Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

#HFarma: Τα κατάφερε ο Κύπριος Νεόφυτος απέναντι στην Νίκη; Ποιος αποχώρησε;

  15/01/2022 09:05
#HFarma: Τα κατάφερε ο Κύπριος Νεόφυτος απέναντι στην Νίκη; Ποιος αποχώρησε;

#HFarma: Τα κατάφερε ο Κύπριος Νεόφυτος απέναντι στην Νίκη; Ποιος αποχώρησε;

  15/01/2022 09:05

#HFarma: Η μονομαχία έφερε νέα αποχώρηση - Σάσα Μπάστα και Κουτσαβάκης φορούν ξανά τις γαλότσες τους και μπαίνουν στο παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η 7η εβδομάδα στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1, επιφυλάσσει εκτός από την είσοδο τριών νέων παικτών και δύο επιστροφές που θα ανατρέψουν τα δεδομένα και τις ισορροπίες. 

 Οι πόρτες της  ανοίγουν, και δύο γνώριμα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις και συναισθήματα. Η Σάσα Μπάστα και ο Κουτσαβάκης φορούν ξανά τις γαλότσες τους και μπαίνουν στο παιχνίδι.

Έχοντας κάνει ήδη μια «περιπετειώδη» και «ηχηρή» διαδρομή μέσα στη Φάρμα, οι δύο παίκτες επιστρέφουν στον… «τόπο του εγκλήματος» και ανακατεύουν ξανά την τράπουλα.

«Έφυγε; Τώρα μου κάνεις πλάκα! Πως είναι; Τώρα μου κάνεις πλάκα», έκπληκτη η Σάσα Μπάστα ενημερώνεται για την αποχώρηση της Αγγελικής Ηλιάδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: #HFarma: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι παίκτες που εισβάλλουν στο ριάλιτι

Στο επεισόδιο (14-1) είδαμε τους παίκτες να κατηγορούν τη Μαρία, ότι ενώ γνωρίζει αρκετά πράγματα, στην ουσία δεν προσφέρει όσο θα έπρεπε

Λίγο πριν το αγώνισμα, που αφορούσε τους δυο μονομάχους, είδαμε τους παίκτες της Φάρμας, να επιτίθονται στην Μαρία, με αφορμή τις αγροτικές εργασίες και ιδιαίτερα τον στάβλο, ο οποίος είχε μείνει ακαθάριστος για πολύ καιρό. Πολλοί παίκτες είναι εκείνοι, που στηρίζονται στην Μαρία για τις συμβουλές της και με ποιόν τρόπο μπορούν να αντιμετωπίσουν ορισμένα πράγμα, διότι εκείνη έχει πολλές γνώσεις πάνω στις αγροτικές εργασίες και έχει τη δυνατότητα να προσφέρει έμπρακτα, χωρίς να της φαίνεται κάτι εντελώς ξένο, μιας και η ίδια δηλώνει αγρότισσα στην καθημερινή της ζωή.

«Πίστευα ότι αρκεί ένα επιφανειακό καθάρισμα στον στάβλο, ενώ πρέπει να γίνεται πολύ περισσότερη δουλειά και ότι πρέπει να καθαρίζεται πολύ καλά. Υπάρχουν πράγματα που εμείς, ως παιδιά της πόλης, δεν τα γνωρίζουμε και ότι περιμένουν από άτομα, που γνωρίζουν καλύτερα, να μας καθοδηγήσουν και να μπορέσουμε να τα κάνουμε καλύτερα», είπε ο Μάνος και η Μαρία αντέδρασε, λέγοντας ότι δεν είχε παρατηρήσει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Άλλη μία αποχώρηση από τη «Φάρμα», με τη Νίκη Χαντσαρίδου να αποχαιρετά τους συμπαίκτες της στο ριάλιτι του ANT1.

Οι δύο παίκτες που επιλέχτηκαν ως μονομάχοι γι’ αυτή την εβδομάδα ήταν η Νίκη Χαντσαρίδου και ο Νεόφυτος Ηλίας.

Τόσο ο Νεόφυτος Ηλίας όσο και η Νίκη Χαντσαρίδου προσπάθησαν πολύ για να παραμείνουν στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά ο πίνακας του σκορ έδειξε το «βαρύ» 3 έναντι μηδέν.

Εκείνος που παραμένει στη «Φάρμα» είναι ο Νεόφυτος Ηλίας, ενώ την πόρτα του ριάλιτι έκλεισε πίσω της οριστικά η Νίκη Χαντσαρίδου η οποία αποχαιρέτησε τον Σάκη Τανιμανίδη και τους συμπαίκτες της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας