Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Σοφοκλής Κασκαούνιας απάντησε πρώτη φορά, για τις φήμες χωρισμού του

  12/01/2022 12:53
 Ο Σοφοκλής Κασκαούνιας απάντησε πρώτη φορά, για τις φήμες χωρισμού του

Ο Σοφοκλής Κασκαούνιας απάντησε πρώτη φορά, για τις φήμες χωρισμού του

  12/01/2022 12:53

Πώς αντέδρασε η σύζυγος του στα δημοσιεύματα εξωσυζυγικών σχέσεων

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Σοφοκλής Κασκαούνιας, βρέθηκε καλεσμένος του Τάσου Ευάγγελου, στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και απάντησε για πρώτη φορά, ανάμεσα σε άλλα, στα δημοσιεύματα και τις φήμες που τον ήθελαν να έχει εξωσυζυγική σχέση στο παρελθόν. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής στα «Χάλκινα χρόνια» δεν δίστασε να απαντήσει:

«Δεν μπορώ να πω ότι με ενόχλησαν με την έννοια ότι τσαντίστηκα την νευρίασα, γιατί ήξερα τι έκανα και ποιος ήμουν. Μπορεί να κατηγορηθείς για διάφορα.

Κατάλαβα οτι όταν κάνεις αυτή τη δουλειά αν μπορείς να δεχθείς κριτική από διάφορους, μπορεί να κατηγορηθείς για διάφορα. Eγώ τότε, όταν γράφτηκε για την προσωπική μου ζωή ότι χώρισα λόγω εξωσυζυγικής σχέσης, πήγα σε έναν πάτερ. Τον πάτερ Λουκά και του είπα ότι αντιμετωπίζω αυτό το θέμα και δεν ξέρω πως να το χειριστώ και γέλασε. Μου είπε εσύ είσαι εντάξει; Απάντησα ναι. Και μου είπε να μην νιώθεις ενοχές και να ξέρεις πάντα ότι ένα δέντρο που έχει καρπούς, εκείνο λιθοβολούν.

Και εγώ το σκέφτηκα έτσι αλλά ήταν περίεργο γιατί με όποια παρτενέρ έκανα σειρά, τους επόμενους μήνες έβγαινε ότι είχαμε και σχέση. Με την Έλενα την Χριστοφή πάρα πολλές είπαν ότι έχουμε δεσμό»

Η γυναίκα μου δεν ασχολήθηκε ποτέ με αυτό το πράγμα, άκουγε και γελούσε γιατί ήξερε και τους ανθρώπους με τους οποίους βγαίνανε τα διάφορα δημοσιεύματα»

Στην αρχή με επηρέασε γιατί ήταν τα πρώτα αλλά μετά απέκτησα ανοσία Μια χαρά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας