Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Ήταν στονάτη. Στο τέλος δε, έφτασε στο φάλτσο. Μας σκότωσε τα αυτιά.»

  13/05/2022 12:36
«Ήταν στονάτη. Στο τέλος δε, έφτασε στο φάλτσο. Μας σκότωσε τα αυτιά.»

«Ήταν στονάτη. Στο τέλος δε, έφτασε στο φάλτσο. Μας σκότωσε τα αυτιά.»

  13/05/2022 12:36

Την άποψή του για την εμφάνιση της Ανδρομάχης στον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό της #Eurovision 2022 που διεξάγεται στο Τορίνο, εξέφρασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής είπε πως φωνητικά η εκπρόσωπος της Κύπρου που αποκλείστηκε δεν του άρεσε καθόλου λέγοντας χαρακτηριστικά πως… «μας σκότωσε τα αυτιά».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Κάθε τραγουδίστρια όταν είναι αδιάθετη έχει τονική αστάθεια. Γι’ αυτό σε τέτοιους διαγωνισμούς παίρνουν χάπια για να καθυστερήσουν την έμμηνο ρύση.Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι να μην ακούει καλά. Με τη σημερινή τεχνολογία αυτό το ξεχνάμε. Εχθές για άλλοθι τη ρώτησα μήπως δεν ακούει καλά…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μετά έρχεται το στοιχείο του πόσο καλά τοποθετημένη φωνή έχεις… Και τρακ να έχεις αν η φωνή σου είναι  σωστά τοποθετημένη δε φεύγεις, άντε τα πέντε πρώτα δευτερόλεπτα να ξεφύγεις αλλά μετά το βρίσκεις.

Το συγκεκριμένο κορίτσι ήταν σε όλο το τραγούδι στονάτη. Στο τέλος δε, έφτασε στο φάλτσο. Μας σκότωσε τα αυτιά. Εγώ όταν το άκουσα, είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει. Και χθες της το είπα ευγενικά» είπε ο Ανδρέας Μικρούσικος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας