Capelysis: Το νέο one-stop shop για την περιποίηση μαλλιών από τη Healthway Trading

 
 
 
Η Healthway Trading, αντιπρόσωπος και διανομέας επαγγελματικών προϊόντων, επίπλων και εξοπλισμού για κομμωτήρια, κουρεία και κέντρα SPA στην Κύπρο, λανσάρει το Capelysis, ένα καινοτόμο και προοδευτικό χώρο στο κέντρο της Λευκωσίας, με προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν την περιποίηση μαλλιών.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το καινούργιο αυτό concept, το οποίο κάνει την είσοδό του στην κυπριακή αγορά μέσω και διαδικτυακού καταστήματος πέραν του φυσικού, έρχεται να καλύψει τις τριχολογικές ανάγκες και προσδοκίες του σύγχρονου καταναλωτή αλλα και των επαγγελματιών της αγοράς.

Έχοντας ως motto το “Haircare Love Affair” και αποτυπώνοντας ολόκληρη τη φιλοσοφία στο όνομά του (capellium=μαλλιά και lysis=λύση), το Capelysis αποτελεί ένα ξεχωριστό, προμηθευτικό hub. Στον χώρο προσφέρονται αποτελεσματικές προϊόντικές λύσεις σχετικές με τη φροντίδα των μαλλιών οι οποίες αφορούν ξεχωριστά τον κάθε πελάτη στην βάση προσωπικής διάγνωσης που θα λάβει και η οποία σχετίζεται την δική του τριχολογική προδιάθεση.

Οποιοδήποτε προϊόν κι αν αναζητείται για τα δικά σας μαλλιά, οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε με αυτά, στο Capelysis θα βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε σε ένα μεγάλο τιμολογιακό εύρος ποιοτικών και παγκοσμιώς αναγνωρισμένων brands όπως Schwarzkopf Professional, Alterna Ηaircare, Uppercut Deluxe και Ikoo. Η άκρως φιλική προς τον χρήστη ιστοσελίδα, capelysis.com αποτελεί έναν προϊόντικό διαδικτυακό προορισμό για το καταναλωτικό κοινό που ψάχνει να βρει μια πλήρως ενημερωμένη και ολοκληρωμένη γκάμα από επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης και styling μαλλιών.

Η παράδοση των αγορών παγκύπρια γίνεται μέσω του αυτόνομου δίκτυου διανομής του Capelysis, εντός 48 ωρών και χωρίς επιπλέον χρέωση.

Ο Managing Director της Healthway Trading, κ. Ανδρέας Χαρτσιώτης, δήλωσε σχετικά: «Με το λανσάρισμα του Capelysis βάζουμε δυνατά θεμέλια και κοιτάζουμε αισόδοξα το μέλλον για περαιτέρω ανάπτυξη, μέσω επαγγελματικών και καινοτόμων λύσεων, προϊόντων και υπηρεσιών ώστε οι καταναλωτές της δικιάς μας αγοράς μας να έχουν στην διάθεση τους όλα όσα ήδη προσφέρονται σε μεγαλύτερες και πιο προχωρημένες αγορές.

Στόχος μας είναι η ένταξη στον χώρο, πρωτοποριακών πρακτικών που έχουν στο επίκεντρο τους τον καταναλωτή και τις ανάγκες του ούτως ώστε να συμβαδίζουμε με τα δεδομένα του σήμερα και να προετοιμαζόμαστε για αυτά του αύριο.»

Το Capelysis, βρίσκεται στην Γεράσιμου Μαρκορά 3, 1075 Λευκωσία (22276930). Βρείτε επίσης ολοκληρωμένη τη γκάμα προιόντων, στην ιστοσελίδα του Capelysis: www.capelysis.com.

Ακολουθήστε το λογαριασμό @capelysis στο Instagram και like Capelysis στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι τις νέες τάσεις, καινούργια λανσαρίσματα καθώς και προσφορές. CAPELYSIS – HAIRCARE LOVE AFFAIR.

 

 

Δειτε Επισης

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»