Κατέθεσε δικαστικά έγγραφα ο Brad Pitt - Η σκληρή απάντηση της Angelina Jolie

Ο Brad Pitt κατηγόρησε την Angelina Jolie ότι πούλησε το μερίδιό της στο οινοποιείο τους Chateau Miraval στον Ρώσο δισεκατομμυριούχο, για να του «προκαλέσει κακό».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η δικάστικη διαμάχη του άλλοτε αγαπημένου και λαμπερού ζευγαριού του Hollywood, Brad Pitt και Angelina Jolie, δεν έχει τέλος. Μετά την κόντρα τους για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους, οι δύο ηθοποιοί ανοίγουν νέο κύκλο διαμάχης, ο οποίος αφορά στην κοινή επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο 58χρονος ηθοποιός μήνυσε την Angelina Jolie, ισχυριζόμενος ότι πούλησε παράνομα το μερίδιό της στο οινοποιείο που αγόρασαν μαζί το 2008. Τότε, το ζευγάρι αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του κτήματος Château Miraval στη Νότια Γαλλία, όπου το 2014 παντρεύτηκαν και πέρασαν πολλές όμορφες οικογενειακές στιγμές μαζί με τα παιδιά τους. 

 

 

Ο Brad Pitt κατέθεσε νέα δικαστικά έγγραφα την περασμένη Παρασκευή στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες και ισχυρίστηκε ότι η 47χρονη εσκεμμένα προσπαθεί να τον ζημιώσει αρχικά παραβιάζοντας τη συμφωνία τους και έπειτα διαλέγοντας για αγοραστή τον Yuri Shefler, έναν Ρώσο επιχειρηματία με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και ισχύ, αλλά και εμπειρία στον χώρο των ποτών.

 

 

Η απάντηση της Angelina Jolie στις κατηγορίες του Brad Pitt

Μια κοντινή πηγή της Angelina Jolie είπε στο αμερικανικό People: «Η μήνυση του κ. Pitt εναντίον της κας Jolie είναι η προέκταση μιας ψευδούς αφήγησης και η αλήθεια της κατάστασης δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί. Μετά τα γεγονότα που οδήγησαν την κα Jolie να υποβάλει αίτηση διαζυγίου και τα χρόνια που αφιέρωσε στη φροντίδα των παιδιών τους, η κα Jolie και τα παιδιά δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στο ακίνητο και έτσι πήρε τη δύσκολη απόφαση να πουλήσει το μερίδιό της στην επιχείρηση».

Η πηγή πρόσθεσε: «Αφού έκανε πολλαπλές προσφορές στον πρώην σύζυγό της και γνωρίζοντας ότι η επιχείρηση θα κληρονομηθεί από τα παιδιά τους, βρήκε κάποιον επαγγελματία με εμπειρία στον κλάδο του αλκοόλ. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι αφού έφυγε σωστά και νόμιμα από την επιχείρηση, ο κ. Pitt την εμπλέκει σε πολλαπλές αγωγές».

 

 

«Στα μαχαίρια» Jolie-Pitt

Ωστόσο, μια πηγή από το περιβάλλον του Brad Pitt υποστήριξε: «Αυτό δεν έχει νόημα. Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρηθεί η αξία για την οικογένεια θα ήταν ένας από τους γονείς τους να διατηρήσει την κυριότητα ενός ολοένα και πιο πολύτιμου περιουσιακού στοιχείου. Θα μπορούσε να την εξαγοράσει. Υπάρχει πολύ μεγαλύτερη αξία σε μια οικογένεια που κατέχει το 100% από το 40-50%».

Οι δικηγόροι του Brad Pitt ισχυρίζονται επίσης ότι τον περασμένο Οκτώβριο, η Angelina Jolie παραβίασε σκόπιμα τη συμφωνία τους, όταν φέρεται να απέκρυψε την πώληση των μετοχών της στην εταιρεία Tenute del Mondo, η οποία «επιδιώκει να πάρει τον έλεγχο της Miraval» και «είναι έμμεσα ιδιοκτησία και ελέγχεται από τον Yuri Shefler, τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο που ελέγχει τον Όμιλο Stoli».

Ο 58χρονος ηθοποιός ζητά από το δικαστήριο αποζημίωση «σε ποσό που θα αποδειχθεί στη δίκη», αλλά και να ακυρωθεί η πώληση που έκανε η Angelina Jolie.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities
Λευτέρης Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη: «Άμα τα λες τι νόημα έχει…»
Μετά από 7 σεζόν η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρετά το #TheVoiceGR - Στην θέση της στο νέo κύκλο η Απόλυτη
Ορέστης Τζιόβας: «Έλαβα πολύ αρνητικά, άσχημα σχόλια και βρισίδι. Δεν το μετάνιωσα, ήταν αναμενόμενo»
To ατύχημα στο κεφάλι του Άρη Σοϊλέδη και τα ράμματα: «Η κατάρα συνεχίζεται... μου άνοιξε το κεφάλι»
Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Βέρτη - «Λήξη... συναγερμού»
Το άλμπουμ της ζωής του κορυφαίου του θεάτρου και κινηματογράφου, Γιάννη Φέρτη
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Έμαθα τον θάνατο του αδερφού μου πέντε λεπτά πριν βγω στη σκηνή»
Απίστευτη ιστορία με τον πατέρα του James από το #SurvivorGR: Ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό