Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H ανατρεπτική συνάντηση Σταύρου–Αστέρη μετά την αποκάλυψη για το παιδί

  12/05/2022 08:34
H ανατρεπτική συνάντηση Σταύρου–Αστέρη μετά την αποκάλυψη για το παιδί

H ανατρεπτική συνάντηση Σταύρου–Αστέρη μετά την αποκάλυψη για το παιδί

  12/05/2022 08:34

#Sasmos: Ράγισαν κι οι... πέτρες με τα λόγια της γιαγιάς Ρηνιώς στον Αστέρη!- Στο Twitter για άλλη μια φορά έγινε χαμός με την ερμηνεία της Όλγας Δαμάνη στο ρόλο της γιαγιάς Ειρήνης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η αναπάντεχη συνάντηση του Αστέρη με τη γιαγιά Ρηνιώ έκανε τους θεατές να συγκινηθούν πολύ. 

Ο Αστέρης πήγε στο σπίτι τη Μανταρίνα επειδή την βρήκε σε κακή κατάσταση σε ένα χωράφι αλλά δεν περίμενε πως θα τον άκουγε η γιαγιά Ρηνιώ και θα έβγαινε έξω να του μιλήσει.

Ο Αστέρης της είπε ότι θα της έδινε νερό και θα έφευγε όμως η γλυκιά συμπεριφορά της γιαγιάς όπως και η κατάρρευσή της όταν είδε πως η Μανταρίνα δεν είναι καλά, δεν τον άφησαν να φύγει σαν κυνηγημένος.

Αντίθετα, κάθισε να φροντίσει τη γιαγιά και να σιγουρευτεί ότι έχει συνέλθει. Και τότε εκείνη, όχι μόνο του άνοιξε την καρδιά της αλλά του έδωσε και συμβουλές για το μέλλον.

Όταν της ζήτησε συγγνώμη για τον θάνατο του Πετρή, εκείνη του είπε με μεγαλοψυχία ότι δεν πρέπει να ζητάει γιατί αν το δίκαιο είναι να είναι ελεύθερος, πρέπει να είναι. Όμως του είπε πως θέλει να αφήσει ήσυχη την εγγονή της, την Αργυρώ και το παιδί της να ζήσουν και να ζήσει και εκείνος τη ζωή του μακριά τους για να είναι όλοι ευτυχισμένοι.

Η αγκαλιά που άνοιξε όταν τον είδε να κλαίει, εκείνον που της στέρησε τον εγγονό της και το μεγαλείο της ψυχής της, έκαναν ακόμα και τις... πέτρες να ραγίσουν.

Στο Twitter για άλλη μια φορά έγινε χαμός με την ερμηνεία της Όλγας Δαμάνη στο ρόλο της γιαγιάς Ειρήνης:

Το κουβάρι των αποκαλύψεων συνεχίζεται και ένα ντόμινο εξελίξεων φέρνει αναπάντεχες συναντήσεις.

Μαρίνα και Αργυρώ επιστρέφουν στην Κρήτη και αυτό λόγω της γιαγιάς Ειρήνης. Η Μανταρίνα, η αγαπημένη σκυλίτσα του Πετρή πεθαίνει με το θλιβερό αυτό γεγονός να καταρρακώνει τη γιαγιά Ρηνιώ αφού η Μανταρίνα ήταν ό, τι της είχε απομείνει από τον εγγονό της, Πετρή.

Η γιαγιά είναι καταβεβλημένη από το τραγικό γεγονός και η άσχημη ψυχολογική της κατάσταση επηρεάζει και την υγεία της προκαλώντας την ανησυχία της Άσπας και του Άγγελου, που φοβούνται μήπως έρθουν τα χειρότερα.

Στα Γιάννενα, όλοι ανησυχούν και η Αργυρώ θέλει να βρίσκεται κοντά στη γιαγιά της. Έτσι παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει με τη Μαρίνα στο νησί.

Φυσικά ο Σταύρος δεν θα μπορούσε να εγκαταλείψει την Αγρυρώ κι έτσι κι εκείνος μαζί με τον μικρό Πετρή την ακολουθεί στην Άνω Ποριά.

Από το άλλο μέτωπο τώρα, ο Αστέρης έχει ήδη μάθει πως η Αργυρώ έχει γίνε μητέρα και στο μυαλό του στριφογυρίζει η ιδέα πως ο μικρός μπορεί να είναι γιος του. Τρέφει ελπίδες μάλιστα όταν μαθαίνει πως η αγαπημένη του έχει επιστρέψει.

Όλα όμως για μια ακόμη φορά γκρεμίζονται γύρω του, όταν ξαφνικά βλέπει μπροστά του τον Σταύρο. Πώς θα αντιδράσει ο Αστέρης και τι θα συμβεί στη συνάντηση των δυο αντρών;

Ο Αστέρης χάνει και πάλι τη γη κάτω από τα πόδια του και αποφασίζει να εγκαταλείψει για πάντα την ιδέα πως μπορεί οι τρεις τους να γίνουν οικογένεια καθώς το μόνο που θέλει για εκείνη είναι να τη βλέπει και να τη νιώθει ευτυχισμένη.

Αυτό είναι βέβαια κάτι που όπως έχει ήδη γίνει γνωστό θα ανατραπεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας