Η Amber Heard ισχυρίζεται κακοποίηση με μπουκάλι από τον Johnny Depp

  

 

Όλα όσα έγιναν στην δίκη  Johnny Depp - Amber Heard

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Johnny Depp και η Amber Heard συναντήθηκαν ξανά στο δικαστήριο, καθώς ο διάσημος ηθοποιός έχει κάνει αγωγή στην πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση ζητώντας της 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Johnny Depp και η Amber Heard γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Rum Diaries» το 2011 και παντρεύτηκαν το 2015. Το διάσημο ζευγάρι χώρισε όμως τον Μάιο του 2016 με την Χερντ να ζητά περιοριστικά μέτρα για ενδοοικογενειακή βία, κατηγορώντας τον σύζυγό της για κακοποίηση. Έκτοτε, σέρνουν ο ένας τον άλλο στα δικαστήρια…

Στην δίκη που έγινε την Τρίτη 13 Απριλίου – επτά χρόνια μετά τη βραδιά που η Amber Heard έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, όπως η ίδια καταγγέλλει, στα χέρια του τότε συζύγου της – η δικηγόρος της ηθοποιού περιέγραψε τα όσα ισχυρίζεται πως έγιναν στην έπαυλη του Johnny Depp. Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια, ο τότε σύζυγός της την κράτησε σε καθεστώς ομηρίας για τρεις ημέρες.

«Την στρίμωξε στο μπαρ. Της πέταξε μπουκάλια και μπουκάλια. Την έσυρε στο πάτωμα πάνω στα σπασμένα μπουκάλια. Τη γρονθοκόπησε. Την κλώτσησε. Της είπε ότι θα τη σκοτώσει και ότι τη μισεί. Την χτύπησε, την ξαναχτύπησε και μετά την έλουσε με ένα μπουκάλι αλκοόλ και τη χτύπησε με αυτό», είπε η δικηγόρος της Amber Heard.

 

Στο άκουσμα των παραπάνω, ο Johnny Depp κούνησε το κεφάλι του σαν να ήθελε να πει «όχι» και ο εκπρόσωπος του αρνήθηκε σθεναρά τους ισχυρισμούς της Amber Heard. ««Αυτοί οι φανταστικοί ισχυρισμοί δεν έγιναν ποτέ κατά την έναρξη της δικαστικής διαμάχης το 2016. Οι περιγραφές αυτές εμφανίστηκαν χρόνια αργότερα, όταν η ίδια μηνύθηκε για δυσφήμιση μετά τις κατηγορίες ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής βίας από τον Johnny Depp» ανέφερε ο δικηγόρος του ηθοποιού.

Οι δικηγόροι του διάσημου ηθοποιού περιέγραψαν στο δικαστήριο πώς η «βαθιά προβληματική» Amber Heard προσέγγισε ερωτικά τον ηθοποιό στο ξεκίνημα της γνωριμίας τους, δείχνοντάς του έντονα το ενδιαφέρον της και κολακεύοντάς τον. «Εκείνη τον κυνήγησε, τον φλέρταρε. Έκανε πολλά πράγματα για να τον κερδίσει παριστάνοντας την ερωτοχτυπημένη και το κόλπο της πέτυχε: την ερωτεύτηκε παράφορα», είπαν χαρακτηριστικά. Σημείωσαν δε ότι καθώς προχωρούσε η σχέση τους, τα πράγματα άλλαξαν και άρχισε να τον υποτιμά και τον προσβάλλει καθημερινά. «Κατέφευγε στη σωματική βία, του πετούσε πράγματα, τον χτυπούσε, τον αποκαλούσε δειλό, του έλεγε ότι δεν ήταν άνδρας επειδή δεν καθόταν να τσακωθεί μαζί της», ανέφεραν.

 

 

Υπενθυμίζεται τέλος ότι ο Johnny Depp υποστηρίζει ότι οι ισχυρισμοί της πρώην συζύγου έχουν καταστρέψει την καριέρα του, με τους δικηγόρους της Amber Heard να ισχυρίζονται ότι η καριέρα του διάσημου ηθοποιού βρισκόταν ήδη σε ύφεση, κυρίως λόγω της φερόμενης κατάχρησης αλκοόλ και ναρκωτικών.

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega