Το δημόσιο μήνυμα της Δούκισσας Νομικού μετά την αποχώρηση από το #Πρωινό

«Ο σεβασμός είναι αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία» - Σύσσωμη η τηλεόραση στο πλευρό της 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε επίσημα το πρόωρο τέλος της συνεργασίας της Δούκισσας Νομικού με το Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα

Σε αυτήν ξεκαθαρίζεται ότι η παρουσιάστρια παραμένει στο κανάλι, το οποίο όπως αναφέρει και στην ανακοίνωσή του τρέφει μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό της, ωστόσο ήταν κοινή η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι τους. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Το απόγευμα της Κυριακής 25/9 η Δούκισσα Νομικού που μέχρι σήμερα έχει δείξει πως διακρίνεται για τον επαγγελματισμό της, επέστρεψε στα social media μετά από μια μικρή αποχή και μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της αλλά και το κανάλι που σεβάστηκαν την επιθυμία της.

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη. Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία.

Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν», έγραψε στην ανάρτησή της η Δούκισσα Νομικού.

 

 

 

Φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές της Δούκισσας Νομικού έσπευσαν να σχολιάσουν στην ανάρτησή της, εκφράζοντας την αγάπη και τον θαυμασμό τους για εκείνη και τον χαρακτήρα της.

 Δανάη Μπάρκα

 

Σίσσυ Χρηστίδου

 

 Τόνια Σωτηροπούλου

 

 

Κατερίνα Καινούργιου

 

 

Ρούλα Κορομηλά

 

 Γιώργος Καπουτζίδης

 

 

Παντελής Τουτουντζής

 

 

Ναταλί Κακκάβα

 

 

Με τραγούδι όλο νόημα ξεκίνησε το #ΠρωινόΜας με τη Φαίη Σκορδά το πρωί της Δευτέρας 

Η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό με τη διάθεση στα ύψη και μίλησε για τα «πρέπει» και τα «θέλω».

«Καλημέρα! Καλή εβδομάδα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά με αυτό το τραγούδι ξεκινήσαμε σήμερα όλη η ομάδα του Πρωινού μας. Με Αντώνη Ρέμο. Εγώ τώρα θέλω να το ακούσω όλο. Κορίτσια μου, σας το αφιερώνω αυτό το τραγούδι, δεν ξέρω γιατί. Να ακούμε την καρδιά μας, αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό;» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια πρόσθεσε «τι να σας πω τώρα… καταλαβαίνετε! Ας μας πηγαίνει η καρδιά όμως. Πολλές φορές πηγαίνουμε με τα πρέπει και όχι με τα θέλω. Έρχεται κάποια στιγμή όμως… Μα δεν πρέπει να μας πηγαίνει η καρδιά;».

Η Φαίη Σκορδά το καλοκαίρι που μας πέρασε αποφάσισε να φύγει από τον ΑΝΤ1 και να κάνει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ.

 

 

Η πρόωρη ολοκλήρωση της συνεργασίας της Δούκισσας Νομικού με τον Γιώργο Λιάγκα και το #Πρωινό συζητήθηκε στην εκπομπή #MegaΚαλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια θυμήθηκε πως έχει συμβεί και σε εκείνη στο παρελθόν μία ανάλογη κατάσταση (με τον Νίκο Μάνεση), όπως αυτή της Δούκισσας Νομικού και του Γιώργου Λιάγκα οι οποίοι συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να επέλθει το τέλος.

«Εγώ δεν έχω ξαναδεί αποχώρηση, ουσιαστικά διάσπαση μίας ομάδας και ο σταθμός να βγαίνει και να λέει “ναι όντως συμβαίνει αυτό, δεν θα μπορούσε να οδηγηθεί κάπου αυτή η συνεργασία αλλά παραμένει ένα αγαπητό μέλος η Δούκισσα”. Παρά την απόφαση αυτή που φέρνει ανατροπές και ζαλάδες, η Δούκισσα έχει μία στήριξη σε όλο αυτό» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Κώστας Τσουρός σημείωσε με τη σειρά του: «Μπορείς και το κάνεις. Γιατί νομίζω ότι δεν είμαστε όλοι σε θέση για κάτι τέτοιο με την έννοια να διαλύσεις μία εκπομπή στην οποία σε έχει τοποθετήσει το κανάλι και με δική του απόφαση να φεύγεις και το κανάλι να λέει “δεν πειράζει φύγε, σε  κρατάμε”».

Τον λόγο πήρε η Ελεονώρα Μελέτη και πρόσθεσε: «Έχει ξαναγίνει όλο αυτό. Έχει ξαναγίνει. Τα κανάλια θέλουν οι εκπομπές να πηγαίνουν καλά και θέλουν να υπάρχει ειρήνη και ομαλότητα. Κι εγώ είχα κάτσει ένα μήνα σε μία εκπομπή στην οποία είχαν φύγει όλοι και είχα μείνει μόνη μου. Είπα φεύγω, δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται να σου πει ένα κανάλι να κάτσεις όταν βλέπει ότι δύο άνθρωποι δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους.

Λίγο αργότερα, η Ελεονώρα Μελέτη σε συνέχεια του διαλόγου με τον Κώστα Τσουρό, σημείωσε πως «μου έχει συμβεί. Με έχει κοιτάξει άνθρωπος και μου είπε ότι δεν κάνω για τηλεόραση. Δεν είναι δική του δικαιοδοσία να στο πει. Εσένα δεν είναι ο ρόλος σου να μου λες αν εγώ μπορώ».

 

 

 

Για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το #Πρωινό συζητούσαν σήμερα στη #SuperΚατερίνα. Η Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην ατάκα που είπε προ ημερών ο Γιώργος Λιάγκας στη Δούκισσα.

«Σε μια γυναίκα, κι εφόσον το πάμε και σε μητέρα, που δεν μου αρέσουν αυτοί οι διαχωρισμοί γιατί κάποια γυναίκα μπορεί να μην έχει παιδί, αλλά γυναίκα συνεχίζει να είναι, και σε μια μητέρα παντρεμένη δεν λες ποτέ αυτή την ατάκα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Επειδή το κουβεντιάσαμε, εγώ που στην τηλεόραση μιλάω πάνω κάτω όπως μιλάω στα κανονικά μου, εγώ αυτό δεν θα το έλεγα ποτέ. Και ειδικά σε έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρω κιόλας».

«Ήταν άκομψο πολύ», είπε από την πλευρά του ο Γιάννης Πουλόπουλος.

 

 

Το τηλεοπτικό διαζύγιο του Γιώργου Λιάγκα και της Δούκισσας Νομικού σχολίασε η μεσημεριανή παρέα της εκπομπής «Ελένη».

Ακούγοντας τα σχόλια των συνεργατών της, η Ελένη Μενεγάκη τοποθετήθηκε για την απόφαση της Δούκισσας Νομικού σχολιάζοντας με την δική της πολυετή πορεία στην τηλεόραση…

«Για να μιλάμε σοβαρά, κι εμένα μέσα στις δουλειές όλα αυτά τα χρόνια, μου έχει τύχει, όλα μου έχουν τύχει. Κάποιος που ξεκινά με κάποιον να μην μπορεί να προχωρήσει, μα γιατί ο ένας το νιώθει πιο έντονα από τον άλλον… σίγουρα όταν υπάρχει μια αποχώρηση σε μια εκπομπή και οι δύο πλευρές κάπως δεν αισθάνονται καλά.

Το λέω πολύ ευγενικά, αυτά συμβαίνουν, δεν είμαι μέσα στον ANT1 και δεν ψάχνω να δω τι γίνεται και δεν θέλω», συμπλήρωσε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της.

 

 

Τα αποθεωτικά σχόλια των διαδικτυακών της φίλων

 

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας