Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Συγκατοίκησε με την αγαπημένη του ο Θέμης Αδαμαντίδης- «Είμαι ερωτευμένος»

  01/06/2022 11:14
Συγκατοίκησε με την αγαπημένη του ο Θέμης Αδαμαντίδης- «Είμαι ερωτευμένος»

Συγκατοίκησε με την αγαπημένη του ο Θέμης Αδαμαντίδης- «Είμαι ερωτευμένος»

  01/06/2022 11:14

Θέμης Αδαμαντίδης: «Είχα έναν πολύποδα, ήμουν στην πίστα, έβγαλα κάτι από το στόμα και το πήγα για βιοψία»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

O δημοφιλής τραγουδιστής είναι ζευγάρι με τη Βαρ­βάρα Κίρκη και έκα­ναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Συγκεκριμένα, μένουν κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και έναν χρό­νο, όμως κρατούν τη σχέση τους μα­κριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πριν από λίγο καιρό, η πρώτη δημό­σια εμφάνισή τους έγινε σε νυχτερινό κέντρο. Η Βαρβάρα μάλιστα δήλωσε για τον γνωστό τραγου­διστή στο «Secret»: «Ο Θέμης είναι σημα­ντικό κεφάλαιο στη ζωή μου.

Μένου­με μαζί και είμαστε παντού μαζί, στις συναυλίες, στο μαγαζί και οπουδήπο­τε αλλού. Γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος». Η ίδια μάλιστα απο­κάλυψε το αγαπημένο τραγούδι της.

«Το πρώτο τραγούδι που του αφιέρω­σα από τα δικά του είναι το “Σ’ ακο­λουθώ" και τα αγαπημένα μου είναι το “Χελιδόνι” και ο “Απόλυτος έρω­τας”». Η Βαρβάρα περιέγραψε και τον τραγουδιστή ως άνθρωπο: «Είναι τρυφερός, ευαίσθητος, δοτικός, έχει πολύ καλή ψυχή. Είναι σεμνός και ταπεινός και όπου μπορεί βοηθάει. Επίσης, είναι πολύ καλός πατέρας».

4233136887762279 image

Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με τον πολύποδα, τη νέα του σχέση και την γνωριμία με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

«Η γιαγιά μου είχε δηλώσει συμμέτοχη για έμενα στο ‘Να η ευκαιρία’. Η συνεργασία με τον Στέλιο Καζαντζίδη ήταν όνειρο ζωής, έγινε και κουμπάρος μου. Ο Στέλιος Καζαντζίδης μου είχε πει πως έχει πολύ καλή φωνή άλλα ρεπερτοριακά είσαι σαν το ψάρι έξω από τα νερά του. Πολλά τραγούδια δεν ήθελα και τα είπαν άλλοι όπως το ‘Στην υγεία της αχάριστης’».

Για την περιπέτεια της υγείας του σημειώνει:

«Είχα έναν εξωγκωματικό πολύποδα, έπιασε και η προσευχή μου και στο 4ο τραγούδι έβγαλα κάτι από το στόμα και το πήγα για βιοψία», λέει ο τραγουδιστής που ήταν πάνω στην πίστα εκείνη την στιγμή.

Για την προσωπική του ζωή λέει:

«Είμαι πατέρας 5 αγοριών, παίρνω την γνώμη τους και εκείνα τη δίκη μου. Μπότοξ δεν ξέρω αν θα έκανα, ίσως να κοιμόμουν λίγο παραπάνω και κάποια περιποίηση. Είμαι ερωτευμένος, τα προσωπικά μου θέλω να είναι μόνο για μένα. Υπάρχουν και κακοπροαίρετοι που σχολιάζουν την σχέση μου».

Ο τραγουδιστής ετοιμάζεται για εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ θα εμφανίζεται μαζί με τη Σάσα Μπάστα και την Αγγελική Ηλιάδη στο καλοκαιρινό «north».

    

    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας