Η Gisele Bundchen έφυγε από το σπίτι τους με τον Tom Brady! Το ζευγάρι χωρίζει

Η Gisele Bündchen έχει εγκαταλείψει την οικογενειακή τους κατοικία στην Τάμπα της Φλόριντα, για την Κόστα Ρίκα μετά από μια σειρά έντονων διαφωνιών σχετικά με την απόφαση του Tom Brady να επιστρέψει στις προπονήσεις για την 23η του σεζόν στο NFL.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Σύννεφά στο γάμο της Gisele Bündchen και του Tom Brady φαίνεται πως έφερε η απόφαση του θρύλου του NFL να επιστρέψει στα γήπεδα λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση.

 

 

Ο 45χρονος σταρ του Αμερικανικού ποδοσφαίρου είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του από τη δράση στα τέλη Ιανουαρίου, ωστόσο σχεδόν δύο μήνες μετά ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα των Μπακανίερς, κάτι που φαίνεται πως έκανε έξαλλη τη σύζυγό του, σύμφωνα με την #PageSix.

«Αυτούς τους δύο μήνες συνειδητοποίησα πως η ζωή μου είναι στο γήπεδο και όχι στις κερκίδες. Αυτή η στιγμή θα έρθει αλλά όχι τώρα. Αγαπώ τους συμπαίκτες μου και την υποστηρικτική μου οικογένεια. Αυτοί τα κάνουν όλα πιθανά. Επιστρέφω για την 23η μου σεζόν στην Τάμπα. Κάτι έχω αφήσει μισοτελειωμένο», είχε ανακοινώσει  μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

 

 

 

Η Gisele Bündchen έχει εγκαταλείψει την οικογενειακή τους κατοικία στην Τάμπα της Φλόριντα, για την Κόστα Ρίκα μετά από μια σειρά έντονων διαφωνιών σχετικά με την απόφαση του Tom Brady να επιστρέψει στις προπονήσεις για την 23η του σεζόν στο NFL.

«Ο Tom Brady και η Gisele Bündchen τσακώθηκαν άγρια», είπε μια πηγή στην #PageSix, προσθέτοντας ότι αυτό είχε συμβεί και στο παρελθόν αλλά το ζευγάρι τα είχε ξαναβρεί. 

 

 Μάλιστα η απόφαση του 42χρονου σούπερ μόντελ από τη Βραζιλία να φύγει από τη Φλόριντα, ανάγκασε τον Brady να χάσει 11 προπονήσεις μέσα στον Αύγουστο, για προσωπικούς λόγους, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Μετά την ανακοίνωση του Τom Brady ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση, η Gisele είχε δηλώσει χαρούμενη που επιτέλους ο σύζυγός της θα ασχοληθεί περισσότερο με την οικογένεια του και τα παιδιά του, τον 14χρονο Ben και την 9χρονη Vivi. Ο Tom Brady έχει ακόμα έναν γιο τον 15χρονο Jack με την πρώην σύζυγό του Bridget Moynahan.

 

Ο Tom Brady μετά το πέρας της σεζόν 2021 - 2022 είχε ανακοινώσει πως θα αποσυρθεί. Ο κορυφαίος όλων των εποχών στην ιστορία του αμερικανικού φούτμπολ έχει κατακτήσει επτά Super Bowl ως παίκτης των Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς (2000-19) και Τάμπα Μπέι Μπάκανιρς (2020-21).

Κανείς άλλος αθλητής δεν έχει φτάσει σ' αυτό τον μαγικό αριθμό πρωταθλημάτων. Πέντε φορές MVP σε Super Bowl, 3 φορές MVP της χρονιάς 2 φορές καλύτερος επιθετικός της χρονιάς.

Σε μία 20ετή καριέρα έχει σπάσει μία σειρά από πολλά ρεκόρ. Είναι ο κουόρτερμπακ με τις περισσότερες νίκες (263), έχει δώσει τις περισσότερες πάσες που κατέληξαν σε touchdown (661), τις περισσότερες πάσες που έγιναν touchdown σε μία περίοδο (5) και τα περισσότερα completions σε Super Bowl συνολικά (277).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»