Καλοκαιρινά σ' αγαπώ στην αμμουδιά με μαγιο και topless!

 

 

Ελένη Μενεγάκη, Τάμτα, Ήβη Αδάμου, Βίκυ Καγιά, Φαίη Σκορδά, Κατερίνα Καινούργιου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Μαρία Μπεκατώρου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Σοφία Παυλίδου, Βαλέρια Κουρούπη, Βάσω Γουλιελμάκη, Παρασκευή Kερασιώτη, Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Βίκυ Κάβουρα και Φιλίτσα Καλογεράκου με το μαγιό τους και topless σε καλοκαιρινά σ' αγαπώ στην αμμουδιά 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Με όμορφα και πολλές φορές προκλητικά μαγιό και σούπερ μπικίνι κρατάνε ζεστούς τηλεθεατές και θαυμαστές και παράλληλα ανάβουν φωτιές με τις φωτογραφήσεις τους και τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις στα social media.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η «βασίλισσα» της TV, Ελένη Μενεγάκη, ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή της στο Μega και φροντίζει να κρατάει σε εγρήγορση το φανατικό της κοινό. Πανέμορφη και γοητευτική όσο ποτέ, μοιράζεται στιγμές από την παραμονή της στον παράδεισο της, στα Αχλα, όπου γεμίζει τις μπαταρίες της και ποστάρει καλοκαιρινές φωτογραφίες με τις τέλειες αναλογίες της. 

Φέτος η τραγουδίστρια Τάμτα έγινε 40 ετών κι όμως οι αναλογίες και το στυλ της θυμίζουν ένα κορίτσι που μόλις ξεκινάει να κάνει τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι.

Η Τάμτα είναι αυτή τη στιγμή πιο ξανθιά και fit από ποτέ και ανάμεσα στις συναυλίες της με την Έλενα Παπαρίζου, η Τάμτα ξέκλεψε λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί.

Χωρίς να αποκαλύπτει τον προορισμό στον οποίο κάνει διακοπές, η 40χρονη τραγουδίστρια έκανε ηλιοθεραπεία και δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram με μαύρο μπικίνι.

  

  

  

  

 

 

Η Ήβη Αδάμου τα τελευταία χρόνια απολαμβάνει την καθημερινότητά της με την κόρη της (που ήρθε στον κόσμο το 2018) με τον Μιχάλη Κουϊνέλη. Δεν παραλείπει, όμως, να δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο Instagram και φωτογραφίες δικές της ή από τα επαγγελματικά της.

Σε μία από αυτές είναι που την είδαμε να ποζάρει με το μαγιό της και να βάζει το Instagram στην πιο καλοκαιρινή διάθεση. 

Στο Star συνεχίζει η Βίκυ Καγιά, μετά το «GΝΤΜ», με την παρουσίαση του DWTS και του επιτυχημένου «Shopping star». Φινετσάτη και με υπέροχες αναλογίες, ποζάρει σαν γνήσιο top model και συγκεντρώνει κολακευτικά σχόλια.  

 

  

Η Φαίη Σκορδά συνεχίζει τις «πρωινές πτήσεις» στο κανάλι του Αμαρουσίου, έχοντας στο πλευρό της τον πρώην σύζυγο της, Γιώργο Λιάγκα. Δεν παραλείπει βεβαίως να ανεβάζει τη θερμοκρασία στο Instagram με τις σέξι αναρτήσεις της. Κοιτώντας κάποιος θα διαπιστώσει πως της αρέσει πολύ να παίζει με διάφορα στυλ μαγιό και δεν διστάζει να ποστάρει και τολμηρές επιλογές. 

Όσο για την Κατερίνα Καινούργιου, αποχώρησε μεν από το Open αλλά: δεν άργησε να βρει τηλεοπτική στέγη και τη νέα σεζόν, εκτός απρόοπτου, θα βρίσκεται στον Αlpha. Μαζί με τον σύντροφο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, παραθερίζουν με ιστιοπλοϊκό και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ανέβασε και μια σέξι φωτογραφία με πολύχρωμο μαγιό, που δένει τέλεια με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Για την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ ετοιμάζεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Πιο αδύνατη από ποτέ και ερωτευμένη με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, διανύει μία από τις πιο ωραίες φάσεις της ζωής της και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τη βροχή αναρτήσεων στους λογαριασμούς της. 

Η Μαρία Μπεκατώρου, πιο αδύνατη από ποτέ, ποζάρει με μαγιό και ετοιμάζει τα νέα τηλεοπτικά σχέδια της. Η δημοφιλής παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια έχει προσέξει πάρα πολύ τη διατροφή της, όπως έχει δηλώσει και η ίδια, και η μεταμόρφωση στο σώμα της είναι κάτι παραπάνω από εμφανής 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνεχίζει τις διακοπές της στην Πάρο με την οικογένειά της.

Σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλά όμορφα στιγμιότυπα  από την παραμονή της στο νησί.

Στα περισσότερα από αυτά μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι η γνωστή μαμά τριών παιδιών είναι στα καλύτερά της: διαθέτει ένα άψογο σώμα ενώ είναι πιο λαμπερή από ποτέ.

Και για του λόγου του αληθές δεν έχετε παρά να δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τις οποίες όπως μας ενημέρωσε, τις τράβηξε η μικρότερη κόρη της, Μαίρη.

«Εξερευνώντας καινούρια μονοπάτια. Τις φωτό έβγαλε η μικρή μου κόρη!», έγραψε η περήφανη μαμά στη λεζάντα της φωτογραφίας. 

  

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Τι και αν είναι 61 ετών; Το κορμί της είναι υπέροχο και θα το ζήλευαν πολλές νεότερές της. 

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου μπορεί τα τελευταία χρόνια να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα αυτό όμως δε σημαίνει ότι οι θαυμαστές της την έχουν ξεχάσει.

Κάθε άλλο μάλιστα. Οι followers της στο instagram ολοένα και αυξάνονται και τα σχόλια που της κάνουν είναι κάτι παραπάνω από κολακευτικά και γεμάτα αγάπη.

Η ηθοποιός μέσα από το λογαριασμό της ανεβάζει φωτογραφίες της σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει στους ακολούθους της μέρος από την καθημερινότητά της. Η γυμναστική είναι μέρος της ζωής της σε σχεδόν καθημερινή βάση και αυτό φαίνεται και στο υπέροχο κορμί της.

Πόσταρε μάλιστα φωτογραφία της ξαπλωμένη σε ένα βραχώδες τοπίο με μπικίνι να απολαμβάνει τον ήλιο και «έκοψε» την ανάσα σε όσους την είδαν.

Με αυτή τη φωτό της η Πέγκυ Σταθακοπούλου απέδειξε σε όλους ότι η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο και τίποτε παραπάνω. 

H Σοφία Παυλίδου, ποζάρει με μπικίνι στα 47 της χρόνια και εντυπωσιάζει με την απίστευτη σιλουέτα της!

Είδαμε τη Σοφία Παυλίδου χωρίς ρετούς και με μαγιό και απλά κολλήσαμε!

Οι νέες φωτογραφίες της με μπικίνι είναι... όνειρο!

Δεν υπάρχει το κορμί της και σίγουρα και εσείς θα τα χάσετε με τις αρετουσάρισες φωτογραφίες της με μπικίνι για φέτος!

Αυτό το διάστημα απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές μιας και το έχει ανάγκη, αφού πέρασε δύσκολες στιγμές με τον θάνατο της πολυαγαπημένης της μαμάς. 

  

  

  

  

Εδώ και μερικές ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά και εντυπωσιάσε τους followers της στο Instagram με την ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι που ανέβασε πριν από μερικές ημέρες.

«Πρέβελη…Αχ,Πρεβελη!», έγραψε η Βαλέρια Κουρούπη σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις. Αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις ωστόσο δεν την ήταν το τοπίο αλλά οι άψογες αναλογίες της. 

  

Η Βάσω Γουλιελμάκη ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει πώς είναι το κορμί της χωρίς ίχνος ρετούς! 

Και όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες της δεν έχει κανένα λόγο να κάνει ρετούς!

Η Βάσω Γουλιελμάκη είναι ένας άνθρωπος γεμάτη χαρά. Το χαμόγελο δεν λείπει ποτέ από τα χείλη της και όλοι έχουν να πουν μια καλή κουβέντα για εκείνη. 

  

  

Η Παρασκευή Kερασιώτη, η οποία έγινε γνωστή από το GNTM δημοσίευσε topless φώτο της και έριξε το instagram της! 

Την γνωρίσαμε μέσα από τον τρίτο κύκλο του GNTM! Η Παρασκευή Κερασιώτη τα κατάφερε περίφημα στο ριάλιτι μοντέλων, φτάνοντας στον μεγάλο τελικό, αλλά και πολύ κοντά στην πρώτη θέση.

Η νεαρή εργάζεται σε κατάστημα εστίασης στο νησί της Μυκόνου και κάποιοι έσπευσαν να αναφέρουν πως η Παρασκευή εγκαταλείπει το μόντελινγκ, κάτι το οποίο και δεν ισχύει, όπως παραδέχτηκε η ίδια.

H Παρασκευή λοιπόν σε ένα διάλειμμα από τη δουλειά της, πόσταρε φωτογραφία της από την παραλία και ποζάρει topless!

 

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα είναι πιο αδύνατη από ποτέ και ποζάρει με ολόσωμο μαύρο μαγιό και είναι… εντυπωσιακή!

Η δημοσιογράφος του Open και της εκπομπής, Καλοκαίρι #Not κατάφερε να χάσει τα παραπανίσια κιλά και είναι ανανεωμένη και λαμπερή!

Έχει ξεφορτωθεί από πάνω της όλα τα περιττά κιλά και έχει γίνει μια... άλλη!

«Ήμουν 94 και τώρα πλέον είμαι 64. Λόγω διατροφής. Κάνω συγκεκριμένη διατροφή από τον Σεπτέμβριο (2019) για αυτό τον λόγο, όχι για θέμα εμφάνισης…. Δεν είναι θέμα εμφάνισης, είναι θέμα υγείας», είχε δηλώσει η δημοσιογράφος!

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα μετά την απώλεια κιλών τολμά και φορά ρούχα που πριν ίσως να μην είχε φανταστεί ότι θα βάλει και σήμερα πόζαρε με μαγιό και δημοσίευσε μία απίθανη φωτογραφία της στο instagram της!

Η Τζωρτζέλα φορά το μαγιό της και ποζάρει μέσα στην πισίνα παίζοντας με τις κούκλες τις κόρες της! 

Η όμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ελιάνα Χρυσικοπούλου τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται και πάλι στο πλευρό της αγαπημένης της παρουσιάστριας, Ελένης Μενεγάκη και τη νέα εκπομπή της στο Mega, απολαμβάνει αυτό το διάστημα ξέγνοιαστες διακοπές με τα παιδιά και τον σύζυγό της.

Αυτή τη φορά λοιπόν η δημοσιογράφος ανήρτησε φωτογραφίες της στο instagram της με κατακόκκινο μπικίνι και μείναμε άφωνη! Η αλλαγή στο σώμα της είναι συγκλονιστική! 

  

Μια κούκλα η Βίκυ Κάβουρα στις πρώτες της φωτογραφίες με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι.

Και μάντεψε;Η πρώτη της στάση δεν ήταν η Μύκονος αλλά το Ναύπλιο! Εκεί την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός με ένα υπέροχο μπικίνι σε μωβ απόχρωση και ένα κορμί το κάτι άλλο!

Η Βίκυ Κάβουρα είναι από τις ηθοποιούς που ακόμη και στις φωτογραφίες που η ίδια ανεβάζει στο Instagram δεν χρησιμοποιεί κανένα είδος φίλτρου.

Πριν μερικούς μήνες έκανε την απόλυτη αλλαγή στα μαλλιά της. Από μακριά και με αφέλειες έκανε ένα υπέροχο καρέ και πραγματικά τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε.

Και αυτή δεν είναι η μοναδική αλλαγή καθώς μέσα στην καραντίνα βρήκε χρόνο, έκανε τη γυμναστική της, μπήκε σε ένα πρόγραμμα διατροφής κι έχασε και μερικά κιλά.

Μιλάμε για την ταλαντούχα και πολύ γλυκιά, Φιλίτσα Καλογεράκου. 

  

  

 

 

 

 

ΔΙABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!