Η μπηχτή της Μελέτη για Μάνεση: «Βρε κουτά τρικ έκανε για να δει ανταπόκριση»

'Εκραξαν τα ξεσπάσματα Μάνεση περί «τελευταίας διετίας», Χριστοπούλου, Γερμανού, Σκορδά, Τεργιάκης & Τσουρός 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στη προχθεσινή εκπομπή του Alpha, ο Νίκος Μάνεσης δήλωσε στον αέρα ότι θα αποχωρήσει μετά από 2 χρόνια… καθώς θα πάρει σύνταξη.

Το πρωί της Κυριακής, ο γνωστός δημοσιογράφος θέλησε να ξεκαθαρίσει τους λόγους που αποκάλυψε πως πρόκειται να αποχωρήσει από την εκπομπή μετά το πέρας των 2 ετών.

«Χρωστάω κάτι να πω… Εχθές κάποια στιγμή είπα άντε δυο χρόνια έμειναν και μετά θα πάρω σύνταξη. Δεν έχει σημασία αν εγώ θα πάρω σύνταξη ή δεν θα πάρω, είναι δικό μου δικαίωμα και της οικογένειάς μου. Σε δύο χρόνια σταματάω από εδώ, θα πάρω σύνταξη, θα πάω αλλού, θα αλλάξω επάγγελμα; Θα το δω. Το λέω αυτό γιατί έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση. Το έκανα για έναν απλό λόγο. Υπήρξε μια τεράστια ανταπόκριση, μπλόκαρε το σύστημα στα social media, μπλόκαρε το τηλεφωνικό κέντρο, υπήρχε ένα ενδιαφέρον και είμαι υπόχρεος. Το έκανα για να δω αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον.  

 Από το ξεκίνημα της τηλεοπτικής σεζόν καταγράφεται το εξής, το να υπάρχει το δικό σας μεγάλο ενδιαφέρον και εμείς να καταβαραθρωνόμαστε και λέμε μας παρακολουθούν ή όχι; Τελικά μας παρακολουθείτε. Η περίφημη αυτή είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου, που στήνουν κάμερες απ’ έξω για δηλώσεις. Δεν κάνω δηλώσεις.

Έπαιρναν συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, έγινε μια κόλαση. Εχθές πατώσαμε, άσχημο ξύλο. Έχουμε συνηθίσει να τρώμε ξύλο. Επειδή συμβαίνουν πράγματα που προσβάλλουν τη λογική μας, μας αρέσει να κάνουμε διάφορα τρικ και να παίρνουμε απαντήσεις. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, πρέπει να κρατάμε κάποια πράγματα και για εμάς. Δεν δίνω συνεντεύξεις, μιλάω στον κόσμο. Το έκανα για να δω αν υπάρξει ανταπόκριση, υπήρξε ανταπόκριση η οποία δεν καταγράφηκε στην τηλεθέαση» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μάνεσης.

«Άλλο ένα κερασάκι στην οποιαδήποτε τούρτα των αμφιβολιών. Ίδιες αμφιβολίες έχουν μπει σε μερίδα των εργοδοτών μας… Κατά την περσινή χρονιά εντοπίστηκαν αξιοπερίεργα. Σε συγκεκριμένες ώρες σε συγκεκριμένες ημέρες το δυναμικότερο κομμάτι των ανδρών παρακολουθούσε cartoon για τετράχρονα. Εκεί μπήκαν αμφιβολίες στους εργοδότες μας ότι μπορεί αν θέλει έναν εκσυγχρονισμό το μοντέλο… Η καταγραφή των απόψεών σας είναι ανακόλουθη με το πραγματικό ενδιαφέρον» είπε κλείνοντας ο Νίκος Μάνεσης.

 

 

Τα όσα είπε ο Νίκος Μάνεσης στη χθεσινή εκπομπή του στον Alpha σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας η Ελεονώρα Μελέτη, ο Κώστας Τσουρός και ο Βασίλης Γρηγορόπουλος στο #MegaΚαλημέρα.

Μετά την προβολή μέρους των δηλώσεων του Νίκου Μάνεση, την κουβέντα ξεκίνησε ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, λέγοντας πως «Νόμιζα ότι έπεσε στην Παλλήνη μετεωρίτης, νόμιζα ότι έριξε πυρηνικά ο Πούτιν στην Παλλήνη».

«Βρε κουτά ένα τρικ έκανε για να δει την ανταπόκριση…» συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη γελώντας.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος σχολίασε με αιχμηρό τρόπο: «Από πότε ελέγχουμε την ανταπόκριση με τα νούμερα λέγοντας στον κόσμο να πάρουν τηλέφωνο; Ο Νίκος Μάνεσης είναι χρόνια στην τηλεόραση… Τώρα τι είναι αυτό το τρικ; Δηλαδή θα έκανε το ίδιο και όταν ήταν μπροστά σε νούμερα; Όταν ήταν μπροστά δεν το έκανε. Τώρα όλο αυτό φαντάζομαι υπονοεί ότι είναι και λίγο λάθος τα νούμερα. Άρα τώρα τα νούμερα είναι λανθασμένα, όταν έσκιζε ο Νίκος Μάνεσης ήταν σωστά;».

Η Ελεονώρα Μελέτη λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Εγώ εισέπραξα ότι εννοούσε ότι τόσα χρόνια δεν έχει αλλάξει κάτι στην επικοινωνία και σε όλο αυτό που ζει μέσα στο πλατό σε σχέση με τα social media και να μην αποτυπώνεται στα νούμερα τηλεθέασης. Εγώ αυτό κατάλαβα».

«Αυτό που έκανε χθες, ακυρώνει αυτό που έχει κάνει τόσα χρόνια» ανέφερε ο Κώστας Τσουρός και ρώτησε την παρουσιάστρια για το αν αντιδρούσε με παρόμοιο τρόπο ο Νίκος Μάνεσης όταν συνεργάστηκαν στον Alpha.

«Φταίγαμε οι παρουσιαστές για τα νούμερα. Αφού φύγανε όλοι… Πώς θα γινόταν η εκπομπή;» αρκέστηκε να πει η Ελεονώρα Μελέτη, ολοκληρώνοντας το θέμα.

Η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία συνεργαζόταν για χρόνια με την Ελεονώρα Μελέτη, υποστήριξε πως η παρουσιάστρια του Mega δεν έχει πει με σαφήνεια τι έχει συμβεί, αλλά το πάει γύρω – γύρω.

«Ακούω ως τηλεθεάτρια τόση ώρα και όχι ως άνθρωπος που κάθεται δίπλα σας… Την Ελεονώρα που την ξέρω πάρα πολλά χρόνια, δεν κάνει ποτέ κάτι τυχαία και δεν λέει ποτέ κάτι τυχαία. Πάει γύρω γύρω χωρίς να μπορεί να πει, δεν ξέρω για ποιους λόγους… Δεν έχει πει την αλήθεια» είπε χαρακτηριστικά η booker.

Η Φαίη Σκορδά διαφώνησε με την Έλενα Χριστοπούλου, χαρακτηρίζοντας «τσαμπουκαλού» την Ελεονώρα Μελέτη.

«Αυτό λέω. Το πάει γύρω γύρω. Συνήθως είναι στο καρφί και στο πέταλο. Ένας από τους λόγους που την εκτιμώ τηλεοπτικά, άσχετα αν έχουμε διάφορα που μας χωρίζουν είναι αυτός, ότι είναι ειλικρινής. Το πάει γύρω γύρω, δεν είναι σαφής» συμπλήρωσε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Οι περισσότεροι τα συμβόλαια που υπογράφουμε είναι τριετή συν 1. Πρώτη φορά το ακούω αυτό, πρέπει να έχει υπογράψει πρόσφατα. Είναι μια εκπομπή που πάει πολύ καλά, σταθερή σε ό,τι και αν συμβαίνει. Είναι πολύ αυστηρό, δεν θέλω να πω αυτό που σκέφτομαι…

