O Πανταζής κατέρρευσε μιλώντας για την Κόνι Μεταξά – «Θέλαμε να το ρίξουμε»

 

Τα δάκρυά του βλέποντας την Κόνι - Στιγμές συγκίνησης έζησε το πλατό του «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια που φιλοξένησε τον Λευτέρη Πανταζή. «Έπαθα εγκεφαλικό κι έχασα τη φωνή μου»: Η εξομολόγηση του για το πρόβλημα υγείας του - Η γνωριμία και ο μεγάλος έρωτας με την Άντζελα Δημητρίου, την Καίτη Φίνου και την Ινδή πριγκίπισσα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Λευτέρης Πανταζής μιλά για την απώλεια της μητέρας του, από την οποία ο ίδιος δεν έχει μνήμες, για τα φτωχικά παιδικά του χρόνια στην Ελλάδα, για τη σχέση με τον πατέρα και τα αδέλφια του. Μέναμε σε μία τρώγλη, λέει χαρακτηριστικά, αναφέρεται στις πολλές δουλειές που έχει κάνει στη ζωή του, αλλά και στο πώς ξεκίνησε η αγάπη του για τη μουσική. 

 

Ο δημοφιλής τραγουδιστής διηγήθηκε την άγνωστη ιστορία της γέννησης της κόρης του, Κόνυς Μεταξά, που παραλίγο να μη γεννηθεί καν.

«Ήταν τύχη που ήρθε η Κόνι. Γνωρίστηκα με τη Ζώζα μια βραδιά στο Μερσέντες. Είδα έναν άγγελο μπροστά μου, σαν τη Ζωή Λάσκαρη. Πιτσιρίκα. Ήπια ένα ουίσκι και ήμουν τελειωμένος και την έβλεπα ακόμα πιο όμορφη.

Έγινε ό,τι έγινε και χαθήκαμε. Μετά από 40 μέρες έρχεται στο καμαρίνι μου στον “Διογένη” και μου λέει “έχω πρόβλημα, έχω καθυστέρηση”.

Χαρά εγώ! Η Βίσση είχε παιδί, άλλος είχε παιδί, εγώ να μην έχω ένα παιδάκι;

Επειδή έγιναν όλα πολύ ξαφνικά  και με έπιασε απροετοίμαστο, είπα να το αναγνωρίσω και να γνωριστούμε καλύτερα.

Μετά από δέκα μέρες ήρθε και μου είπε ότι “πρέπει να συναντηθούμε με τους δικούς μου γιατί είναι δύσκολο να το κρατήσω αν δεν έχουμε παντρευτεί”.

Δεν ήταν πολύ καλή η πρώτη εικόνα με τους δικούς της και είπαμε να πάμε το ρίξουμε. Ο γιατρός ήταν πελάτης μας, φίλος μου και γιατρός της Ζώζας και μας έπεισε ότι έχουμε μέλλον και μπορούμε να ζήσουμε σαν ζευγάρι.

Και έτσι γεννήθηκε το κοριτσάκι μας.

Τραγουδούσα και μου είπαν στις 9 θα γεννηθεί. Σαν τρελός πήγα στο νοσοκομείο. Γεννήθηκε το παιδί, ήμουν από πάνω. Από κει που ήμουν μπακουράκι, τελείωνα το πρόγραμμα και πήγαινα από πάνω και της τραγουδούσα.

Ευχαριστώ και τη Ζώζα και το παιδάκι μου. Ευχαριστώ και τις δύο» είπε και δάκρυσε.

Φυσικά η συγκίνησή του ήταν έκδηλη ακούγοντας την Κόνυ να λέει ότι είναι χαζομπαμπά ενώ μίλησε και ο Μάριος Καπότσης για τον μέλλοντα -όπως όλα δείχνουν- πεθερό του λέγοντας ότι όποιος

 

«Έπαθα εγκεφαλικό κι έχασα τη φωνή μου»: Η εξομολόγηση του Λευτέρη Πανταζή για το πρόβλημα υγείας του

Ο Λευτέρης Πανταζής μιλά στην Αννίτα Πάνια για το εγκεφαλικό επεισόδιο που πέρασε και εξηγεί πώς η πίστη τον βοήθησε να το ξεπεράσει.

 

Ο Λευτέρης Πανταζής, μοιράζεται μία ιστορία με την Αννίτα Πάνια, για το όταν αναγκάστηκε «να βάλει στη θέση του», γνωστό καλλιτέχνη ο οποίος «είχε καβαλήσει το καλάμι», τα πρώτα χρόνια της επιτυχίας του.

 

Η γνωριμία και ο μεγάλος έρωτας με την Άντζελα Δημητρίου

Πιστός στις σχέσεις του δήλωσε πως είναι ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος γύρισε το χρόνο πίσω και θυμήθηκε την πρώτη γνωριμία του με την Άντζελα Δημητρίου και το μεγάλο έρωτα που έζησαν.

 

Ως έναν από τους μεγαλύτερους έρωτες της ζωής του χαρακτήρισε την Καίτη Φίνου ο Λευτέρης Πανταζής, λέγοντας πως «με την πρώτη ματιά έγινε το μπαμ».

 

«Είμαι ένα πλάσμα χορτασμένο στη ζωή», λέει ο Λευτέρης Πανταζής, αποκαλύπτοντας πως κάποτε τον είχε ερωτευτεί και μια Ινδή πριγκίπισσα, η οποία έπαιρνε το αεροπλάνο για να έρθει από την Αγγλία στην Ελλάδα για να τον δει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!