KYPWELL x VARVARA LARMOU H νέα πρέσβειρα της Kypwell!

 
 

Είναι καλλιτέχνης, yoga instructor και λάτρης του healthy lifestyle. Μια επιτυχημένη, ανεξάρτητη και πολυτάλαντη γυναίκα. Καθόλου τυχαίο λοιπόν, που η Βαρβάρα Λάρμου επιλέγηκε για να είναι η νέα πρέσβειρα της Kypwell!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Kypwell, το πολυβραβευμένο Κυπριακό brand ευεξίας που δημιούργησαν η Inna Orlova και η Έλενα Ελράη, με περηφάνια ανακοινώνει την συνεργασία του με την ταλαντούχα ηθοποιό.

Η Βαρβάρα Λάρμου επιλέγει συνειδητά ένα organic και vegan lifestyle -κάτι που την κάνει να ταιριάζει ιδανικά στην Kypwell και την ιδιοσυγκρασία του brand. Η προσέγγιση της Kypwell άλλωστε, όσο αφορά την ευεξία είναι απολύτως ολιστική, με τη βιωσιμότητα να βρίσκεται στον πυρήνα της μάρκας, φιλοσοφία με την οποία η γνωστή ηθοποιός ταυτίζεται στον μέγιστο βαθμό.

«Η Βαρβάρα Λάρμου αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία της Kypwell. Ανήκει στη νέα γενιά γυναικών για τις οποίες ο υγιεινός τρόπος ζωής είναι συνώνυμος με την ομορφιά. Είναι πραγματικά απόλυτα συνυφασμένη με την φιλοσοφία ζωής της Kypwell» τονίζουν οι ιδρύτριες της Kypwell, κυρίες Orlova και Ελράη.

Η Βαρβάρα Λάρμου, είναι μια σύγχρονη γυναίκα που ζει και εργάζεται σκληρά χωρίς όμως να ξεχνά πόσο σημαντικό είναι το να προσέχουμε τον εαυτό μας.

«Πάντοτε αγαπούσα τον υγιεινό τρόπο ζωής, έκανα γυμναστική και πρόσεχα την διατροφή μου. Η Kypwell ήρθε να συμπληρώσει όλα αυτά που πιστεύω και ακολουθώ πιστά, με τις θεραπείες προσώπου και τα προϊόντα της! Τώρα έχω τον δικό μου Face Wellness Coach που φροντίζει για εμένα την επιδερμίδα μου, βοηθώντας με να ‘γυμνάζω’ τους μύες του προσώπου μου» αναφέρει από την πλευρά της η γοητευτική ηθοποιός, δηλώνοντας ενθουσιασμένη με το concept του Face Wellness.

H Kypwell, λάνσαρε πέρυσι το Face Wellness, την πρωτοποριακή και ταχέως αυτή αναπτυσσόμενη τάση στην σύγχρονη προσέγγιση της ομορφιάς, που έχει ως στόχο να αποφύγει τις χειρουργικές επεμβάσεις για τη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης και μύησε πρόσφατα την γνωστή ηθοποιό στο υπέροχο αυτό πρόγραμμα που συμβάλλει στο να αποφύγει κανείς την πρόωρη γήρανση.

Μέσα από δοκιμασμένες τεχνικές που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τις βιο-ενεργές θεραπείες της Kypwell, το συγκεκριμένο πρόγραμμα ενισχύει την προστασία του δέρματος από την περιβαλλοντική μόλυνση, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην θρέψη του μυαλού και του σώματος. Έτσι όπως ακριβώς γυμνάζουμε το σώμα μας πηγαίνοντας στο γυμναστήριο, έτσι και για το πρόσωπό μας χρησιμοποιούμε μεθόδους κατά της γήρανσης, 1 με 2 φορές την εβδομάδα, για να επιτύχουμε ένα υγιή τρόπο ζωής, πάντα υπό την καθοδήγηση του Face Wellness coach. Ο Face Wellness Coach προτείνει εξειδικευμένο πρόγραμμα για το κάθε άτομo θεραπείες Face wellness και με προϊόντα Kypwell. Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί, είναι όλα απαλλαγμένα από parabens, SLS, ορυκτά έλαια, GMOs, PEGs, συνθετικά αρώματα, χρώματα, σιλικόνες, πετροχημικά και σκληρά χημικά, χωρίς βλαβερά συστατικά κάθε είδους. Τα vegan προϊόντα της Kypwell είναι η πρώτη επιλογή για τις γυναίκες που πιστεύουν στη δύναμη της φύσης, και επιλέγουν να χρησιμοποιούν μόνο οργανικά και φυσικά συστατικά που είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί, ότι το brand φροντίζει ώστε οι συσκευασίες των προϊόντων τoυ να είναι καινοτόμες, φιλικές προς το περιβάλλον και βιώσιμες μιας και κατασκευάζονται από φελλό, γυαλί, ξύλο και ανακυκλωμένο χαρτί.

Η Βαρβάρα Λάρμου, μια αγαπημένη ηθοποιός, με αυτοπεποίθηση και έμφυτη κομψότητα, είναι η τέλεια εκπρόσωπος της healthy προσέγγισης της ομορφιάς που έχει η Kypwell. Για περισσότερες πληροφορίες για την Kypwell και τα προϊόντα της επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://kypwell.com Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου, 353, M. G. Olympic Residences, Block B, Κατάστημα 4, 3107 Λεμεσός Facebook: www.facebook.com/kypwell/ Instagram: @kypwell

 

Δειτε Επισης

Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!