Σκουλός & Χριστοπούλου κατακρεούργησαν την Καγιά και επιτροπή για Χατζηπαντελή

Σκουλός: «Με την Καγιά δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε ποτέ» - Χριστοπούλου: «Μπερδεύομαι στο γιατί πρέπει να γίνει όλο αυτό το δακρύβρεχτο ριάλιτι» - Καινούργιου & Μαγγίρα για την Δομινίκη που έχει περάσει από το… #XFactorGR και την Πάνια για να βρει άντρα – χορηγό και την πρώτη Κύπρια trans ever στο #GNTMgr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Έντονα σχολιάστηκαν στο πλατό του #ΠρωινόΜας τα δάκρυα της Βίκυς Καγιά για τη διαγωνιζόμενη με καταγωγή από την Ουκρανία και την απίστευτη διαμάχη στο ριάλιτι μοντέλων για την καθαρόαιμη κυπριακή ομορφιά. 

 

 

Η Έλενα Χριστοπούλου πήρε θέση, «καρφώνοντας» με τον τρόπο της το σόου μοντέλων.

«Κάθε κορίτσι που στέκεται εκεί, έχει διαφορετική κριτική από τους ανθρώπους που είναι εκεί. Εγώ εκεί μπερδεύομαι. Μπερδεύομαι στο γιατί στο κορίτσι από την Ουκρανία πρέπει να γίνει όλο αυτό το ριάλιτι, το δακρύβρεχτο. Καταλαβαίνω τη συγκίνηση, εμένα μου συνέβη και πρόσφατα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Καταλαβαίνω πολλά πράγματα αλλά το να περνάει ένα κορίτσι με την οικογένειά του κάπως, δε σημαίνει ότι είναι κριτήριο για τη δική μας δουλειά και να της πω «ναι περνάς»! Δεν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια πια από κορίτσι σε κορίτσι. Εγώ έχω μπερδευτεί. Κι άλλα κορίτσια είναι πάρα πολύ ωραία και δεν έχουν περάσει. Το ότι στέλνει λεφτά στον πόλεμο στους γονείς της και ότι πάμε να πάρεις το GNTM για να φέρεις τη Eurovision, είναι λίγο backstage» είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε με τη σειρά της ότι το χθεσινό επεισόδιο του #GNTMgr ήταν βασισμένο στις προσωπικές ιστορίες και όχι στα προσόντα των κοριτσιών για να κάνουν μόντελινγκ. 

 

 

Ο Δημήτρης Σκουλός κάθισε στον καναπέ της Φαίης Σκορδά και το #GNTMgr, όπως και η Βίκυ Καγιά, δεν άργησαν να πουν στην κουβέντα τους. Τα όσα δήλωσε ο γνωστός φωτογράφος, δεν περνούν απαρατήρητα…

«Έχω δει κάποια επεισόδια του GNTM και μπορώ να πω ότι μου φαίνεται λίγο διαφορετικό από αυτά που κάναμε εμείς. Εμείς κάναμε ένα σόου μόδας με στοιχεία ριάλιτι, γιατί είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν, τώρα αυτό που είδα είναι ένα ριάλιτι με στοιχεία μόδας» είπε. 

«Με πήραν από την παραγωγή και μου είπαν ότι φέτος θα κάνουμε κάποιες αλλαγές και δεν θα είμαστε εμείς. Στενοχωρήθηκα τον πρώτο καιρό, ειδικά τις πρώτες μέρες. Έκανα αυτοκριτική τι έκανα λάθος, από ό,τι κατάλαβα δεν έκανα κάτι λάθος γιατί θα είχαν βρει αντικαταστάτη. Δεν βγήκαν. Οπότε δεν έγινε κάτι λάθος. Έπρεπε να στηρίξουν την επιλογή της Βίκυς ότι «θα έρθω να τα αλλάξω όλα». Οπότε ποια ήταν τα «όλα»; Εμείς ήμασταν τα «όλα».

Ήμουν επιλογή του καναλιού, όχι της Βίκυς. Από πού κι ως πού να είμαι επιλογή της Βίκυς εγώ; Ήμουν επιλογή των ανθρώπων που έκαναν τα κάστινγκ. Άλλο να δουλεύεις στη μόδα και άλλο να μιλάς για μόδα. Υπήρχε ένας επαγγελματικός σεβασμός γι’ αυτό που κάνει ο καθένας και μέχρι εκεί. Τι ρωτάς, αν ήμασταν φίλοι; Όχι. Δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε ποτέ», τόνισε ο Δημήτρης Σκουλός.

 

 

Ο γνωστός φωτογράφος και πρώην κριτής του #GNTMgr, δεν δίστασε να σχολιάσει τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή, ο Δημήτρης Σκουλός είπε: «Είναι κάρακτερ δεν είναι μοντέλο. Δεν έχει το ύψος, δεν μπορεί να κάνει πασαρέλα. Άλλο να μιλάς και να παρακολουθείς την μόδας και άλλο να δουλεύεις. Έχει κάνει πράγματα λόγω της ιδιαιτερότητας των φρυδιών της, αλλά σε άλλη κατηγορία. Τα μοντέλα μόδας έχουν κάποια στάνταρ, σε κιλά και ύψος. Το 99,9% των πελατών θέλει μοντέλα με τον κλασσικό όρο του μοντέλου». 

 

 

Κόντρα και στο ίνσταγκραμ ανάμεσα στον Λάκη Γαβαλά με τη Σοφία Χατζηπαντελή

«Αμφιβάλλω αν είσαι στοιχείο της Μόδας με τέτοια εμφάνιση» 

 

 

H Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε και για την πρώτη Κύπρια trans ever στο #GNTMgr: «Η Έβελυν θέλησε να δώσει μήνυμα δύναμης σε όλα τα τρανς άτομα. Μπράβο σε αυτά τα άτομα που κυνηγούν τα όνειρά τους»

 

 

H Δομινίκη Παπαδοπούλου εμφανίστηκε στο #GNTMgrκαι το twitter «πήρε φωτιά» με την 42χρονη, ενώ η Μπέττυ Μαγγίρα υποκλίθηκε στους χρήστες του συγκεκριμένου μέσου μιας και βρήκαν σε χρόνο  dt σε ποιες άλλες εκπομπές έχει εμφανιστεί!  

Η 42χρονη είπε μέχρι και μονόλογο μπροστά στους 4 κριτές, αφήνοντάς τους άφωνους και… πήρε τέσσερα «ναι» και πέρασε στο ID Catwalk.

Η Δομινίκη έχει περάσει από το… #XFactorGR, την Αννίτα Πάνια, με σκοπό nα βρει άντρα – χορηγό.

H Μπέττυ Μαγγίρα είπε: «Υποκλίνομαι ταπεινά και πραγματικά στο twitter για πότε βρήκαν που έχει εμφανιστεί… Έχει πάει στο X Factor, στην Αννίτα Πάνια… γενικά πάει παντού και ότι κάτσει… Κάνω ένα πέρασμα απ’ όλα και κάτι θα μου κάτσει δεν μπορεί»!

 

 

Άφωνη και η Καινούργιου με την παίκτρια που έχει πάει να βρει γαμπρό στην Πάνια

«Κάτι δεν πάει καλά», ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»