Αυτό είναι το «βασιλικό» προσκλητήριο του αρραβώνα Μαυρίκιου Μαυρικίου

 

 

Έξαλλος ο Μαυρίκιος Μαυρίκιου με ανάρτηση της Έλενας Ετσταθίου - Η δημόσια συνομιλία και η κόντρα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η μέλλουσα σύζυγός του, Ιλάειρα Ζήση αρραβωνιάζονται.

Το ζευγάρι, που εμφανίστηκε -ξανά- στο «Πρωινό», έδωσε στη δημοσιότητα το… «βασιλικό» προσκλητήριο της σημαντικής προσωπικής τους στιγμής.

Ο αρραβώνας θα γίνει στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας και αναμφίβολα θα είναι ένα μεγάλο γλέντι για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα.

Τα άτομα που υπολογίζονται, θα είναι 200 με 300 και αυτός είναι ο λόγος που έκλεισαν ένα μεγάλο μαγαζί στη συγκεκριμένη τοποθεσία.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Εγώ όταν το είδα, σκέφτηκα ότι μάλλον ξαναπαντρεύεται ο πρίγκιπας Αλβέρτος» σχολίασε με χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας.

«Αφού πριγκίπισσα παίρνω» είπε ο γνωστός θεατρικός παραγωγός, απαντώντας στον παρουσιαστή.

 

 

  

Η Ελένα Ευσταθίου σχολίασε τις ασταμάτητες εμφανίσεις του Μαυρίκιου Μαυρίκιου με την αρραβωνιαστικιά του, σε διάφορες εκπομπές, στον προσωπικό της λογαριασμό, γράφοντας: «Η μόνη εκπομπή που δεν πήγε ακόμα το ζεύγος είναι η παραδοσιακή βράδια»

 

Η ανάρτηση ενεργοποίησε τον Μαυρίκιο Μαυρίκιου όπου της απάντησε γράφοντας:

«Εγώ πάντως θα σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα λόγια σας γιατί μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω... σας εύχομαι ολόψυχα να είστε πάντα γεμάτοι υγεία, εσείς και οι αγαπημένοι σας, χαρούμενοι και ολοκληρωμένοι. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι απο μικρός σας εκτιμούσα και παρακολουθούσα την πορεία σας με θαυμασμό και απεριόριστη αγάπη για εσάς... λυπάμαι ειλικρινά και για κάποιους από τους συμπατριώτες μου αλλά είστε τόσο λίγοι μπροστά στο τεράστιο κύμα αγάπης που εισπράτουμε καθημερινά με την αγαπημένη μου που δεν μπορώ να στεναχωρεθώ και να λάβω σοβαρά υπόψιν μου ειρωνικά σχόλια από ανθρώπους που φθονούν και κατακρίνουν την ευτυχία του άλλου. Εύχομαι ολόψυχα και μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου κανείς να μην το κάνει ποτέ αυτό στα δικά σας παιδιά... να είστε όλοι καλά...»

 

 

Και εκεί ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι ερωτοαπαντήσεων μεταξύ των δύο:

«Μαυρίκιε μου μπηκες στον κοπο να απαντησεις σε μια αναρτηση οπου δεν κανει καμια αναφορα σε ονοματα...αυτο απο μονο του λεει οτι και εσυ ο ιδιος αντιλαμβανεσαι οτι η υπερεκθεση που κανεις αγγιζει τα ορια της υπεβολης... δεν ειπα κατι κακο αλλα μεσα στα πλαισια του χιουμορ που με διακρινει και οσοι με ξερουν το γνωριζουν καλα εκανα την πιο πανω αναρτηση! Σας ευχομαι ολοψυχα καθε καλο και περιφρουρησε λιγο την σχεση σου με αγαπη Ελενα Ευσταθιου»

 

«Γίνεται κανονικότατη αναφορά στο όνομα μου κάτω από την ανάρτηση σας την οποία δεν διαψεύδετε, επομένως επιβεβαιώνετε και λυπάμαι που θέλετε να κρυφτείτε πίσω από το δάχτυλο σας. Επίσης, δεν θεωρώ ότι είστε σε θέση να υποδείξετε στον οποιοδήποτε πώς θα διαχειριστεί την προσωπική του ζωή ή επαγγελματική εικόνα. Εγώ τόσα χρόνια έχτισα μία ειλικρινή σχέση με τον κόσμο σε ό,τι μπορεί να μου συνέβη στην προσωπική μου ζωή και επειδή αυτός ο κόσμος τόσα χρόνια με στήριξε ένιωσα και νιώθω την ανάγκη να μοιράζομαι την χαρά μου μαζί του. Εσείς κυρία τι πρόβλημα έχετε με αυτό? Δεν έχετε δικά σας θέματα να ασχοληθείτε και ασχολείστε με όλων των άλλων? Ποιος ακριβώς είναι ο σκοπός σας? Μην μου απαντήσετε. Δεν με αφορά. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως νιώθετε την ανάγκη να είστε κριτής των πάντων, φυσικά και επιτρέπετε, δημοκρατία έχουμε απλά ήθελα να σας εκφράσω την θλίψη και την απογοήτευση μου για αυτό. Η απάντηση σας υποδηλώνει ότι η η ενόχληση μου δεν σας ακούμπησε καν οπότε είμαι αναγκασμένος να σας παρακαλέσω πολύ να μην ασχοληθείτε ξανά με κακεντρέχεια με την προσωπική μου ζωή ούτε να υπονοήσετε κάτι για αυτήν καθώς επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματος μου. Καλή σας συνέχεια.»

 

 

«Αγορι μου σου ευχομαι τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου και σε ευχαριστω που μου σαναγνωριζεις το δικαιωμα να λεω την αποψη μου . να ξερεις ακομα οτι και να θελω να κρυφτω πισω απο το δαχτυλο μου δεν με χωρει ειμαι παχια! χχχ»

«Σας ευχαριστούμε για τις ευχές. Καταλαβαίνω ότι για εσάς όλα είναι χιούμορ. Έτσι "λειτουργείτε". Έχει καλώς, και αφού με "συμβουλεύσατε" εσείς, θα σας "συμβουλεύσω" κι εγώ να βάλετε κι εσείς τα δικά σας όρια και μετά να ορίσετε των άλλων. Καλή συνέχεια.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»