Η απάντησή του Καπουτζίδη στο αδιανόητο παραλήρημα της Αφροδίτης Λατινοπουλου

 

Tη δική του απάντηση θέλησε να δώσει ο Γιώργος Καπουτζίδης στην Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά το παραλήρημά της για όσα ο ίδιος είπε για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και τα ερωτήματα που έθεσε στον πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Συγκεκριμένα, η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, ξεκίνησε το βίντεο με τίτλο «Δεν είσαι ό,τι δηλώσεις», αναφέροντας για άλλη μια φορά, τα αδιανόητα, απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλια της:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Καπουτζίδης έθεσε σειρά ερωτημάτων στην κοινωνία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη «Για ποιο λόγο είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα στην αίθουσα, στη γειτονιά μου, στην πόλη μου»

 

«Γινόμαστε μάρτυρες διάφορων δηλώσεων ατόμων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, τα οποία ουσιαστικά παραπονιούνται πως έχουν λιγότερα δικαιώματα σε σχέση με τους υπόλοιπους αλλά και πως μπορούν να αυτοπροσδιορίζονται όπως επιθυμούν και να έχουν προνόμια και δικαιώματα με βάση τον αυτοπροσδιορισμό τους.

Μάλιστα, προκειμένου να στηρίξει το επιχείρημα της ότι οι νόμοι του κράτους έχουν την ίδια ισχύ για όλους, έφερε το ακραίο παράδειγμα του νόμου της Σαρίας, ενώ χαρακτήρισε την καταπίεση των δικαιωμάτων στην Ευρώπη ως συνειδητό ψέμα προπαγανδιστικής ατζέντας».

Στη συνέχεια, εξίσωσε το ζήτημα του αυτοπροσδιορισμού με ποινικά εγκλήματα, όπως η παιδεραστία. «Δηλαδή ενώ είμαι άντρας νιώθω γυναίκα, ή είμαι γυναίκα αλλά νιώθω άντρας ή δεν νιώθω ούτε άντρας ούτε γυναίκα και έτσι θέλω να με αντιμετωπίζει και η κοινωνία αλλά και η πολιτεία. Η συζήτηση αυτή οδηγεί σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια που εάν οδηγηθούμε θα καταλήξουμε να ζούμε με τους νόμους της ζούγκλας. Για παράδειγμα τι θα γίνει αν ένας 70χρονος συνευρεθεί με 13χρονη και αυτοπροσδιοριστεί ως 15χρονος, γιατί πολύ απλά τόσο αισθάνεται ότι είναι; Θα μπορεί να αιτηθεί αλλαγή νομικού πλαισίου για τη συνεύρεση με ανήλικο και δεν θα πούμε πως είναι παιδεραστία», ανέφερε.

Αναφέρθηκε ακόμα και στην περίπτωση της αιμομιξίας: «Τι θα γίνει αν δύο αδέλφια αυτοπροσδιοριστούν ως μη συγγενείς, συνάψουν σχέση και επιθυμούν να υιοθετήσουν, ισχυριζόμενοι πως θα είναι μια πολύ όμορφη, στοργική οικογένεια γεμάτη αγάπη;».

«Τι θα γίνει αν κάποιος ισχυριστεί πως γεννήθηκε βίαιος σαν λιοντάρι και σκοτώνει κόσμο; Θα δεχθούμε πως γεννήθηκε βίαιος και θα απαλλαγεί από κάθε ποινή;», συνέχισε.

«Δεν μπορεί να αλλάζουν οι νόμοι σε κάθε περίπτωση αυτοπροσδιορισμού δεν θα σταθεί όρθιο κανένα αξιακό σύστημα και θα καταλήξουμε να ζούμε με το νόμο της ζούγκλας», τόνισε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Στο τέλος, έθεσε και δύο σχετικά ερωτήματα στον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Για πόσο ακόμα θα ακούμε αιτήματα από άτομα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, όταν όσα ζήτησαν η πολιτεία τα ικανοποίησε ως τώρα παρά τις αντιδράσεις;» και πρόσθεσε, ρωτώντας τον Γιώργο Καπουτζίδη: «Διαφωνείτε κ. Καπουτζίδη πως δεν μπορεί και δεν πρέπει η κοινωνία να αλλάξει τα δομικά της στοιχεία πχ την οικογένεια προς χάριν ενός μικρού ποσοστού των μελών της;»

«Που θα βάλουμε επιτέλους μια κόκκινη γραμμή σε όλον αυτόν τον παραλογισμό που μαστίζει τις σημερινές δυτικές κοινωνίες;», κατέληξε.

