Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Aυτό το ζευγάρι έπεσε στον... «Τοίχο» & θα παλέψει για το Top7 του #MasterChefGR

  13/05/2022 08:20
Aυτό το ζευγάρι έπεσε στον... «Τοίχο» & θα παλέψει για το Top7 του #MasterChefGR

Aυτό το ζευγάρι έπεσε στον... «Τοίχο» & θα παλέψει για το Top7 του #MasterChefGR

  13/05/2022 08:20

#MasterChefGR: Αυτή η ομάδα κέρδισε με 2 πόντους διαφορά -  Αυτό το ζευγάρι θα παλέψει για την πολυπόθητη ασυλία & το Top7 του #MasterChefGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μετά την ολοκλήρωση της πιο διάσημης Ομαδικής Δοκιμασίας του MasterChef, του πασίγνωστου πια «τοίχου», οι οκτώ διαγωνιζόμενοι φτάνουν στο συμβούλιο της εβδομάδας για να μάθουν ποια ομάδα κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια.

Νέοι αρχηγοί, ο Χριστόφορος Κατσιάνας για την Mπλε ομάδα και ο Νίκος Μπέρκας για την Kόκκινη, με υπαρχηγούς τους τον Νικήτα Μπατσικούρα και τον Γιάννο Σδούγκα, αντίστοιχα. Και οι δυο ομάδες αγωνιούν εξίσου για το αποτέλεσμα, αφού αναγνωρίζουν αστοχίες και παραλείψεις στα πιάτα τους.

Οι τρεις κριτές έβαλαν τις βαθμολογίες τους και ανέδειξαν νικήτρια ομάδα την Μπλε. Συγκεκριμένα η ομάδα είχε 126 βαθμούς, ενώ η Κόκκινη ομάδα 124. Η διαφορά ήταν απειροελάχιστη, καθώς ήταν μόνο 2 στους 360.

Η Μπλε ομάδα πανηγύρισε, σε αντίθεση με την Κόκκινη που έπρεπε να ξανά μαγειρέψει.

Τα μέλη της νικήτριας ομάδας θα γιορτάσουν την είσοδο τους στους επτά καλύτερους του φετινού διαγωνισμού παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη, στο τελευταίο έπαθλο της χρονιάς, απολαμβάνοντας τις εξαιρετικές δημιουργίες του chef Νίκου Θωμά και της ομάδας του στο εστιατόριο του «Simul Gastronomic Situ»,γνωρίζοντας από κοντά και τον νικητή του MasterChef 2019, Μανώλη Σαρρή.

Η κερδισμένη ομάδα πήγε και απόλαυσε λαχταριστά φαγητά και το πανηγύρισε με ζητωκραυγές.

Για την ηττημένη ομάδα, τα «τείχη» υψώνονται και πάλι στη Δοκιμασία Ασυλίας, που ακολουθεί και θα διεξαχθεί σε δύο γύρους. Από αυτή τη διαδικασία ένα μόνο μέλος της ομάδας θα πάρει ασυλία, ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα οδηγηθούν σε Δοκιμασία Αποχώρησης.

Ο νικητής της ασυλίας που εξασφάλισε μία θέση στην επτάδα και δεν έχει το άγχος της αποχώρησης ήταν......

Το trailer 79ου επεισοδίου -Παρασκευή 13.5.2022

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας