Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Το Well and Earth Concept Store φέρνει κοντά μας τα φημισμένα προϊόντα Skin & Tonic London!

  02/06/2020 14:16
 Το Well and Earth Concept Store φέρνει κοντά μας τα φημισμένα προϊόντα Skin & Tonic London!

Το Well and Earth Concept Store φέρνει κοντά μας τα φημισμένα προϊόντα Skin & Tonic London!

  02/06/2020 14:16
 
Τα κορυφαία προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος Skin & Tonic London έφθασαν επιτέλους στην Κύπρο και μπορείτε να τα βρείτε στο Well and Earth Concept Store και σε επιλεγμένα φαρμακεία.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Πίσω από την δημιουργία των Skin & Tonic London κρύβεται μια υπέροχη ιστορία μιας νεαρής κοπέλας από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Sarah διαγνώστηκε με ενδομητρίωση, κάτι που είχε αντίκτυπο στο δέρμα της, το οποίο άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα όπως ξηρότητα, κοκκινίλες και δερματίτιδα. Η ίδια, ξεκίνησε να δοκιμάζει διάφορα προϊόντα που υπήρχαν στην αγορά αλλά δεν βρήκε κάποιο προϊόν που να ανταποκρίνεται στις δικές τις ανάγκες. Έτσι, πήρε την απόφαση ν’ αλλάξει εντελώς τον τρόπο ζωής της και ξεκίνησε να μελετά τα συστατικά των προϊόντων ομορφιάς. Μη θέλοντας να το πιστέψει, ανακάλυψε ότι τα περισσότερα προϊόντα περιείχαν μέσα endocrine disruptors, carcinogens και skin irritants.

Μετά από αυτή την ανακάλυψη, αποφάσισε να δημιουργήσει τα δικά της προϊόντα ομορφιάς, τα Skin & Tonic London τα οποία είναι British - Organic - Sustainable.

Ta Skin & Tonic London βασίζονται σε 3 αξίες: Less is More που σημαίνει ότι όλα τα προϊόντα φτιάχνονται το maximum με 7 φυσικά συστατικά, Pure Ingredients που σημαίνει ότι όλα τα προϊόντα φτιάχνονται από πιστοποιημένα φυσικά συστατικά έτσι ώστε οι καταναλωτές να είναι σίγουροι για το τι βάζουν στο δέρμα τους και Ethics & Sustainability, εννοώντας ότι όλα τα προϊόντα είναι cruelty free και το packing αυτών γίνεται από ανακυκλώσιμα υλικά.

H Skin & Tonic London διαθέτει προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα, όπως body scrubs, beauty oils, rose mist, make up remover και lip balms.

Όλα τα προϊόντα της Skin & Tonic London μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα του Well and Earth Concept Store, https://wellandearth.com/ και σε επιλεγμένα φαρμακεία.
 
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας