Σχοινάς - Γαρμπή έλαβαν εξώδικο 60.000€ από το νυχτερινό κέντρο του Μαζωνάκη

Τι λέει ο δικηγόρος του επιχειρηματία, ο Νίκος Αγαπηνός

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε πρόσφατα από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη κι έγινε αρκετή συζήτηση για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. 

 Το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο, φαίνεται πως δεν θα λήξει έτσι απλά, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή #MegaΚαλημέρα, ο επιχειρηματίας του κέντρου έστειλε εξώδικο σε Σχοινά – Γαρμπή όπου τους ζητάει 60.000 ευρώ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Στον αέρα της εκπομπής βγήκε ο δικηγόρος του επιχειρηματία, ο Νίκος Αγαπηνός.

Ο Νίκος Αγαπηνός, δικηγόρος του επιχειρηματία του κέντρου διασκέδαση που θα εμφανιζόταν ο Διονύσης Σχοινάς με τον Γιώργο Μαζωνάκη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα και επιβεβαίωσε ότι έχουν αποσταλεί δύο εξώδικα «έχουν σταλεί δύο εξώδικα ένα στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή».

Σχετικά με την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά ανέφερε ο δικηγόρος: «Κινδυνεύει να μείνει στον αέρα ολόκληρη η χειμερινή περίοδος, υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη και αξιώσεις για αποκατάσταση ηθικής βλάβης και υπάρχει παράλληλα η προκαταβολή που έλαβε και θα πρέπει να επιστραφεί».

Ενώ για το εξώδικο που στάλθηκε στην Καίτη Γαρμπή διευκρίνισε: «Παράλληλα υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κα Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορωνοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά».

Σχετικά με τους λόγους διάλυσης της συνεργασίας σχολίασε ο κος Αγαπηνός: « Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα για την γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας. Αναβλήθηκε για το λόγο αυτό η έναρξη, ανακατασκευάστηκε η αφίσα και  ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του κ. Σχοινά και ξαφνικά την προηγούμενη της νέας έναρξης προφασίστηκε ένα λόγο υγείας και δεν προσήλθε αναιτίως».

 

 

Λίγο αργότερα η εκπομπή της Φαίης Σκορδά αποκάλυψε ότι τα εξώδικα είναι δύο από το νυχτερινό κέντρο προς το Διονύσης χήνα και την Καίτη Γαρμπή

 

 

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς απαντούν με εξώδικο στο εξώδικο του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου με τον οποίο θα συνεργαζόταν ο τραγουδιστής μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στην εκπομπή #ΠάμεΔανάη, το ζευγάρι των καλλιτεχνών περνά στην αντεπίθεση.

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, βρίσκονται σε διαβουλεύσεις με τους δικηγόρους τους κι ετοιμάζονται να αποστείλουν και εκείνοι εξώδικο, απαντώντας στις αιτιάσεις και στις απαιτήσεις του επιχειρηματία.

Το θέμα, όπως όλα δείχνουν, θα λυθεί στα δικαστήρια, εκτός αν υπάρξει εξωδικαστική λύση.

Ο Διονύσης Σχοινάς, μετά τη ρήξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μαζωνάκη θα συνεργαστεί με τη Demy, και όχι με την Έλλη Κοκκίνου όπως ειπώθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

 

 

Είχαν προηγηθεί οι χθεσινές δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή στο #Πρωινό και τον Ισίδωρο Φικάρη έδειξε την έμπρακτη στήριξή της στον σύζυγό της. 

«Ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε γιατί η πρεμιέρα ακυρώθηκε για δεύτερη φορά, ενώ ήταν sold out. Χωρίς να τον ενημερώσουν, χωρίς να αποφασίσουν από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του. Χωρίς να τον ενημερώσει κανείς! Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει συνέπεια, δεν υπάρχει σεβασμός στο κοινό. Γιατί και οι δύο εμφανίσεις ήταν sold out. Αν ο Διονύσης που είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ σωστός σε όλη του την πορεία, έχει 100% δίκιο.

Όταν κάποιος διαφωνεί και τσακώνεται με τον Διονύση, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος. Ο Διονύσης ποτέ. Όχι από πού και ως πού να έχω επικοινωνία με τον κ. Μαζωνάκη; Δεν ανακατεύομαι σε τέτοια πράγματα. Είναι καθαρά θέμα του Διονύση και η απόφασή του είναι σεβαστή. Ο Διονύσης έχει όσες προτάσεις μπορεί να βάλει το μυαλό σου. Πολύ σύντομα θα τον δούμε να κάνει αυτό που ξέρει, σε ένα κλαμπ όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια και ήταν πρωταγωνιστής» τόνισε η Καίτη Γαρμπή.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»