«Εντάχθηκα στους Ανώνυμους Αλκοολικούς. Ήταν απελευθερωτικό! Aνεκτίμητο!»

O Brad Pitt δηλώνει πως ξεπέρασε τους δαίμονές του και αποκαλύπτει πώς νίκησε τον αλκοολισμό

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Νηφάλιος και σοφότερος δηλώνει πια ο Brad Pitt ο οποίος φωτογραφίζεται στο περιοδικό GQ μιλώντας για την περίοδο μετά τον χωρισμό του με την Angelina Jolie αλλά και για το πώς άλλαξε τη ζωή του. 

 

 

Στο πρόσφατο εξώφυλλο του περιοδικού GQ, ο Brad Pitt όχι απλά φωτογραφίζεται βγάζοντας ένα πιο art προφίλ, αλλά κάνει εξομολογήσεις για την ζωή του με ιστορίες, που ποτέ ξανά δεν είχε μοιραστεί δημοσίως. Και αφορούν κυρίως το διάστημα μετά το διαζύγιο του από την Angelina Jolie, όταν θέλησε να αποτινάξει από πάνω του τους δαίμονες του. Για να γίνει τελικά σοφότερος όπως υποστηρίζει.

 

 

«Ήταν απελευθερωτικό να εκθέτεις τις άσχημες πλευρές του εαυτού σου»

Με αφορμή την νέα του ταινία «Βullet Train», ο ακριβοθώρητος σε συνεντεύξεις Brad Pitt κάνει μία φωτογράφηση εντελώς διαφορετική από εκείνη που ταιριάζει σε ένα διαχρονικό sex symbol όπως εκείνος. Ο παγκόσμιος γόης όπως σοφά μία βρετανική εφημερίδα τον είχε αποκαλέσει, είναι βυθισμένος στο εξώφυλλο της αμερικάνικης έκδοσης του GQ, μέσα σε μία λίμνη με λουλούδια και νούφαρα. Αν και τα σημάδια του χρόνου είναι πια εμφανή πάνω του, ο Brad παραμένει για πάντα ο Brad της καρδιάς μας. Από καρδιάς μας χάρισε και εκείνος μία σπάνια εξομολόγηση για το διάστημα μετά το διαζύγιο του με την Angelina Jolie, το 2016. Σε εκείνη φυσικά δεν αναφέρεται καθόλου. Οι σχέσεις τους άλλωστε παραμένουν στην κόψη του ξυραφιού.

 

  

 

 

Ο Pitt αναφέρεται στο θετικό που προέκυψε το διάστημα της πανδημίας, αφού κατάφερε να κόψει οριστικά το τσιγάρο: «Είμαι σε μία ηλικία, όπου τίποτε καλό δεν προκύπτει από αυτό». Αναφέρεται όμως σε έναν άλλο, πιο δύσκολο αγώνα. Για να νικήσει τον αλκοολισμό: «Εντάχθηκα στους Ανώνυμους Αλκοολικούς, σε ένα άκρως ιδιωτικό group, προσεκτικά επιλεγμένων ανθρώπων, για αυτό και ήταν ασφαλές. Άκουγα ιστορίες από άλλους ανθρώπους που έβγαζαν τα σπλάχνα τους από το πολύ ποτό και αυτό ήταν φρικτό για εμένα. Τους έβλεπα να μιλούν ειλικρινά και να ανοίγονται, με ένα τρόπο που δεν είχα δει ποτέ ξανά στην ζωή μου. Ήμουν σε αυτό το ασφαλές μέρος, όπου δεν υπήρχε κριτική. Ήταν απελευθερωτικό να εκθέτεις τις άσχημες πτυχές του εαυτού σου. Είναι ανεκτίμητο αυτό». 

 

  

 

Και είναι αποκαλυπτικός όταν μιλά για τα λάθη του: «Δεν είμαι περήφανος για κάποιες επιλογές μου, αλλά εκτιμώ αυτά τα λάθη, γιατί οδήγησαν σε σοφία. Είμαι όμως πολύ χαρούμενος, που τελείωσαν όλα αυτά».
 
 
  
 

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Αποκλεισμένος ένα 24ωρο στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος «στρίμωξε» τον Μιχάλη Ιατρόπουλο για τις αδιόνοητες δηλώσεις του για τους gay
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»