Μετά από μια τέτοια μεγάλη εμπειρία, πάρα πολλές ώρες στον αέρα και με αυτό το βιογραφικό για μία μέρα που πάτωσε; Εγώ τα περσινά νούμερα τα έβλεπα και ήταν μια χαρά. Μου κακοφαίνεται που ασχολείται με τα νούμερα ένας παρουσιαστής τέτοιου βεληνεκούς» τόνισε η Φαίη Σκορδά.

 

 

Την τοποθέτηση του Νίκου Μάνεση γύρω από τα νούμερα τηλεθέασης και τον τρόπο που το ενδιαφέρον του κοινού για την εκπομπή του δεν καταγράφεται σε αυτά, σχολίασε η Ναταλία Γερμανού μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής #ΠρωινόMας

«Δεν το είδα αυτό που είπε ο Νίκος Μάνεσης. Δεν έχω κάνει ρεπορτάζ να δω πως μετράνε τα νούμερα οι εταιρείες, εγώ διαβάζω αυτά που στέλνουν σε όλους μας. Αυτά κοιτάζω, τώρα αν δεν αποτυπώνουν τα νούμερα και το ξέρει ο κύριος Μάνεσης εγώ δεν το ξέρω» είπε η παρουσιάστρια του Alpha.

 

 

Ο Τάσος Τεργιάκης, ο οποίος ήταν στην επίμαχη εκπομπή του ALPHA πήρε τον λόγο και έκανε κάποιες σημαντικές διεκρινίσεις για το τι ακριβώς είχε συμβεί τότε.

«Όπως είπε η Ελεονώρα, και συμφωνώ 100% μαζί της, φύγαμε όλοι και φύγαμε όλοι. Όταν μία εκπομπή πηγαίνει καλά και κάνει νούμερα τηλεθέασης, όλη η εκπομπή είναι υπεύθυνη γι’ αυτό. Όταν μία εκπομπή δεν πηγαίνει καλά, πάλι φταίμε όλοι. Στην εκπομπή αυτή στον Alpha, όταν με κάλεσαν να είμαι μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη και τον Γιώργο Γρηγοριάδη, στην αρχή δεν υπήρχε ο Νίκος Μάνεσης πουθενά. Στην πορεία μας είπαν ότι θα την σχεδιάζει ο Νίκος Μάνεσης και θα έχει το γενικό πρόσταγμα.

Όταν ξεκίνησε η εκπομπή την πρώτη εβδομάδα και πήγαινε πολύ καλά, όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Μόλις τη δεύτερη εβδομάδα άρχισαν να πέφτουν τα νούμερα και να πέφτουν οι κατραπακιές, ξαφνικά δεν έφταιγαν όλοι, έφταιγε η Ελεονώρα Μελέτη, ο Τεργιάκης, ο Γρηγοριάδης.

Πρώτη έφυγε η Ελεονώρα Μελέτη, μάλιστα την έπαυσαν. Στην πορεία έφυγα κι εγώ αφού τα συζητήσαμε με το κανάλι και τελευταίος πριν λίγο καιρό έφυγε ο Γιώργος Γρηγοριάδης. Είχαν προηγηθεί τρεις αποχωρήσεις δημοσιογράφων, οι οποίοι είπαν το πρόβλημά τους στη διεύθυνση του σταθμού.

Στις ποδοσφαιρικές ομάδες όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά διώχνουν τον προπονητή και δεν διώχνουν 11 παίκτες. Εδώ έγινε το αντίστροφο, έφυγαν 5-6 δημοσιογράφοι και η παρουσιάστρια. Ήρθε επικεφαλής σε ένα πρότζεκτ που δεν πέτυχε, φύγαμε όλοι οι υπόλοιποι και έμεινε εκείνος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος Τεργιάκης.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»