To #Dior beuty look Cara Delevingne στα #AMAs

 
«Η Cara φοράει ένα υπέροχο ασημένιο λαμέ κοστούμι που μας προκάλεσε την επιθυμία να κάνουμε ένα τολμηρό, πολύχρωμο μακιγιάζ στα μάτια, εμπνευσμένο από την Debbie Harry, συνεργαζόμενη με τους στυλίστες της, τον Rob και τη Mariel, καθώς και την κομμώτρια Danielle Priano.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 
Επιδερμίδα: Το δέρμα της Cara είναι φυσικά όμορφο, αλλά είναι πάντοτε σημαντική η σωστή ενυδάτωση του προσώπου για να διασφαλιστεί άψογο αποτέλεσμα του μακιγιάζ.
 
Για να ενυδατώσω το δέρμα, χρησιμοποίησα την Diorsnow Illuminiating Cloud Cream σε όλο το πρόσωπο και το ντεκολτέ.
Αυτή η κρέμα δημιουργεί αποτέλεσμα φρεσκάδας και στοχεύει λιπαρές περιοχές για να μειώσει την ανεπιθύμητη γυαλάδα, αφήνοντας ακτινοβόλα λάμψη.
Για να ξεκινήσω το μακιγιάζ, εφάρμοσα μια λεπτή στρώση Dior Forever Skin Glow αναμειγνύοντας τις αποχρώσεις 1Ν και 1,5Ν, χρησιμοποιώντας το Dior Backstage Full Coverage Fluid Foundation Brush #12 για άψογη, ομοιόμορφη κάλυψη.
Για να φωτίσω κάτω από τα μάτια, άπλωσα το Dior Forever Skin Correct #2CR.
Ταμπόναρα απαλά το Dior Rouge Blush Golden Nights Collection Limited Edition #353 Rose Frisson κατά μήκος των μήλων έως τις εξωτερικές γωνίες των ματιών για να προσθέσω μια πινελιά χρώματος στα μάγουλά της.
Για να εντείνω το χρώμα, χρησιμοποίησα το κάτω αριστερό χρώμα από την Dior 5 Couleurs Couture #879 Rouge Trafalgar.
 
Μάτια: Για τα μάτια, χρησιμοποίησα την Dior 5 Couleurs Couture # 159 Plum Tulle και #879 Rouge Trafalgar. Ξεκίνησα με ένα συνδυασμό των επάνω και κάτω αριστερών χρωμάτων από την παλέτα #879 σε όλο το βλέφαρο και έως το φρύδι, ακολουθούμενο από το κεντρικό χρώμα της παλέτας #159 Plum Tulle στην πτυχή και ελαφρώς προς τα έξω για να ακολουθήσω το φυσικό σχήμα του ματιού της.
Για να δημιουργήσω ένα δραματικό αποτέλεσμα στην εξωτερική γωνία του ματιού, πρόσθεσα το κάτω δεξί χρώμα από την παλέτα #159 Plum Tulle ακριβώς στην επάνω γραμμή των βλεφαρίδων και κάτω από την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων.
Ολοκληρώνοντας τα μάτια, πρόσθεσα δύο γενναιόδωρες στρώσεις της μάσκαρα Diorshow #090 Pro-Black.
Τα φυσικά φρύδια της Cara χρειάζονται πολύ λίγες διορθώσεις, χρησιμοποίησα το Diorshow Brow Styler #002 Universal Dark Brown για να γεμίσω τυχόν αραιά σημεία και να βελτιώσω το σχήμα.
 
Χείλη: Ως τελική πινελιά χρησιμοποίησα το Rouge Dior #548 Coral Mood για να δημιουργήσω μια ωραία αντίθεση μεταξύ των χρωμάτων στα μάτια και τα χείλη». - KELSEY DEENIHAN
 
 
 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!