Το νέο βίντεο της Αφροδίτης Λατινοπούλου σχολιάζουν αρνητικά πολλοί χρήστες του Twitter, οι οποίοι εκφράζουν την αντίδραση και την οργή τους για την τοποθέτηση της πολιτεύτριας της Νέας Δημοκρατίας.

 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη και ανέφερε: 

«Έχω φτάσει σε ένα σημείο νομίζω, με πολύ κόπο και πολλή προσπάθεια προσωπική να νιώθω ελεύθερος να πω αυτό που θέλω να πω. Χαίρομαι πάρα πολύ που το κάνω αυτό το πράγμα και χαίρομαι πάρα πολύ που βοηθάω κόσμο με αυτό. Αυτός είναι και ο στόχος μου, δεν ψάχνω ούτε κοινό για το θέατρο, ούτε ψηφοφόρους, ούτε να βρω ένα κόμμα για να βολευτώ.

Το κάνω γιατί πραγματικά μου δίνει χαρά. Ούτε συγχαρητήρια και μπράβο θέλω να μου πείτε. Μου έχετε πει 20 χρόνια, έχω χορτάσει, είμαι ευγνώμων γι΄αυτό και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά χαίρομαι που μπορώ και βοηθάω ανθρώπους, λαμβάνω χιλιάδες μηνύματα συγκινητικότατα και δε θέλω να σταθώ στα συγχαρητήρια αλλά στα μηνύματα ανθρώπων που μου είπαν ότι αυτό που λέω τους βοηθάει, τους κάνει πιο χαρούμενους, τους δίνει χαρά και ελπίδα.

Αυτό είναι εξαιρετικό. Σε αυτό στέκομαι και όταν λέω είμαι ελεύθερος, είμαι ελεύθερος να μιλάω, να εκφράζομαι και δεν πρόκειται να χαλάσω ούτε το χρόνο μου, ούτε τη ζαχαρένια μου να απαντάω από εδώ και από εκεί. Δεν έχω κανέναν λόγο να το κάνω. Είναι και αυτό στα πλαίσια της ελευθερίας που κατέκτησα μόνος μου».

 

Τα λεγόμενα της προβλήθηκαν στο «Mega Καλημέρα», με τον Κώστα Τσουρό να τοποθετείται σχετικά.

«Παιδιά, γιατί ασχολούμαστε με αυτό το πράγμα; Πραγματικά, εγώ βγαίνω από τα ρούχα μου. Είναι προφανές ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου θέλει κάθε φορά να προκαλεί για να τη σχολιάζουμε. Δηλαδή, ασχολούμαστε με ένα πράγμα τέτοιο», ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

«Ένας άνθρωπος όταν συγκρίνει ένα κακούργημα που είναι η παιδεραστία στη συγκεκριμένη περίπτωση με το σεξουαλικό προσδιορισμό ενός ανθρώπου, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Δηλαδή, δεν μπορείς να πεις κάτι. Για ποιο λόγο το σχολιάζουμε τώρα αυτό το πράγμα;» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος στο Mega Καλημέρα.

Η Ελεονώρα Μελέτη, με τη σειρά της, σχολίασε: «Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου είναι το γεγονός ότι είπε για το πόσο θα υπάρχει πάτος στο πηγάδι των αιτημάτων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ. Θεωρώ ότι είναι προσβλητικός όρος. Δεν μιλάμε ούτε για πηγάδι, ούτε για πάτο. Μιλάμε για ανθρώπους, οι οποίοι για κάποιο λόγο όλα αυτά τα χρόνια έχουν μάθει να ζουν περιθωριοποιημένοι».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»