Ανακαλύψτε την beauty-tech συσκευή που αγαπά να χρησιμοποιεί η Rita Ora!

 

 

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Rita Ora λάμπει σε κάθε της εμφάνιση καθώς κέρδισε το βραβείο style icon από τη The Daily Front Row στα Fashion Media Awards 2021 της Νέας Υόρκης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Πως καταφέρνει να διατηρείται τόσο λαμπερή;

Σε ένα πρόσφατο post της στο Instagram, η 30χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε με το κοινό της ένα sneak peak από τη ρουτίνα ομορφιάς της.

«Θέλω να σας δείξω μερικά από αγαπημένα μου προϊόντα που χρησιμοποιώ για να είμαι έτοιμη για κάθε απαιτητικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη»

«Το LUNA 3 είναι η αγαπημένη μου συσκευή καθώς κάθε φορά που την χρησιμοποιώ απολαμβάνω την λειτουργεία massage μέσω της τεχνολογίας των T-Sonic Pulsations» εξηγεί η Rita Ora.

Είναι γεγονός πως και άλλες celebrities όπως η Jessica Alba χρησιμοποιούν τη κομψή συσκευή LUNA 3 καθώς είναι εύκολη στη χρήση, ανθεκτική και πάντα αξιόπιστη!

Η συσκευή LUNA™ 3 προσφέρει απαλό αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματικό βαθύ καθαρισμό αφήνοντας την επιδερμίδα πιο νέα και υγιή.

Τα ultra-hygienic silicone bristles αφαιρούν αποτελεσματικά το 99.5% των ρύπων προετοιμάζοντας την επιδερμίδα ώστε να απορροφήσει αποτελεσματικά όλα τα αγαπημένα σας skincare προϊόντα.

Μόλις τελειώσετε τον καθαρισμό προσώπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία μασάζ της συσκευής και μέσα από χαμηλότερες συχνότητες να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα αφήνοντας την επιδερμίδα πιο σφριγηλή.

Παράλληλα, η Rita εξηγεί περισσότερα σχετικά με τη συσκευή που λατρεύει να χρησιμοποιεί μετά από το βαθύ καθαρισμό που προσφέρει στο πρόσωπο της, «Δεν μπορώ να μην αναφερθώ και στη συσκευή UFO 2, που λατρεύω να χρησιμοποιώ ύστερα από τον καθαρισμό του προσώπου μου καθώς καταφέρνει σαγηνευτικά αποτελέσματα και ενυδατώνει την επιδερμίδα προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης σε μόλις 2 λεπτά» επισημαίνει η ίδια πριν εξηγήσει περισσότερα σχετικά με τα οφέλη της συσκευής και γιατί απολαμβάνει να τη χρησιμοποιεί όταν ταξιδεύει. 

 

«Το UFO 2 από τη FOREO διαθέτει επιπλέον τη λειτουργία της θερμοθεραπείας και κρυοθεραπείας.

Τα LED lights, αποτελούν ένα life changing χαρακτηριστικό όταν θέλω να προσφέρω στην επιδερμίδα μου μία δροσιστική αίσθηση ή όταν η επιδερμίδα μου έχει κάποιες ατέλειες όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Έτσι, επιλέγω τη λειτουργία της θερμοθεραπείας που σκοτώνει όλα τα βακτήρια και με βοηθά να αποκτήσω τη λάμψη που χρειάζομαι» αναφέρει η Rita.

H δίλεπτη supercharged περιποίηση που προσφέρει το UFO 2 από τη FOREO συνδυάζει ένα πλήρες φάσμα λειτουργιών συμπεριλαμβανομένων της θερμοθεραπείας, κρυοθεραπείας και των T-sonic™ pulsations που κάνουν δυνατή την επαγγελματική περιποίηση on the go ή από το σπίτι.​

Η συσκευή UFΟ 2 διαθέτει 8 διαφορετικά LED lights όπου το καθένα ενισχύει ακόμα περισσότερο τη δράση της κάθε μάσκας και μεγιστοποιεί τα οφέλη της.

Red LED: συσφίγγει, μειώνει τις λεπτές γραμμές προσφέροντας στην επιδερμίδα νεανική όψη.

Green LED: εξισορροπεί τον τόνο της επιδερμίδας, φωτίζοντας την επιδερμίδα.

Blue LED: μειώνει τις ατέλειες της επιδερμίδας.

White LED: συσφίγγει την επιδερμίδα, μειώνει το πρήξιμο, αναζωογονεί την επιδερμίδα

Purple LED: αποτοξινώνει, χαρίζει λάμψη και επιταχύνει την επούλωση της επιδερμίδας

Orange LED: καταπραΰνει τις βλαβερές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας και χαρίζει λάμψη

Cyan LED: ηρεμεί τη ‘στρεσαρισμένη’ επιδερμίδα, απαλύνει τον πόνο από τα σημάδια ακμής και βοηθάει στη μείωση τους

Το UFO 2 είναι συμβατό με τις UFO Power-Activated Masks αλλά μπορεί να χρησιμοποιεί με τις περισσότερες sheet masks της αγοράς ώστε να ενισχύσει την απορρόφηση των προϊόντων.

Οι συσκευές UFO 2 και LUNA™ 3 από τη FOREO πωλούνται στο foreo.com και στην Ελλάδα αποκλειστικά στα Sephora Greece. 

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ FOREO:

ΠΟΙΟΤΗΤΑ:

Η FOREO είναι υπερήφανη που παρέχει στους καταναλωτές τα καλύτερα στην κατηγορία ποιοτικά προϊόντα, τα οποία περνούν από εκτεταμένη έρευνα, δοκιμές και ποιοτικό έλεγχο πριν κυκλοφορηθούν στην αγορά, έτσι ώστε να προσφέρουν βέλτιστη απόδοση και απαράμιλλα αποτελέσματα.

BRAND:

Η FOREO είναι μια παγκοσμίως γνωστή πολυεθνική εταιρεία που αγαπήθηκε από διασημότητες, και καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Σχεδιάζουμε και παράγουμε προϊόντα αιχμής που προβάλλουν το καλύτερο στην τεχνολογία ομορφιάς και την κορυφαία περιποίηση δέρματος πολυτελείας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ:

Οι συσκευές FOREO και τα καλλυντικά είναι δερματολογικά και κλινικά ελεγμένα. Επιπλέον, οι συσκευές FOREO πληρούν τα υψηλότερα παγκόσμια πρότυπα στην ηλεκτρονική και περιποίηση της επιδερμίδας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ:

Οι συσκευές FOREO διαθέτουν μερικές από τις πιο καινοτόμες και πιο αποτελεσματικές τεχνολογίες ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας στην αγορά, όπως οι παλμοί T-Sonic™, η Θερμοθεραπεία, η Κρυοθεραπεία, το Microcurrent και η θεραπεία led-light.

ΥΛΙΚΑ:

Οι συσκευές FOREO δημιουργούνται με βέλτιστα ασφαλή υλικά για χρήση στο δέρμα και τα δόντια, όπως η εξαιρετικά υγιεινή, πιο απαλή από τη μεταξωτή σιλικόνη που έχει σχεδιαστεί για την άνεσή σας και τα καλύτερα αποτελέσματα.  

 

 

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ:

Οι συσκευές FOREO είναι ανθεκτικές, 100% αδιάβροχες, με απίστευτα μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και δεν απαιτούν αντικαταστάσεις όσον αφορά τις βούρτσες προσώπου ή την τεχνολογία, για ιδανική, μακράς διαρκείας ανθεκτικότητα.

ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΗ:

Οι συσκευές FOREO συναρμολογούνται με το χέρι και είναι 100% ανιχνεύσιμες καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους, εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη λογοδοσία.

ΕΓΓΥΗΣΗ:

Οι συσκευές FOREO καλύπτονται από περιορισμένη εγγύηση 2 ετών και εγγύηση ποιότητας 10 ετών, και η Εξυπηρέτηση Πελατών μας λειτουργεί αποτελεσματικά καθημερινά για να παρέχει μέγιστη ικανοποίηση και σιγουριά από τον πελάτη.

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ:

Η FOREO δεσμεύεται να οικοδομεί έναν καλύτερο κόσμο για όλους και ακολουθεί αυστηρούς κανονισμούς όσον αφορά τη μεταποίηση και τη διανομή, καθώς και τη βιώσιμη απασχόληση, τη διαφάνεια, την πρωτοτυπία και την αυθεντικότητα. 

 

*ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ:

Luna Cleansing Face Massagers:

Κλινικές δοκιμές έχουν δείξει ότι οι συσκευές LUNA αφαιρούν το 99,5% των ρύπων, των βακτηρίων, των νεκρών κυττάρων και των υπολειμμάτων μακιγιάζ, και το υλικό σιλικόνης τους είναι x35 φορές πιο υγιεινό από τις συνηθισμένες νάιλον τρίχες.

Οι πελάτες έχουν αναφέρει +98% έως +100% αύξηση της ακτινοβολίας του δέρματος, την υγεία, την καθαριότητα, την απαλότητα και τον τόνο, και δραματικά βελτιωμένη απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας.

UFO Face Mask Treatments:

Κλινικές δοκιμές έχουν δείξει ότι οι συσκευές UFO είναι δραματικά πιο αποτελεσματικές από τις παραδοσιακές sheet masks, αυξάνοντας τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος κατά +126% κατόπιν εφαρμογής και διατηρώντας το δέρμα ενυδατωμένο για έως και 6 ώρες μετά, με μια ενιαία θεραπεία.

Οι UFO συσκευές είναι επίσης κλινικά αποδεδειγμένες ότι μειώνουν σημαντικά την εμφάνιση των ρυτίδων σε 7 ημέρες. Τα αποτελέσματα που αναφέρθηκαν από τον πελάτη δείχνουν αύξηση έως και +78% στη θρέψη του δέρματος, την ενυδάτωση, την αναζωογόνηση, τη σφριγηλότητα, ακόμη και τον τόνο και τους ελαχιστοποιημένους πόρους, την προετοιμασία μακιγιάζ και την υγεία του δέρματος συνολικά.  

 

 

 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»