O DIOR αφιερώνει μια νέα καμπανιά στο super potent serum με τη Gisele Bundchen, πιο δυνατή από ποτέ.

 
 

CAPTURE TOTALE SUPER POTENT SERUM

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Δραστικό, φυσικό*, εξαιρετικά αποτελεσματικό. το Σεπτέμβριο, ο DIOR αφιερώνει μια νέα καμπανιά στο super potent serum με τη Gisele Bündchen, πιο δυνατή από ποτέ.

Εξαιρετικά δραστικό, εξαιρετικά αποτελεσματικό τα σπάνια και ισχυρά βλαστοκύτταρα αποτελούν το 0.2% των κυττάρων του δέρματος μας και είναι οι πήγες νεότητας του. Χάρη σε 20ετη ερευνά, το επιστημονικό τμήμα του DIOR ανακάλυψε ότι με την πάροδο των χρόνων το ενεργειακό δυναμικό των βλαστοκυττάρων μειώνεται κατά 50%. Tο super potent serum ενισχύει την κυτταρική ενέργεια από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, ενθαρρύνοντας την ορατή μεταμόρφωση της ποιότητας του δέρματος.

*91% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Από την πρώτη σταγόνα το δέρμα φαίνεται πιο όμορφο + 27 % πιο λαμπερό*

Σε μια εβδομάδα φαίνεται πιο νεανικό + 31 % πιο σφριγηλό*

Μετά από 1 μηνά φαίνεται πιο ανθεκτικό + 29 % πιο ανορθωμένο*

Το δέρμα ακτινοβολεί υγειά. Η μεταμόρφωση είναι ορατή, αισθητή και απτή.

Εξαιρετικά συστατικά, εξαιρετικά φυσικά στην καρδιά της σύνθεσης κρύβεται ένα συστατικό με μοναδική αναζωογονητική ικανότητα, που έχει ενισχυθεί από το επιστημονικό τμήμα του DIOR.

Η λονγκόζα καλλιεργείται στους κήπους του DIOR στη Μαδαγασκάρη. Αυτό το λουλούδι, λέγεται επίσης και «αιώνιο φυτό», διότι φυτρώνει ακόμα και σε καμένη γη.

*Κλινικές δοκιμές και αυτοαξιολόγηση σε 33 γυναίκες.

Μια αυστηρή διαδικασία οικολογικού μετασχηματισμού εγγυάται ότι οι σπόροι έχουν εξαιρετική δύναμη ζωτικότητας. το εκχύλισμα λονγκόζας* δρα σαν κύμα ενέργειας στο δέρμα και είναι γνωστό ότι ενισχύει την αναζωογονητική ιδιότητα των βλαστοκυττάρων που αποτελούν τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας της επιδερμίδας.

Το επόμενης γενιάς ακετυλιωμένο υαλουρονικό οξύ μεγιστοποιεί την ισχύ της τεχνολογίας bio cellular που κρύβεται πίσω από τη δύναμη της Capture Totale.

Δέρμα, τρεις φορές πιο ενυδατωμένο. Το πολύ χαμηλό μοριακό βάρος βοηθά το δέρμα να απορροφήσει τη σύνθεση. Το αποτέλεσμα σφριγηλότατα είναι άμεσο, το δέρμα είναι λείο και εξαιρετικά φρέσκο.

Δέρμα, δέκα φορές πιο ανθεκτικό. Οι φυσικοχημικές της ιδιότητες (τετραπλάσια ακετυλίωση) το προστατεύουν από δερματικά ένζυμα, ικανά να του προκαλέσουν ζημιά. Το προσδόκιμο ζωής της στο δέρμα είναι συνεπώς δεκαπλάσιο.

Βελτιωμένη συνεργία. Η φυσική ρευστότητα μεταξύ των κυτταρικών στρωμάτων που προκαλείται από το υαλουρονικό οξύ διευκολύνει τον πολλαπλασιασμό τους και ενισχύει την αναζωογονητική δύναμη της λονγκόζας.

Η εξαιρετικά αισθητηριακή σύνθεση, που περιέχει 91% συστατικά φυσικής προέλευσης**, έχει βελτιστοποιηθεί και έχουν αφαιρεθεί τυχόν αμφιλεγόμενα μόρια. Αυτό που απομένει είναι απλώς τα καλυτέρα στοιχεία της φύσης, που αποτελούν το κλειδί της υψηλής αποτελεσματικότητας της σύνθεσης.

Η αποτελεσματικότητα της πρωτοποριακής*** τεχνολογίας στην υπηρεσία της φύσης και η εξαιρετικά αισθητηριακή της σύνθεση είναι η υπόσχεση που τήρησαν τα εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης του DIOR.

Ήδη εξαιρετικά αναγνωρισμένο κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2020, το super potent serum και έχει ήδη καθιερωθεί ως ο πιο αποτελεσματικός*** και πιο θεαματικός*** όρος στον τομέα της αντιγήρανσης. σε ολόκληρο τον κόσμο, οι γυναίκες το δοκιμάζουν, τους αρέσει, τον αγοράζουν και τον επευφημούν. *Δοκιμή in vitro στα συστατικά. **Το υπόλοιπο 9% επιλέγεται αυστηρά για βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας και της σταθερότητας της σύνθεσης. ***Στον Dior.

Gisele Bündchen, εξαιρετική θηλυκότητα στην πιο πρόσφατη καμπανιά, δημιουργημένη ειδικά για το super potent serum, η Gisele Bündchen αποκαλύπτει μια νέα πτυχή της προσωπικότητα της. Ένα κορυφαίο μοντέλο για τον καλύτερο, ολοκληρωμένο, αντιγηραντικό ορό*. Δυνατότερη, γεμάτη αυτοπεποίθηση, είναι καθηλωτική. Το βλέμμα της είναι ευθύ, το δέρμα της φωτεινό, είναι γεμάτη ζωή. Η δύναμη της ομορφιά DIOR.

Aαποτελεσματικό, φυσικο** και αισθητηριακό, το νέο super potent serum του οίκου DIOR αιχμαλωτίζει το χρόνο. Μετά από μια μόνο εβδομάδα χρήσης, η όψη του δέρματος μεταμορφώνεται. Δείχνει πιο νεανικό, πιο ανορθωμένο, ακτινοβολώντας υγειά. Το super potent serum κυκλοφορεί σε συσκευασία 50 ml και 30ml.

*Στον Dior. **91% συστατικά φυσικής προέλευσης.

 

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!