Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H Dior παρουσιάζει: SAUVAGE - VERY COOL SPRAY

  12/05/2017 14:56
H Dior παρουσιάζει: SAUVAGE - VERY COOL SPRAY

H Dior παρουσιάζει: SAUVAGE - VERY COOL SPRAY

  12/05/2017 14:56

Τι σημαίνει να είσαι cool; Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για μια συγκεκριμένη συμπεριφορά. Όμως, πάνω απ’ όλα, είναι η υπέρβαση των ορίων και η ανακάλυψη του δικού μας χώρου. Μπορεί ένα άρωμα να είναι cool; Σίγουρα, αν στέκεται στο ύψος της πρόκλησης που σημαίνει φρεσκάδα,  άνεση και… ελευθερία.

Το νέο Sauvage Very Cool μας δείχνει την καινούρια διάσταση του Sauvage Eau de Toilette, από το δημιουργό αρωμάτων του Dior, François Demachy, με μια νέα, αρρενωπή και άμεση τεχνική εφαρμογής. Αυτή η τολμηρή σύνθεση δεν είναι ούτε αντίγραφο ούτε μια ελαφριά έκδοση του αρώματος Sauvage αλλά μια πιο ελεύθερη παραλλαγή, ιδανική για ταξίδια, που χαρίζει φρεσκάδα και μεταφέρει τη μαγεία της εφαρμογής του αρώματος σε ένα μοναδικό, δροσερό, άγριο σπρέι

.

δ

SAUVAGE VERY COOL SPRAY
Μια πρωτότυπη τεχνική διαδικασία για ένα άρωμα που μπορείτε να το έχετε παντού μαζί σας, μια συσκευασία on-the-go.
 

δ

Ποιος είναι ο νέος τρόπος του Sauvage Very Cool Spray στην εφαρμογή του αρώματος;
Πολύ απλά σπάζοντας τους συνήθεις, και συχνά περίπλοκους, κανόνες της αρωματικής τελετουργίας.
Αυτή η νέα σύνθεση έχει κλειστεί σε ένα καινοτόμο, κομψό μπουκάλι που είναι δυνατό και ανθεκτικό, αλλά ταυτόχρονα ελαφρύ και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα παντού. Εγκαταλείποντας τα ανδρικά μπάνια, ταξιδεύει ελεύθερα, παρακινώντας τους άνδρες να φορούν άρωμα όπου θέλουν και όποτε θέλουν. Το Sauvage Very Cool Spray είναι ένας πιστός, πρακτικός σύντροφος για τα ταξίδια που μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε, να πεταχτεί μέσα σε μια τσάντα ή να γλιστρήσει σε μια τσέπη.
 
Τέλος, το Sauvage Very Cool Spray με τη δυνατότητα ψεκασμού προς οποιαδήποτε κατεύθυνση ακόμα και με ανεστραμμένο μπουκάλι, κάνει την εφαρμογή του αρώματος γενναιόδωρη, δροσερή, αρρενωπή και εύκολη ανά πάσα στιγμή. Η αίσθηση φρεσκάδας είναι έντονη και άμεση.
 
δ

«Η καινοτόμα τεχνική διαδικασία του Sauvage Very Cool Spray θέτει πραγματικά τη δημιουργική  κατεύθυνση κατά τη γνώμη μου. Συγκεκριμένα, το πρωτότυπο, ισχυρό σπρέι μικροδιάχυσης ήταν καθοριστικός παράγοντας, όταν δούλευα πάνω στο άρωμα. Αυτή η αφθονία στο σημείο του ψεκασμού με ώθησε να ξαναδουλέψω την ισορροπία της σύνθεσης. Μου άρεσε επίσης η ιδέα ενός εύχρηστου, εύκολου στη μεταφορά προϊόντος που να είναι ευχάριστο για καθημερινή χρήση.»
François Demachy,
Δημιουργός  Αρωμάτων του Dior.
 
δ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας