Ανακαλύψτε τις συμβουλές μακιγιάζ του Peter Philips για την Dior

 
 

H σειρά Dior Backstage δημιουργήθηκε από τον Peter Philips, δημιουργικό διευθυντή και διευθυντή εικόνας του μακιγιάζ Dior, για να μοιραστεί με όλους τα μυστικά από τα παρασκήνια των επιδείξεων μόδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η σειρά αποτελείται από βασικά, ολοκληρωμένα προϊόντα ομορφιάς που ταιριάζουν σε όλους τους τόνους δέρματος για τους λάτρεις του μακιγιάζ που θέλουν να πετύχουν επαγγελματικό αποτέλεσμα με επαγγελματικές συνθέσεις και εύχρηστα προϊόντα.

Η σειρά αυτή αποκαλύπτει μία νέα συλλογή χρωμάτων, εμπνευσμένη από μία νέα γκάμα χρυσών αποχρώσεων, άλλωστε το χρυσό είναι ένα από τα εμβληματικά χρώματα του Οίκου, που παρουσιάζονται στις επιδείξεις υψηλής ραπτικής. Η σειρά προσφέρει νέα απαραίτητα προϊόντα για τη γιορτινή περίοδο.

3 Glow Face Palettes και ένα Dior Addict Lip Maximizer αποκαλύπτονται σε νέα χρώματα με μεταλλικά αποτελέσματα για να αναδείξουν το μακιγιάζ με πολύτιμη λάμψη.

Το χρυσό είναι ένα πολύπλευρο χρώμα, μπορεί να είναι διακριτικό ή έντονο, με ρόδινες, σαμπανιζέ ή bronze αποχρώσεις, ζωηρό, ιριδίζον ή μεταλλικό.

Ο Peter Philips συνδύασε αυτά τα χαρακτηριστικά για να δημιουργήσει τρεις ακτινοβόλες παλέτες. Η Pure Gold 003 παρουσιάζει το κίτρινο χρυσό στην αυθεντική μορφή του, η Rose Gold 004 παρουσιάζει ένα χρυσό εμπλουτισμένο με ρόδινη λάμψη και η Copper Gold 005 ένα χρυσό με ζεστούς χάλκινους τόνους. «Το παιχνίδι με τις διαφορετικές αποχρώσεις, ανεξάρτητα από τον τόνο δέρματος, τολμώντας όλους τους συνδυασμούς και η δημιουργία του προσωπικού σας look με επαγγελματικό αποτέλεσμα, αυτό είναι το πνεύμα της σειράς Dior Backstage. Η προσθήκη της σεζόν αποκαλύπτει το εσωτερικό σας φως και επιτρέπει στη λάμψη σας να αναδεχθεί. Glitter και λάμψη, αυτό θέλουμε για τη γιορτινή περίοδο!» εξηγεί ο Peter Philips.

Glow Face Palette: Χαρίστε στην επιδερμίδα σας κάθε εκδοχή της λάμψης Ολοκληρωμένες και πολύπλευρες, αυτές οι τρεις πολυχρηστικές παλέτες χαρίζουν άμεσα ένα άγγιγμα λάμψης.

Η υφή γίνεται ένα με το δέρμα αντανακλώντας το ιριδίζον φως και την απίστευτα κομψή λάμψη.

Το μυστικό: Μία σύνθεση, κορεσμένη από περλέ χρωστικές, εμπλουτισμένες από μία βάση gel, ανεπαίσθητη και αόρατη. «Αυτές οι Glow Face Palettes είναι προϊόντα ποικίλων χρήσεων που ζεσταίνουν την επιδερμίδα και χαρίζουν μία πινελιά φωτός στο πρόσωπο.

Προσθέτουν ένα χρυσό άγγιγμα στο contouring και οι θερμότερες αποχρώσεις δημιουργούν ένα bronze αποτέλεσμα.

Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να τονίσουν το μακιγιάζ των ματιών και φυσικά να εφαρμοστούν στο ντεκολτέ και τους ώμους για να δημιουργήσουν ένα ιριδίζον φωτοστέφανο για τις γιορτές.» προτείνει ο Peter Philips.

Εύκολα ρυθμιζόμενες, οι διαφορετικές υφές και αποχρώσεις μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να δημιουργήσουν μία ποικιλία αποτελεσμάτων από ιριδίζοντα έως μεταλλικά και από σατινέ έως glitter. «Απολαυστικές και εύχρηστες, αυτές οι χρυσές παλέτες μπορούν να κάνουν τα πάντα: Από διακριτικό έως τολμηρό, το αποτέλεσμα είναι πάντοτε επαγγελματικό.

Ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα, εφαρμόστε απλώς με τα ακροδάχτυλα σας ή ένα πινέλο για έντονα, μεταλλικό αποτέλεσμα, ή ένα κομμάτι βαμβάκι για να απαλύνετε το αποτέλεσμα του προϊόντος και να πετύχετε ένα πιο σατινέ στυλ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα χρώμα ή να αναμείξετε δύο, τρία ή ακόμα και τέσσερις αποχρώσεις για να πετυχαίνετε ένα μοναδικό μακιγιάζ κάθε φορά.» συμβουλεύει ο Peter Philips.

Dior Addict Lip Maximizer: Μέγιστος Όγκος και Λάμψη

Αυτή η εμβληματική περιποίηση για χείλη με αποτέλεσμα όγκου, αυτή τη σεζόν εμπλουτίστηκε με μία νέα απόχρωση.

Η σύνθεση είναι γεμάτη από σφαιρίδια υαλουρονικού χαρίζοντας στα χείλη φανταστικό όγκο, άνεση και λάμψη.

Αμέσως λειαίνονται και δείχνουν σαρκώδη με κάθε εφαρμογή, τα χείλη θρέφονται και ενισχύονται ημέρα με την ημέρα. Η υψηλή συγκέντρωση περλέ χρωστικών ενισχύει την ακτινοβολία του χρώματος για ένα αυξημένο, τρισδιάστατο αποτέλεσμα που τονίζει τις καμπύλες των χειλιών με χρυσό φως.

Διπλά οφέλη για χείλη με μέγιστη λάμψη.

Το χρυσό look από τον Peter Philips Απλό, ολοκληρωμένο και πολύπλευρο με επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Κάθε προϊόν Dior Backstage είναι σχεδιασμένο με πλοηγό αυτές τις τρεις λέξεις. Χρειάζονται μόνο μερικά βήματα για να επιτευχθεί ένα άψογο αποτέλεσμα, από το πιο φυσικό έως το πιο τολμηρό. Για ενίσχυση της επιδερμίδας και απόκρυψη κάθε μικρής ατέλειας.

Ο Peter Philips συστήνει να εφαρμόζετε πρώτα Face and Body Foundation στο πρόσωπο και το ντεκολτέ.

Στη συνέχεια μερικές σταγόνες από το Highlighter Face and Body Glow για μερικές πινελιές φωτός.

Τελευταίο βήμα, επιλέξτε μία από τις χρυσές Glow Face Palettes με το Dior Addict Lip Maxiizer. Dior, Dior Backstage, Peter Philips, Μακιγιάζ

 

 

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!