Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε από το #AsiaExpressGR!

#AsiaExpressGR: Η Θεοδώρα Ρασέλ κατέρρευσε - Η Χριστίνα Παππά ξέσπασε σε κλάματα - Λύγισε με αναφιλητά ο Fipster

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Χαμός στο επεισόδιο (02/10) με τους παίκτες να προσπαθούν μέσα στην καταρρακτώδη βροχή να ψάχνουν ένα σπίτι για να μείνουν!

Το δεύτερο επεισόδιο του νέου ταξιδιωτικού ριάλιτι #AsiaExpressGR προβλήθηκε, τη νύχτα της Κυριακής. Και μπορεί στην πρεμιέρα να είχαμε την οικειοθελή αποχώρηση – έκπληξη του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της συζύγου του, Ιλάειρας Ζήση, τώρα όμως είχε σειρά μια αποχώρηση κάθε άλλο παρά οικειοθελής!

 

 

Η Θεοδώρα Ρασέλ κατέρρευσε όταν έψαχνε να βρει ένα σπίτι για να περάσει το βράδυ με την μητέρα της μέσα στην καταρρακτώδη βροχή.

Η Θεοδώρα Ρασέλ μαζί με την μητέρα της αναζητούσαν κάποιο σπίτι να τις φιλοξενήσει προκειμένου να μπορέσουν να περάσουν τη νύχτα αλλά η προσπάθεια τους δεν είχε αποτέλεσμα. Tο πρόβλημα ήταν ότι είχαν στη διάθεσή τους μόνο ένα ευρώ, οπότε δεν μπορούσαν να μείνουν κάπου με το αντίτημο. Όταν η βροχή ξέσπασε και για πολύ ώρα περιφερόντουσαν στο δρόμο, η Θεοδώρα Ρασέλ δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και δήλωσε ότι είχε καταρρεύσει.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Θεοδώρα Ρασέλ είπε: «Όση ώρα ψάχναμε σπίτι και έβρεχε κιόλας, ήμασταν με τα αδιάβροχα και είχα γίνει και μουσκίδι άρχισα να καταρρέω μάνα! Που θα κοιμηθούμε εμείς;. Με τη μητέρα της να της απαντά: Μη στεναχωριέσαι και σε παίρνει η κάμερα να κλαις… Όλα καλά θα μας πάνε. Ύστερα η Θεοδώρα Ρασέλ είπε: «Πιέστηκα, πιέστηκα! Με την βροχή… Σήμερα με πίεσαν όλα. Το μόνο καλό είναι ότι έχω την μαμά μου»

 

 

 

Στο επεισόδιο είδαμε την Χριστίνα Παππά να συγκινείται ιδιαίτερα με την ευγένεια και την καλοσύνη των ανθρώπων εκεί, μιας και τους έχουν βοηθήσει πάρα πολύ με την μετακίνηση, αλλά και τα καταλύματα. 

Η Χριστίνα Παππά με το γιο της, Δημήτρη είναι ένα από τα ζευγάρια που γνώρισαν κάποιους ανθρώπους που τους βοήθησαν πολύ σε αυτό το ταξίδι της περιπέτειάς τους, μιας και τους μετέφεραν με το αυτοκίνητο σε οποιοδήποτε μέρος του χάρτη και αν πήγαιναν και σε όλες τις δοκιμασίες. Όταν η Χριστίνα Παππά και ο γιος της κατάφεραν να φτάσουν δεύτεροι στον χώρο που βρισκόταν ο Πέτρος Πολυχρονίδης, η Χριστίνα Παππά ξέσπασε σε κλάμματα, μιας και δεν συγκινήθηκε πολύ από την καλοσύνη των ανθρώπων εκεί και μάλιστα τους πρότεινε να έρθουν όποτε το επιθυμούν στην Ελλάδα, για να τους φιλοξενήσει.

Μάλιστα, είπε: «Εδώ μου έχουν βγει πολλές ευαισθησίες. Δεν μπορώ να πιστέψω στην καλοσύνη ορισμένων ανθρώπων. Πώς είναι δυνατόν να έκαναν τόσο δρόμο 60 χλμ να μας πάνε εκεί που θέλαμε και να μας περιμένουν και μάλιστα να μας προσφέρουν και φαγητό. Με συγκινεί η καλοσύνη τους»

 

 

 

Όσο προχωρούν τα επεισόδια του #AsiaExpress βλέπουμε ότι οι δοκιμασίες γίνονται όλο και πιο απαιτητικές, με τα ζευγάρια να καταρρέουν από όλα αυτά που έχουν να φέρουν σε πέρας καθημερινά. 

O Fipster και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έψαχναν απεγνωσμένα να βρούν ένα "κατάλυμα"... όμως οι κάτοικοι ήταν ανένδοτοι.

Με το που αντιλήφθηκαν ότι το πιθανότερο είναι να κοιμηθούνε στην βροχή, ο Fipster δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, μιας και δεν πίστευε ότι θα είναι τόσο πολύ δύσκολο να τα βγάλει πέρα. Το βασικότερο πρόβλημα που αντιμετώπισαν ήταν ότι δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν με κανέναν, μιας και κανείς δεν ήξερε αγγλικά. Όταν πλέον δεν άντεχε άλλο, ο ίδιος είπε:

«Μιλάει κανείς αγγλικά σε αυτή τη χώρα; Ή θέλετε να γίνω ο απόλυτος τρελός! Θα τρελαθώ σήμερα… Πιστεύω πως παίζουμε σε καμιά φάρσα...Κωνσταντίνε, μπήκα όλος μέσα στα νερά! Δεν τα είδα ποτέ και μπήκαν όλα τα πόδια μου μέσα στα νερά».

 

 

 

Μετά από πολλές δοκιμασίες που πέρασαν τα οκτώ ζευγάρια, στο επεισόδιο είχε να κάνει με μια πολύ απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης. Τα ζευγάρια έπρεπε να κάνουν οτοστόπ και να φτάσουν στον σταθμό του bamboo train. Το κάθε ζευγάρι έπρεπε να κινήσει χειροκίνητα για κάποια χιλιόμετρα το τρενάκι, κάτι που ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να το φέρουν σε πέρας. Μετά τον τερματισμό τους, θα έπρεπε πάλι να κάνουν οτοστόπ και να μετακινηθούν μέχρι το σημείο που βρισκόταν ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος και θα τους ανακοίνωνε ποιο θα ήταν το ζευγάρι που θα αποχωρούσε.

Η Θεοδώρα Ρασέλ και η μητέρα της ήταν εκείνες που αρχικά έχασαν πολύ χρόνο γιατί ο οδηγός που τους μετέφερε τους πήγε σε λάθος προορισμό, αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να βγουν τελευταίες.

 

 

 

Εκείνες που αποχώρησαν ήταν η Bιβή και η Kat Kat, οι οποίες απόλαυσαν το ταξίδι αυτό μέχρι και το τέλος!

«Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πάρα πολύ δύσκολο. Εμάς γενικά τα πράγματα τις πρώτες μέρες δεν μας πήγαν και τόσο καλά, δεν απογοητευτήκαμε αλλά μετά το σημερινό τα σημάδια όλα δείχνανε πως πάμε πίσω Ελλάδα» δήλωσε, μέσα σε όλα, η Βιβή Μπασινά στον παρουσιαστή, Πέτρο Πολυχρονίδη.

 

 

Το trailer 3ου επεισοδίου

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Θεοφάνους: «Στενοχωρήθηκα με το δημοσίευμα για την ΕΡΤ, αφήστε την κοπέλα να τραγουδήσει πρώτα»
Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος: «Φιλοδοξώ να βγάλω 8-10 επεισόδια πριν μου κλείσουν τo #Mymancan!»
Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στο πρίκουελ της σειράς #Μάγισσα- Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Η πρώτη της αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου για τις εμφανίσεις στη φετινή #Eurovision
Η επική on stage συνάντηση Άννας Βίσση & Λευτέρη Πανταζή μετά από 35 χρόνια και το φιλί στο στόμα
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι – Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»
Τέλος ο James Καφετζής από το #SurvivorGR - Αποχωρεί οικειοθελώς
#SurvivorGR: Μετά την ένωση και την προστασία των γυναικών τον έβγαλαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες
#MasterChefGR: Πήρε την ασυλία, τα 1000€ και το εισιτήριο για την τελική 10άδα!