Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Μας πρόσφερε ναρκωτικά και ζήτησε να συνευρεθούμε όλοι μαζί σεξουαλικά»

  12/05/2022 09:32
«Μας πρόσφερε ναρκωτικά και ζήτησε να συνευρεθούμε όλοι μαζί σεξουαλικά»

«Μας πρόσφερε ναρκωτικά και ζήτησε να συνευρεθούμε όλοι μαζί σεξουαλικά»

  12/05/2022 09:32

Δίκη Λιγνάδη - Μάρτυρας: Ο φίλος του πρώτου καταγγέλλοντα περιέγραψε την γνωριμία του με τον κατηγορούμενο  - Ο τρίτος μάρτυρας είναι άφαντος, και μάλιστα ο συνήγορός του, ανέφερε πως δεν απαντά στο τηλέφωνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Δημήτρης Λιγνάδης πέρασε από το το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο ώστε να συνεχιστεί η δίκη του για τους τέσσερις βιασμούς που κατηγορείται ότι έχει διαπράξει.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε με τον μάρτυρα του πρώτου μηνυτή – του νεαρού Αιγύπτιου – ο οποίος περιέγραψε τη γνωριμία του με τον κατηγορούμενο. Ο μάρτυρας περιέγραψε τα όσα γνώριζε για την υπόθεση κι ανέφερε πως με τον κατηγορούμενο είχαν συναντηθεί συνολικά δύο φορές.

Σύμφωνα με το ANT1 News, το βράδυ της συνάντησής τους στο Ολυμπιακό Χωριό, παρουσία τριών νεαρών ατόμων, όπως κατέθεσε ο μάρτυρας, ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτικός απέναντι στον κατηγορούμενο. Είπε πως τους προσφέρθηκε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες όμως ο ίδιος δεν θέλησε να συμμετάσχει.

«Σιγά μην τους παρακάλαγα έτσι όπως ήταν. Τους πήρα και τους πήγα έξω. Ο κατηγορούμενος ζήτησε να μείνει έστω η κοπέλα της παρέας. Μας πρότεινε να συνευρεθούμε όλοι μαζί σεξουαλικά», είπε ο μάρτυρας.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, κατέθεσε μήνυση εναντίον του μάρτυρα για ψευδή κατάθεση και για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η δίκη συνεχίστηκε με την κατάθεση του ιδιοκτήτη καταλύματος στην Επίδαυρο, στο οποίο φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον Δημήτρη Λιγνάδη, το 2015 ο Αιγύπτιος. Ο Αλέξης Κούγιας πάντως, ζήτησε να διενεργηθεί αυτοψία στο κατάλυμα. Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα.

Σήμερα θα εξεταστεί ο τέταρτος μάρτυρας, καθώς ο τρίτος μάρτυρας είναι άφαντος, και μάλιστα ο συνήγορός του, ανέφερε πως δεν απαντά στο τηλέφωνο.

Ο 3ος μάρτυρας , ισχυρίζεται ότι, γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Λιγνάδη όταν εκείνος ήταν 17 ετών, το 2015.

Όπως ισχυρίζεται, επιπλέον, ο καταγγέλων, ο Δημήτρης Λιγνάδης τον κάλεσε σπίτι του, και τον βίασε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας