Dior scincare digital talk! Μια ψηφιακή συζήτηση για το capture totale super potent serum

 

Η Gisele Bündchen, το πρόσωπο της σειράς περιποίησης δέρματος Capture Totale, παρουσιάζει το «Dior Skincare Talk», μια ειδική, ψηφιακή συζήτηση σχετικά με το νέο Capture Totale Super Potent Serum. Με επικεφαλής τον αμερικανό δημοσιογράφο Phillip Picardi, αυτή η νέα ψηφιακή πρόσκληση συγκεντρώνει τους ειδικούς της ομορφιάς, όπως τη facialist, Joanna Czech, τη γιατρό Teo Wan Lin και τις διατροφολόγους Rose Ferguson και Valérie Espinasse.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Συμμετέχουν επίσης στη συζήτηση τρεις φίλες του οίκου Dior, το κορυφαίο μοντέλο Mélodie Monrose, η ενδυματολόγος Gabriella Karefa Johnson και η συλλέκτρια έργων τέχνης Wanying Lei. © Ben Hasset Παρέα με την Gisele Bündchen, αλλά ο καθένας στο σπίτι του λόγω της κοινωνικής αποστασιοποίησης, όλοι οι συμμετέχοντες συζητούν τα οφέλη του Capture Totale Super Potent Serum, τα δραστικά συστατικά του και τη σύνθεσή του, καθώς επίσης τις καλύτερες τεχνικές εφαρμογής του.

Η συζήτηση κυλάει και υπάρχουν κοινές εμπειρίες σχετικά με τις ρουτίνες ομορφιάς, με απόψεις που υποστηρίζουν τη σημασία της ευεξίας και της υγιεινής διατροφής, καθώς και την ανάγκη για έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής. Επιδέξια ενορχηστρωμένο από τον Phillip Picardi, έναν αμερικανό δημοσιογράφο μόδας και ομορφιάς, αυτή η ευρεία συζήτηση ξετυλίγεται με έμφαση στην τεχνογνωσία, τον αυθορμητισμό και τα κοινά γέλια! Λαμπερή και γεμάτη ενέργεια, η Gisele Bündchen ξεκινά τη συνομιλία από την Τάμπα (Φλόριντα) όπου ζει τώρα. Έντονα ενθουσιώδης για τον υγιεινό τρόπο ζωής και ακτιβίστρια, αφοσιωμένη στην προστασία του περιβάλλοντος, το κορυφαίο μοντέλο μιλά στον Philip Picardi για όλα εκείνα που την ενδιαφέρουν. Ο θρυλικός αυθορμητισμός της, τη βρίσκει να περιγράφει τη μοναδική περίοδο της καραντίνας, τη σημασία μιας ισορροπημένης ζωής και διαλογισμού, καθώς και τα οφέλη των κήπων Dior, όπου τα ενεργά συστατικά περιποίησης δέρματος στο Capture Totale Super Potent Serum καλλιεργούνται με τρόπο ορθό και βιώσιμο. Στην κουβέντα προστίθεται η Joanna Czech από το Ντάλας, στο Τέξας, η οποία είναι περιζήτητη από διεθνείς αστέρες.

 

Η συζήτηση διατηρεί έναν ζωηρό ρυθμό καθώς συζητούν τα ενεργοποιητικά και αναζωογονητικά οφέλη του Capture Totale Super Potent Serum. Με φόντο εικόνες, σε μια αντανάκλαση των διάσημων μαθημάτων της, επιδεικνύει την ιδανική τεχνική εφαρμογής και μασάζ για βέλτιστα οφέλη. Στη συνέχεια, είναι η σειρά της δερματολόγου Teo Wan Lin από τη Σιγκαπούρη να μοιραστεί την ιατρική και επιστημονική της εμπειρία στη συζήτηση. Τονίζει, μεταξύ άλλων σημαντικών πληροφοριών, ότι αυτός ο ορός απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματος τους.

Πάντα παρόντες και συμμετέχοντες, η Gisele και ο Phillip οδηγούν τη συζήτηση με καλή διάθεση και χιούμορ, καθώς καλωσορίζουν δύο νέες προσκεκλημένες, οι οποίες ήρθαν να συζητήσουν τις επιπτώσεις της διατροφής στο δέρμα. Η Rose Ferguson, ένα πρώην μοντέλο από το Λονδίνο που τώρα υποστηρίζει έναν εξαιρετικά υγιεινό τρόπο ζωής και η Valérie Espinasse, μια διάσημη διατροφολόγος από το Παρίσι που παρουσιάζει τα οφέλη μιας ισορροπημένης διατροφής μέσα από εικόνες. Αυτό το θέμα οδηγεί φυσικά τις φίλες του οίκου Dior να συμμετέχουν στη συζήτηση. Η Melodie Monrose, ένα κορυφαίο μοντέλο από τη Μαρτινίκα, μας μιλάει από τη Νέα Υόρκη, όπου ζει, σχετικά με τη σημασία του σεβασμού μιας καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς στο επάγγελμά της, ενώ η Gabriella Karefa Johnson, αμερικανίδα ενδυματολόγος και συγγραφέας μόδας, ομολογεί ότι ο γρήγορος ρυθμός ζωής της δεν αφήνει πολύ χρόνο για υπερβολικά περίπλοκες ή χρονοβόρες ρουτίνες περιποίησης δέρματος, λέγοντας «το απλό είναι το καλύτερο!».

 

Τέλος, η Κινέζα συλλέκτρια έργων τέχνης Wanying Lei διασκεδάζει παραδίδοντας μια αυθόρμητη συνεδρία stretching προσώπου, τόσο ευχάριστη όσο και αποτελεσματική. Κάθε μια από αυτές μοιράζεται μια ιστορία ή μια γνώμη, μια ρουτίνα ομορφιάς ή μια ανακάλυψη. Όλες έχουν δοκιμάσει το Capture Totale Super Potent Serum και είναι μέρος της καθημερινότητάς τους. Αυτή η ζεστή συζήτηση, η οποία γίνεται κοινωνικά απομακρυσμένα αλλά στις σωστές βάσεις, όχι μόνο αποκαλύπτει τα οφέλη του Capture Totale Super Potent Serum, αλλά προσκαλεί επίσης αυτούς τους διαφορετικούς χαρακτήρες που συμπληρώνονται μεταξύ τους να μιλήσουν ελεύθερα και ανοιχτά, μαζί.

ΤΟ DIOR SKINCARE TALK ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΟ DIOR.COM ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ DIOR SKINCARE @DIORSKINCARE #DIORSUPERPOTENTSERUM #DIORSKINCARETALK

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»