Medone Health & Beauty Store by Marlen Kefala! Tο μεγαλύτερο Online Φαρμακείο της Κύπρου, με κορυφαίες επιλογές υγείας, ευεξίας και ομορφιάς!

 

 

 

Ανακάλυψε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, κάνοντας εύκολα και γρήγορα τις online αγορές σου μέσα από το medone.com.cy!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το νέο, μεγαλύτερο και πιο ολοκληρωμένο διαδικτυακό φαρμακείο της Κύπρου βρίσκεται τώρα στα χέρια σου, από την έμπειρη Φαρμακοποιό και λάτρη της υγείας και ομορφιάς, Μάρλεν Κεφάλα! 

Κορυφαίες επιλογές, προσιτές τιμές και μία εξειδικευμένη ομάδα που είναι κάθε στιγμή έτοιμη να σε εξυπηρετήσει! Γι’ αυτό, όπου κι αν είσαι, κάνε κλικ στο medone.com.cy για να παραγγείλεις ό,τι θες, ό,τι ψάχνεις, ό,τι ονειρεύεσαι!

Top brands αρώματα, καλλυντικά, best seller βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής, επιλεγμένα προϊόντα για τη μητέρα, το βρέφος, την εγκυμοσύνη και τη στοματική υγιεινή, έρχονται στην οθόνη σου.

Είτε είσαι γυναίκα είτε άνδρας, θες να νιώθεις και να εκπέμπεις υγεία και αυτοπεποίθηση!

Έτσι, μια σύντομη πλοήγηση στο διαδικτυακό Medone Health & Beauty Store, αρκεί για να καταλάβεις ότι νοιάζεται για την υγεία και την ευεξία σου. Φροντίζει για σένα και την οικογένειά σου, με καθημερινές προσφορές και επιλογές από κορυφαία προϊόντα μέχρι και υψηλής ποιότητας συσκευές υγείας, για όλες τις ηλικίες και ανάγκες.

 

Θες να παραγγείλεις;

• Κάνε κλικ στο medone.com.cy και διάλεξε το προϊόν που επιθυμείς να τοποθετήσεις στο «Καλάθι», ακολουθώντας τα βήματα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου.

• Κάλεσε στο 22 352932-3/99664343 (Δευτέρα-Σάββατο, 10:00-18:00) και η έμπειρη ομάδα θα σε εξυπηρετήσει τηλεφωνικώς. Κι αν ακόμη σκέφτεσαι τι δώρα θα ψωνίσεις, το medone.com.cy έρχεται έξω από την πόρτα σου με ΔΩΡΕΑΝ παράδοση παγκυπρίως (για παραγγελίες άνω των ‎€30), για σένα που λατρεύεις την υγεία, την ευεξία και την ομορφιά, αλλά και για σένα που αναζητάς διαρκώς νέες αφίξεις και ξεχωριστές προσφορές!

 

 

 

Δειτε Επισης

Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!