Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Στα 17 μου δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό Κύπριο μουσικό»

  13/05/2022 09:22
«Στα 17 μου δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό Κύπριο μουσικό»

«Στα 17 μου δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό Κύπριο μουσικό»

  13/05/2022 09:22

Η Σαλίνα Γαβαλά για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί και τη σχέση με τον πατέρα της: «Στην Κύπρο είναι γνωστή η ιστορία του συγκεκριμένου ανθρώπου, ο οποίος έκανε φυλακή μετά από μερικά χρόνια»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Κύπρια τραγουδίστια Σαλίνα Γαβαλά παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Love It» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού.

H ηθοποιός και ερμηνεύτρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε ηλικία 17 ετών από άνθρωπο του μουσικού χώρου.

Πιο συγκεκριμένα, η Σαλίνα Γαβαλά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν τυχερή γιατί για κάποιον λόγο έχω μια αυστηρότητα ενδεχομένως και κατάφερνα να χειριστώ καταστάσεις με έναν τρόπο. Έχω υπάρξει κατά κάποιο τρόπο… Δεν θέλω να πω θύμα γιατί δεν μου αρέσει αυτή η λέξη και δεν το κουβαλάω σαν τραύμα. Έζησα κάποιες περίεργες καταστάσεις».

«Ήμουν 17 χρονών στην Κύπρο, δεν το συνέχισα σε καταγγελία αλλά ευτυχώς αυτός ο άνθρωπος μετά από χρόνια πλήρωσε για αυτό γιατί τον κατήγγειλαν άλλες κοπέλες. Δεν ήταν του θεατρικού αλλά του μουσικού χώρου. Στην Κύπρο είναι γνωστή η ιστορία του συγκεκριμένου ανθρώπου, ο οποίος έκανε φυλακή μετά από μερικά χρόνια».

«Δεν κουβαλάω τραύματα. Όσα τραύματα δηλαδή υπάρχουν τα δηλώνω και είναι η ψυχοθεραπεία μου αυτό» συμπλήρωσε η Σαλίνα Γαβαλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας