Μια συλλεκτική Vespa αποκλειστικά για τα μέλη του Costa Coffee Club

 

Όταν η ιταλική φινέτσα και η ασύγκριτη τεχνολογία μιας Vespa συναντά τον ποιοτικά τέλειο καφέ που προσφέρουν τα Costa Coffee, τότε το αποτέλεσμα μόνο ικανοποίηση και ευφορία μπορεί να προκαλεί.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μέσα από μια πολύτιμη συνεργασία της Symeonides Coffee Cyprus ltd αποκλειστικού αντιπροσώπου των Costa Coffee στον τόπο μας και της TMM Motors: Αποκλειστικοί Εισαγωγείς & Διανομείς Κύπρου του Ομίλου Piaggio, προέκυψε ένας μεγάλος διαγωνισμός.

Αφορά συγκεκριμένα τα μέλη του Costa Coffee Cyprus Club, τα οποία κάθε φορά που απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους ροφήματα και σνακ από τα καταστήματα Costa Coffee που λειτουργούν Παγκύπρια, θα συμμετέχουν στην κλήρωση, διεκδικώντας μια συλλεκτική limited edition Vespa Primavera Sean Wotherspoon, η οποία εύστοχα χαρακτηρίζεται και σαν σύμβολο του ιταλικού στυλ.

Καθόλου τυχαίο προφανώς και το γεγονός ότι, και ο απολαυστικός καφές των Costa Coffee γεννήθηκε από Ιταλούς, τους Sergio και Bruno Costa το 1971 στο Λονδίνο, με όραμα να εμπνεύσουν τον κόσμο να αγαπήσει τον καλό καφέ.

Οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού για την κλήρωση της συλλεκτικής Vespa, ανακοινώθηκαν σε διάσκεψη τύπου που πραγματοποιήθηκε από τη διεύθυνση της Symeonides Coffee Cyprus στο Costa Coffee Metropolitan στην Έγκωμη, στην παρουσία αγαπημένων προσωπικοτήτων των κυπριακών media και γνωστών influencers του τόπου μας.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η Ιωάννα Λαμπροπούλου, ο Πλάτωνας Μουρατίδης, η Κλέλια Γιασεμίδου και ο Πέτρος Αθανασίου. 

  

 

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι, αφού πρώτα κατεβάσουν την εφαρμογή Costa Coffee Cyprus για να γίνουν μέλη του club. Έτσι, κάθε αγορά είτε στα καταστήματα της αλυσίδας Παγκύπρια είτε σε delivery, θεωρείται και μια συμμετοχή.

Όροι και κανονισμοί διαγωνισμού εδώ

Το απόλυτο δώρο

Η Vespa Primavera Sean Wotherspoon, ειδικής & περιορισμένης έκδοσης γεννήθηκε μέσα από τη συνεργασία της Vespa με τον σχεδιαστή Sean Wotherspoon, έναν από τους παγκόσμια φημισμένους δημιουργούς τους είδους του, με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο όσον αφορά το street culture. 

 

 

Η μοναδική αυτή δημιουργία, κάνει τη διαφορά για το νέο, γενναίο και διασκεδαστικό της στυλ, καθώς χαρακτηρίζεται από μια χρωματική έκρηξη σε στυλ full ’80s, ενώ διαθέτει σκελετό εξ ολοκλήρου από ατσάλι. Παρόλα αυτά, συνεχίζει να κινείται στην ίδια αντισυμβατική γραμμή που χαράζει εδώ και δεκαετίες η Vespa, η οποία έχει κερδίσει ολόκληρες γενιές με το χάρισμα να μεταδίδει την ελευθερία με το επαναστατικό της στυλ. Θα είσαι εσύ ο τυχερός;

Κατέβασε το app του Costa Coffee και απόλαυσε όλα τα προνόμια! Oι τρόποι για να απολαύσεις τις μοναδικές Costa Coffee γεύσεις πέρα από το να επισκεφθείς ένα από τα ξεχωριστά καταστήματα Costa Coffee είναι η παραγγελία για delivery.

Τηλεφώνησε στο 77 77 70 50 ή παράγγειλε online μέσω της εφαρμογής Costa Coffee Club Cyprus αλλά και μέσω της ιστοσελίδας www.costacoffee.com.cy

 

  

 

  

  

 ​

​​

 

 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»