Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Οι ισορροπίες στον γάμο μου με τη Σίσσυ χάθηκαν στο κομμάτι της έκθεσης»

  13/05/2022 11:17
«Οι ισορροπίες στον γάμο μου με τη Σίσσυ χάθηκαν στο κομμάτι της έκθεσης»

«Οι ισορροπίες στον γάμο μου με τη Σίσσυ χάθηκαν στο κομμάτι της έκθεσης»

  13/05/2022 11:17

Θοδωρής Μαραντίνης:«Η προσωπική μου ζωή «παραήταν» στο προσκήνιο. Η ζωή της Σίσσυς έχει περισσότερο κλειδαρότρυπα σε σχέση με την καριέρα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το διαζύγιο, τον λόγο που του φέρθηκαν άσχημα τα media, το θέμα υγείας που τον ταλαιπωρεί και τα δυο «όχι» των Onirama για την Eurovision

O Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε πως δεν υπάρχει στο μυαλό του η σκέψη να προχωρήσει σε έναν δεύτερο γάμο ενώ παράλληλα μίλησε και τον τρόπο που του έχουν φερθεί όλα αυτά τα χρόνια τα Μέσα.

«Πέρασαν 22 χρόνια από όταν ξεκινήσαμε σαν αίσθηση. Κάναμε τα όνειρα μας πραγματικότητα και με το παραπάνω. Η Χαρούλα ήταν γλυκύτατη», ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θοδωρής Μαραντίνης: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία. Τα παιδιά είναι μεγάλη ευθύνη και με τον ερχομό του γιου μου, το κατάλαβα. Έπρεπε να λύσω τα θέματά μου για να μην τα περάσω στα παιδιά μου»

Σε άλλο σημείο, ο Θοδωρής Μαραντίνης παραδέχτηκε πως οι ισορροπίες στον γάμο του με τη Σίσσυ Χρηστίδου χάθηκαν στον τρόπο που διαχειρίστηκαν το κομμάτι της έκθεσής τους.

«Δε θα ξαναπαντρευόμουν ποτέ. Είναι πολύ νωρίς για να σκεφτώ οτιδήποτε είναι κοντέ στον γάμο. Και σε γάμο φίλου μου δε ξέρω καν αν θα πάω. Δε ξέρω τι να σου πω. Ειδικά για τέτοια πράγματα δε μπορείς να πεις κάτι. Ούτε τότε έλεγα ότι θα παντρευτώ και παντρεύτηκα. Αυτά τα πράγματα έρχονται την κατάλληλη στιγμή. Τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον δε ξέρω» 

«Τα μέσα μου φέρθηκαν αρκετά καλά, κάποιες φορές στεναχωρήθηκα, μετά τον χωρισμό μου φέρθηκαν λίγο πιο άσχημα από ό,τι περίμενα. Η προσωπική μου ζωή «παραήταν» στο προσκήνιο, υπάρχει και η παγίδα με τα social. Η ζωή της Σίσσυς έχει μία ζωή με περισσότερο κλειδαρότρυπα σε σχέση με την καριέρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε πώς πέρασε στην καραντίνα και πώς εξελίχθηκε η ζωή του όλον αυτόν τον καιρό.

«Η καραντίνα στην αρχή με βόλεψε, έκανα γυμναστική, μαγείρευα, ήμουν με τα παιδιά, μετά άρχισε ν επηρεάζει το επαγγελματικό και οικονομικό κομμάτι, με πήρε από κάτω. Σε μία τριετία ερχόταν το ένα μετά το άλλο, πέρασα και ένα θέμα υγείας που δεν είναι ακόμα καλά, έκανα αποτυχημένη επέμβαση στο στομάχι», τόνισε.

Τέλος, τοποθετήθηκε περί… απωθημένων αλλά και για την Eurovision.

«Δεν έχω κάποιο επαγγελματικό απωθημένο και είμαι πολύ χαρούμενος. Μας έχουν κάνει πρόταση 2 φορές να πάμε Eurovision, τότε είχε και μία περίεργη βαρύτητα για την Ελλάδα που δεν θέλαμε να την πάρουμε», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας