H APIVITA παρουσιάζει τη συνεργασία της με τη Βάσια Κωσταρά για τη σειρά BEE SUN SAFE

 

 

 

Ξεκινώντας μια πολύ δημιουργική νέα χρονιά, η APIVITA ανακοινώνει για το 2022 την πολύ ξεχωριστή συνεργασία της με την Ελληνίδα σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

 

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια αξιοποιεί το μοναδικό ταλέντο και την υπέροχη αισθητική της και εμπνέεται από τις αρχές και τη φιλοσοφία της APIVITA, από τη ζωή της μέλισσας και την ελληνική φύση, καθώς και από τα χρώματα της σειράς BEE SUN SAFE, για να σχεδιάσει αποκλειστικά για την APIVITA τα πιο εντυπωσιακά καλοκαιρινά τσαντάκια.

Η  διεθνούς φήμης σχεδιάστρια διαθέτει φυσική ομορφιά, αιθέρια αισθητική και αστείρευτο ταλέντο και αποτελεί πρότυπο έμπνευσης, γυναικείας επιχειρηματικότητας και δυναμισμού, συνδυάζοντας την αγάπη της για τη μόδα, το περιβάλλον και την Ελλάδα σε κάθε δημιουργική πτυχή της.

Αφοσιωμένη και δημιουργική, με Master’s Degree από το London School of Economics, εργάστηκε σχεδόν για μια δεκαετία στον τομέα της επικοινωνίας.  Σε ηλικία 28 χρονών αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της εταιρεία με όραμα να συνδυάσει το ταλέντο της στην τέχνη με αυτό στις επιχειρήσεις. Μέσα από το πάθος της για τα ταξίδια, αντλεί έμπνευση για κάθε συλλογή της, αξιοποιώντας αυτές ακριβώς τις εμπειρίες της για να δημιουργήσει τα δικά της prints.  Κάθε κομμάτι είναι χειροποίητο αποκλειστικά στην Ελλάδα, με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Το όραμά της για τις γυναίκες είναι να αισθάνονται πάντα μοναδικές και δυνατές.

Το μότο της: «Για εμένα, το πρώτο στάδιο για κάθε συλλογή είναι να βρω την έμπνευση να δημιουργήσω κάτι μοναδικό που μιλάει μέσα στην καρδιά μου. Να δημιουργήσω κομμάτια που θα φέρουν ευτυχία και ολοκλήρωση.»

 

Τα συλλεκτικά νεσεσέρ Vassia Kostara x APIVITA κυκλοφορούν σε δυο πανέμορφα μοτίβα και το εξωτερικό τους ύφασμα είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένα μπουκάλια.

Είναι διαθέσιμα με τους παρακάτω συνδυασμούς αντηλιακών προσώπου BEE SUN SAFE*:

 

 

1.Με την BEE SUN SAFE ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ-GEL ΠΡΟΣΩΠΟΥ SPF50 BEE SUN SAFE 19.50

Ή

2.Με Την BEE SUN SAFE ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ SPF50 22.50

Ή

3.Με Την BEE SUN SAFE ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ SPF50 19.50

ΔΩΡΟ TRAVEL SIZE 100ML AFTER SUN kαι το συλλεκτικό νεσεσέρ Vassia Kostara x APIVITA

Για εμάς στην APIVITA η συνεργασία αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά, γιατί πάνω από όλα μοιραζόμαστε με τη Βάσια Κωσταρά ένα κοινό όραμα:

Την έμπνευσή από τη φύση, την αγάπη και την ευαισθησία για το περιβάλλον, το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο, τη χρήση οικολογικών υλικών, και πάνω από όλα τον θαυμασμό για τη γυναίκα και τις πολλές και διαφορετικές εκδοχές της, έχοντας ως πρότυπα τις αξιόλογες, πραγματικές γυναίκες με φυσική εσωτερική και εξωτερική ομορφιά.

*Οι ποσότητες ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με στο τμήμα Marketing stalo.petridi@drogopharma.com

 

Δειτε Επισης

KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!
Ακολουθήστε τη μαγεία της μέλισσας: Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της Χαράς, του Φωτός και της Μαγείας!