Η απάντησή της Παναγιώταρου στα καρφιά της πρώην συντρόφου του Στάθη Σχίζα

 

 

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αποκάλυψε ότι με τον Στάθη Σχίζα είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο: «Δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με τα χ, ψ άτομα που προσπαθούν να πάρουν δημοσιότητα στις πλάτες μου» - Η παροιμία της Καινούργιου:«Θέλει η.... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει» - Σοφία Λεοντίτση: «Κοίτα ρε κάτι προσωπικότητες… τόση έπαρση πια» - Η πρώην σύζυγός του ξεκαθαρίζει: «Δεν έχω πρόβλημα με την προσωπική ζωή του»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά την επιβεβαίωση της σχέσης της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα, η πρώην σύντροφος του επιχειρηματία και μητέρα της κόρης του έκανε ένα post με αιχμές. 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία βρέθηκε στο «Yes I do catwalk», το απόγευμα της Πέμπτης 19/5 ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την εν λόγω ανάρτηση.

«Έχω πάρα πολλές δουλειές αυτήν την περίοδο και δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με τα χ, ψ άτομα που προσπαθούν να πάρουν δημοσιότητα στις πλάτες μου» επεσήμανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Όσο για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε με χιούμορ: «Αν την πιάσω τη σουσουράδα… Τη ξέρετε, δεν κρατάω τίποτα για τον εαυτό της. Το λάθος μου ήταν ότι τις είχα δώσει αυτές τις φωτογραφίες. Δεν στενοχωρήθηκα με την έκταση που πήρε το θέμα, απλά δεν το έκανα τόσο καιρό γιατί δεν μου αρέσει να στηρίζω την πορεία κάποιου (σ.σ. του Στάθη Σχίζα) στη σχέση μας».

Όπως αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με τον Στάθη Σχίζα είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο περίπου.

 

 

 

Τη χαρά και την ευτυχία της Αλεξάνδρας παρατήρησε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο. Ωστόσο, η παρουσιάστρια μπέρδεψε τις παροιμίες κι έγινε χαμός.

«Παιδιά, πολύ κουλ και πολύ ωραία απάντησε η κοπέλα. Αλλά είναι αυτό που λέει… θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου χωρίς να έχει καταλάβει τι ακριβώς έχει πει.

Η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε: «Είναι κακό;» και εν συνεχεία αφού την ενημέρωσαν τι ακριβώς είπε, απάντησε: «Αχ, συγγνώμη παιδιά. Δεν υπονοούσα κάτι, χίλια συγγνώμη. Δεν θυμόμουν ότι η παροιμία είναι έτσι. Τι ξεφτίλα! Συγγνώμη».

 

 

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με αφορμή την αποκάλυψη που έκανε πριν δυο ημέρες ότι ο Στάθης Σχίζας από το #Survivor είναι ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Μάλιστα, στην εκπομπή πρόβαλαν και το απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιo, όπου ο Σπύρος Μαρτίκας επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Βρισηίδα Ανδριώτου!
 
Τότε η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε από την Δήμητρα Αλεξανδράκη να κάνει κάποιο σχόλιο, ωστόσο η ίδια αρνήθηκε να μιλήσει για την Βρισηίδα Ανδριώτου.
 
Να σου θυμίσουμε πως το μοντέλο ήταν κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη και τα «έσπασαν», με συνέπεια η Δήμητρα από σεβασμό προς τη φίλη της να μην θέλει να αναφερθεί καθόλου στην παίκτρια του Survivor.
 
«Ειλικρινά αν μου επιτρέπεται δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ καθόλου για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Δεν θέλω καθόλου να μιλήσω για αυτό. Συγγνώμη ρε παιδιά μου φαίνεται καραγκιοζιλίκι όλο αυτό. Δεν θέλω να το σχολιάσω, είναι αντιαισθητικό. Δεν θέλω να το σχολιάσω καθόλου, αλήθεια. Δεν θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση. Δεν έχει να κάνει με την Ιωάννα» τόνισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
 
 

 

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σχολίασε για πρώτη φορά την ανάρτηση που έκανε η πρώην σύντροφος του Στάθη Σχίζα για τη σχέση τους, κάτι που δεν είδε με καλό μάτι η Σοφία Λεοντίτση.

Η τραγουδίστρια, η οποία βρισκόταν στο ίδιο My Style Rocks με το μοντέλο, έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στα Instagram Stories της, όπου τα «έβαλε» με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ύστερα από τις δηλώσεις της.

«Παιδιά έχω πάρα πολλές δουλειές και δεν μπορώ να ασχολούμαι με τα χι ψι άτομα που θέλουν να πάρουν δημοσιότητα στις πλάτες μου» είπε η Παναγιώταρου από το My Style Rocks, τη Φάρμα, το Just the 2 of Us για τη ΜΑΝΑ ενός παιδιού που έθιξε απλά με αξιοπρεπή τρόπο τη λάθος προβολή μας σχέσης όταν υπάρχουν ανήλικα παιδιά… και στην προκείμενη το δικό της παιδί.

Εσείς λοιπόν αυτά τα άτομα τα έχετε κάνει κάτι με το να τα ακολουθείτε και τους έχετε δώσει το δικαίωμα να νιώθουν ότι είναι κάτι περισσότερο από απλοί άνθρωποι που ήρθαν από το χωριό τους με σκοπό να γίνουν απλά αναγνωρίσιμοι. Προφανώς επειδή θέλω και εγώ να πάρω δημοσιότητα από τις βαριές σου πλάτες, για αυτό σχολιάζω τώρα αυτό που δημόσια λες και εκτίθεσαι, διότι δεν χωράει μάλλον στο δικό σας το μυαλό ότι όταν ακούτε κάτι αρνητικό ή σχολιάζεστε αρνητικά μπορεί απλά και να μην αρέσετε… όλοι όσοι σας θίξουν είναι γιατί τους λείπει η δημοσιότητα.

Τόση έπαρση πια… Μόνο ντροπή αισθάνομαι εγώ που είμαι γυναίκα, ακούγοντας να μιλάει κάποιος έτσι και να μη σέβεται έναν τόσο ιερό άνθρωπο όπως είναι η μητέρα ενός παιδιού… Κοίτα ρε κάτι προσωπικότητες» είπε η Σοφία Λεοντίτση κατά της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

 

 

 

Η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία μίλησε στην εκπομπή «Love It» και την Μάρτζυ Λαζάρου και μέσω της δημοσιογράφου ξεκαθάρισε κάποια πράγματα…

«Ο Στάθης με την Άννα Μαρία έχουν χωρίσει πολλά χρόνια – από το 2016 – 2017 – και ήταν δική της επιλογή. Από τότε που χώρισαν έχει προχωρήσει ο καθένας στη ζωή του ξεχωριστά. Ο μόνος λόγος που στεναχωρήθηκε ήταν επειδή ο Στάθης δεν είχε μιλήσει στην κόρη τους, κλήθηκε τώρα η Άννα Μαρία να εξηγήσει κάτι το οποίο είναι του Στάθη και λίγο ξαφνιάστηκε. Δεν έχει τίποτα με την Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το παιδί είναι σε μια ηλικία που πηγαίνει σχολείο και μπορεί κάποιος να της μεταφέρει κάτι. Η Άννα Μαρία δεν έχει κανένα πρόβλημα με την προσωπική ζωή του Στάθη, απλά αν δεν ενδιαφερθούμε εμείς για τα παιδιά μας, δεν θα το κάνει κανένας άλλος» τόνισε η Μάρτζυ Λαζάρου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»
Μικρούτσικος, Κορινθίου, Τσάβαλου, Μπάρμπα, Καινούργιου ξεσπούν για την χυδαία επίθεση στην Μελέτη
Κατερίνα Στανίση: «Έφυγα κι από το σπίτι μου & πήγα να μείνω με την μητέρα μου. Είναι δύσκολο, αλλά συνηθίζεται»
Κοραλία Καράντη: «Με φλερτάρουν άντρες στην ηλικία του γιου μου. Το βλέμμα τους είναι απόλυτα διαθέσιμο»
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα