Καβογιάννη, Στάνκογλου, Παντούση κέρδισαν τις εντυπώσεις στο Twitter

Πρεμιέρα για το #KokkinoPotami & την συνέχεια από το Nησί, #MiaNyxtaTouAvgoustou! Η επιστροφή των εμβληματικών σειρών, έφερε ανατριχίλα στο Twitter 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής (02-10) η νέα σειρά της ΕΡΤ και έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η νέα συναρπαστική σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου», που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, το βράδυ της Κυριακής (2-10) έκανε πρεμιέρα και από τα πρώτα κιόλας πλάνα κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο ανέμενε με λαχτάρα τη συνέχεια του «Νησιού» που άφησε εποχή!

Οι εξαιρετικές ερμηνείες, η εικόνες, η φωτογραφία, η σκηνοθεσία και φυσικά το story που ξεκίνησε πολύ δυναμικά έχει συνεπάρει το τηλεοπτικό κοινό.

Η νέα δραματική σειρά 14 επεισοδίων, που αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης σειράς «Το νησί», καταγράφει τον τραγικό απόηχο μιας γυναικοκτονίας, τις αμέτρητες ζωές που σημαδεύτηκαν ως συνέπειά της, τις φυλακές κάθε είδους που χτίζει ο άνθρωπος γύρω του, αλλά και την ανάγκη για λύτρωση, ελπίδα, αγάπη, που αναπόφευκτα γεννιέται πάντα μέσα από τα χαλάσματα.

Μια από τις εμβληματικές παρουσίες αδιαμφισβήτητα αυτή της Μαρίας Καβογιάννη, η οποία επέλεξε να επιστρέψει στην μικρή οθόνη μέσα από αυτή τη σειρά και έχει ήδη κερδίσει τα εύσημα.

Στο twitter τα σχόλια είναι απανωτά τόσο για την υπέροχη εμφάνισή της όσο και για την εκπληκτική της ερμηνεία.

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

  

 

Η σειρά ξεκίνησε με την συγκλονιστική αφήγηση του Γιάννη Στάνκογλου, η οποία έφερε «ανατριχίλα» στο Twitter.

 

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

  

  

  

  

 

 

 

Ο Μανώλης έφυγε από την Κρήτη αποφασισμένος να μην επιστρέψει ποτέ. Ζει στον Πειραιά. Οι γύρω του, περιθωριακοί τύποι του λιμανιού, βλέπουν στο πρόσωπό του έναν γοητευτικό ευχάριστο και χαρισματικό άνθρωπο, με άγνωστο παρελθόν, επιρρεπή στις καταχρήσεις και στον τζόγο.

Ο Ανδρέας είναι φυλακισμένος στην Κρήτη, καταδικασμένος σε ισόβια κάθειρξη. Κανείς δεν τον έχει επισκεφθεί εδώ και έξι χρόνια – εκτός από τις τύψεις γι’ αυτό που έκανε, οι οποίες δεν τον αφήνουν στιγμή σε ησυχία.

Κι ενώ η μοίρα του ενός είναι ήδη προδιαγεγραμμένη από το δικαστήριο, η μοίρα του άλλου ίσως να έχει μια τελευταία ελπίδα να αλλάξει. Ο Μανώλης, λίγο πριν από την αυτοκαταστροφή του, γνωρίζει ξανά την αγάπη. Όχι την εγωιστική, καταστροφική αγάπη που είχε για την Άννα. Μα, μια αγάπη γενναιόδωρη και φωτεινή, που την νιώθει για πρώτη φορά στη ζωή του: την αγάπη για τους ανθρώπους γύρω του, που ως τώρα του ήταν ξένοι. Για τη λιγάκι αδιάκριτη σπιτονοικοκυρά του, την Αγάθη (Μαρία Καβογιάννη), για τους βασανισμένους ανθρώπους που ζουν στην ίδια πανσιόν μαζί του, για τους συναδέλφους -εργάτες του λιμανιού, για τους ανθρώπους του περιθωρίου… Για ένα μικρό κορίτσι στο διπλανό παράθυρο. Ένα κορίτσι που μοιάζει με την κόρη της Άννας, τη Σοφία (Μαρία Πασσά), που ο Μανώλης πάντα αναρωτιόταν αν είναι δικό του παιδί.

Στο μεταξύ, η Μαρία αρχίζει για ανεξήγητους λόγους να επισκέπτεται τον φονιά της αδελφής της στη φυλακή, ενώ εμφανίζεται ο Αντώνης (Έκτορας Λιάτσος), ένας άντρας που ήταν πάντα ερωτευμένος με την Άννα και είχε μια κρυφή ανάμιξη στον θάνατό της. Παράλληλα, παρακολουθούμε τις ιστορίες του γιατρού Νίκου Κυρίτση (Αλέξανδρος Λογοθέτης) και του δικηγόρου και πάλαι ποτέ προέδρου της Σπιναλόγκας, Νίκου Παπαδημητρίου (Τάσος Νούσιας).

 

 

Το βράδυ της Κυριακής 2 Οκτωβρίου 2022, η συγκλονιστική ιστορική σειρά έκανε πρεμιέρα, με τους τηλεθεατές να αγωνιούν  για τη συνέχεια της ιστορίας της Ιφιγένειας Νικολαϊδη. 

Πρόκειται για μια από τις πιο συγκλονιστικές σειρές, που έτσι την βάφτισε το κοινό από τα πρώτα κιόλας επεισόδια που είχαν παρακολουθήσει πριν από δυο σεζόν.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της προβολής του επεισοδιού, οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς ξεκίνησαν να σχολιάζουν μανιωδώς στο Twitter με τα πιο διθυραμβικά σχόλια, μιας και περίμεναν πώς και πώς την συνέχεια της συγκεκριμένης σειράς!

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Η συνέχεια από το #ΚόκκινοΠοτάμι ξεκινά από την ημέρα που ο Μουσταφά Κεμάλ έφτασε στον Πόντο και κατά τον λόγο του, η Ιφιγένεια και ο Μίλτος προσπαθούν να διαφύγουν στο Παρίσι, με τα έγγραφά τους, ως Γάλλοι υπήκοοι. Μετά την προβολή της τελευταίας σκηνής από τον πρώτο κύκλο, με τον Κερέμ και τον Μίλτο να κοίτωνται νεκροί, η Ιφιγένεια βρίσκεται στο πλοίο και ταξιδεύει μόνη της με το γιο της, Μιλτιάδη, εξιστορώντας του στιγμές από την ζωή της στον τόπο της.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη