Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η τελική μάχη για την 7άδα! Αυτός αποχώρησε από το #MasterChefGR!

  14/05/2022 07:41
Η τελική μάχη για την 7άδα! Αυτός αποχώρησε από το #MasterChefGR!

Η τελική μάχη για την 7άδα! Αυτός αποχώρησε από το #MasterChefGR!

  14/05/2022 07:41

#MasterChefGR: Η πιο δύσκολη δοκιμασία της φετινής σεζόν

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στο επεισόδιo, μετά την ομαδική δοκιμασία και το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας, ο Πάνος και ο Γιάννος θα έπρεπε να αγωνιστούν  για την ασυλία. 

Ο Νίκος Μπέρκας και η Ελπίδα ήταν οι πρώτοι δυο υποψήφιοι που ψηφίστηκαν για αποχώρηση ενώ στο επεισόδιο της Παρασκευής (13-5) είδαμε και την πρώτη δοκιμασία ασυλίας απέναντι στον Γιάννο και τον Πάνο.

Οι κριτές τους έδωσαν μισή ώρα χρόνο, για να καταφέρουν να φτιάξουν το πιο σωστό σουφλέ σοκολάτας.

Eκείνος, που θα τα κατάφερνε καλύτερα, θα πέρναγε απευθείας στον εξώστη και στην τελική 7αδα.

Ο Πάνος στην αρχή πανικοβλήθηκε, μιας και τα γλυκά δεν είναι το αγαπημένο του και πιστεύει ότι δεν μπορεί να αποδώσει τόσο καλά, σε σχέση με ένα αρμυρό πιάτο.

Μετά την δοκιμή των πιάτων των δυο παικτών, οι κριτές του MasterChef αποφάσισαν ότι για πολύ μικρές λεπτομέρειες, το πιάτο που κατάφερε να κερδίσει ήταν εκείνο του Πάνου, ο οποίος και δεν το πίστευε. Φυσικά, ο παίκτης πήγε απευθείας στον εξώστη, για να βοηθήσει οτυς συμπαίκτες του στην απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης.

Μετά από την ήττα της Μπλε ομάδας και την νίκη του Πάνου στην ασυλία, η Ελπίδα, ο Νικος Μπέρκας και ο Γιάννος ήταν εκείνοι, που έπρεπε να αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Οι κριτές ανακοίνωσαν ότι, για ακόμα μια φορά, η δοκιμασία είχε να κάνει με την αντιγραφή πιάτου, αλλά εκεί κρυβόταν και μια μεγάλη έκπληξη.

Το πιάτο αυτήν την φορά δεν ήταν ένα, αλλά συνολικά τρία, κάτι που ήταν ξεκάθαρο από την αρχή, αφού οι κριτές βρίσκονταν μπροστά σε τρεις καμπάνες και όχι σε μια. Οι κριτές υποδέχτηκαν τον διακεκριμένο σεφ, ο οποίος και παρουσίασε τα τρία πιάτα του, τα οποία έιχαν σαν βασικό υλικό το κοτόπουλο και τα κρεμμύδια.

Το ένα πιάτο είχε να κάνει με το στήθος από το κοτόπουλο, το δεύτερο με κεμπάπ από κιμά κοτόπουλο και το τρίτο με γεμιστό κρεμμύδι με κοτόπουλο. Οι παίκτες είχαν στη διάθεσή τους δυο ώρες συνολικά για να καταφέρουν να φέρουν σε πέρας τις προσπάθειές τους, ενώ από το κυρίως πιάτο με το στήθος κοτόπουλο θα έπρεπε να το φτιάξουν δυο φορές.

Οι τρεις κριτές, μαζί με τον καλεσμένο σεφ δοκίμασαν τα πιάτα και είπαν τις παρατηρήσεις τους σχετικά με τις αδυναμίες, αλλά και τα σημεία, που είχαν πετύχει πολύ. Στη συνέχεια, ανακοίνωσαν τις βαθμολογίες τους στους παίκτες, με τους υπόλοιπους να περιμένουν στον εξώστη, για να ακούσουν τις παρατηρήσεις και το τελικό αποτέλεσμα.

Έπειτα από τα σχόλια και τις τοποθετήσεις, εκείνος που τελικά δεν τα κατάφερε και άφησε τον διαγωνισμό λίγο πριν από την τελική πεντάδα ήταν ο Νίκος Μπέρκας, ο οποίος και συγκινημένος αποχώρησε από την κουζίνα του MasterChef!

To trailer 80ου επεισοδίου -Δευτέρα 16.5.2022

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας