Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Έχουμε συνεπιμέλεια μετά το διαζύγιο και οι δυο γονείς είναι εξίσου σημαντικοί»

  12/05/2022 11:44
«Έχουμε συνεπιμέλεια μετά το διαζύγιο και οι δυο γονείς είναι εξίσου σημαντικοί»

«Έχουμε συνεπιμέλεια μετά το διαζύγιο και οι δυο γονείς είναι εξίσου σημαντικοί»

  12/05/2022 11:44

Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον ρόλο του παρουσιαστή, τη δουλειά στο συνεργείο και στο σουβλατζίδικο, το διαζύγιο & η συνεπιμέλεια του παιδιού με την πρώην σύντροφο του. «Nιώθω πολλές φορές μητέρα και είμαι υπερήφανος για αυτό, πρέπει να ξεπεράσουμε τα στερεότυπα, είμαστε τρυφεροί και οι μπαμπάδες»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο ηθοποιός μίλησε για τις δουλειές που έχει κάνει, αλλά και για τις οικονομικές δυσκολίες.

«Έχω καντίνα δίκη μου, έχω σερβίρει, ήμουν σε μπαρ, μηχανικός αυτοκίνητων, σε σουβλατζίδικο. Πάντα έχουμε οικονομική δυσκολία, ποιός δεν έχει; Την περνάω κάθε φορά που έρχεται η εφορία τέλος του χρόνου», ανέφερε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος.

Μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε σχετικά με την απόφασή του να πάρει διαζύγιο από την πρώην σύντροφό του και για την συνεπιμέλεια.

«Αποφασίσαμε μετά το διαζύγιο να έχουμε συνεπιμέλεια του παιδιού, κοιτάζω πια να μην φορτώνω το πρόγραμμα μου. Αν ένα ζευγάρι είναι ικανό να έχει συνεπιμέλεια είναι φοβερό, και οι δυο γονείς είναι εξίσου σημαντικοί. Νιώθω πολλές φορές μητέρα και είμαι υπερήφανος για αυτό, πρέπει να ξεπεράσουμε τα στερεότυπα, είμαστε τρυφεροί και οι μπαμπάδες. Ό,τι και να γίνεται στις ζωές πάντα θα χάνεις και θα βρίσκεις την ισορροπία σου, είμαι πολύ καλά όμως», επεσήμανε.

Για τον συμβιβασμό αλλά και την ψυχανάλυση ο Σταύρος Σβήγκος είπε πως, «και σε παλαιότερες σχέσεις και στον γάμο γίνονται συμβιβασμοί, δεν είναι πάντα πιο εύκολο όταν υπάρχει παιδί να πάρεις αποφάσεις. Αν έχω επισκεφθεί ειδικό για ψυχανάλυση; Καλά να είσαι».

Για το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ως παρουσιαστής εκπομπής «Η παρουσίαση είχε πλάκα, μου άρεσε, θα το ξανάκανα», τόνισε!

Ο Στάυρος Σβήγκος θα πρωταγωνιστήσει στην «Μήδεια» του Μποστ στις 8 και 9 Ιουλίου στην Επίδαυρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας