν! Με στενοχωρεί, το ζω πρώτη φορά!»
Δημήτρης Παπανικολάου για τον αυτισμό: «Δεν θέλουμε ούτε οίκτο, ούτε να μας αποκαλούν super ήρωες»
Αμάντα Μανωλάκου: «Έχω πολλαπλές εστίες σκλήρυνσης στο κεφάλι»
Αρετή Πασχάλη: «Δεν είχα καμία σύνδεση με το μωρό μου, δεν μπορούσα να βρω νόημα στη ζωή»