Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Η μαμά μου ήταν ένα άτομο τοξικό που ποτέ δεν ήθελα να είμαι»

  09/12/2021 11:58
«Η μαμά μου ήταν ένα άτομο τοξικό που ποτέ δεν ήθελα να είμαι»

«Η μαμά μου ήταν ένα άτομο τοξικό που ποτέ δεν ήθελα να είμαι»

  09/12/2021 11:58

Η Jennifer Aniston μεγάλωσε βλέποντας τι δεν ήθελε να γίνει
    

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η Aniston μοιράζεται τον λόγο που κατάφερε να μείνει ταπεινή και να αποφύγει τα breakdown και τα σκάνδαλα των συναδέλφων της.

Μία νέα συνέντευξη παραχώρησε η Jennifer Aniston στο Hollywood Reporter, κατά την οποία μίλησε για θέματα που απασχολούν όχι μόνο το Hollywood αλλά και την κοινωνία στο σύνολό της. Με τη χαρακτηριστική της ελευθερία και απαγκίστρωση από φίλτρα, η ηθοποιός μίλησε τόσο για τη μαμά της όσο και τα media και τα κοινωνικά δίκτυα σήμερα. 

Ανήκοντας σε μία γενιά γεμάτη από περιστατικά ψυχολογικών breakdown και σκάνδαλα, όπως συνέβη με την Britney Spears και τη Lindsay Lohan, η Aniston απέδωσε το γεγονός ότι ξέφυγε και παρέμεινε ταπεινή στο παράδειγμα προς αποφυγήν που της έδωσε η μαμά της, Nancy Dow, με την οποία ήταν αποξενωμένη για πολλά χρόνια.

Η Jennifer Aniston μεγάλωσε βλέποντας τι δεν ήθελε να γίνει

«Μεγάλωσα βλέποντας κάποιον να κάθεται αναπαυτικά στη θέση του θύματος και δε μου άρεσε το πώς φαινόταν. Ήξερα ότι αυτό το άτομο μού έδινε ένα παράδειγμα για αυτό που ποτέ δεν ήθελα να είμαι, και δε θα γίνω ποτέ αυτό. Πιστεύω ότι είναι τοξικό και σε διαβρώνει εσωτερικά και στην ψυχή σου. Και, άκου, είναι ένα κομμάτι ενόχλησης να πρέπει να περάσεις δημόσια σκοτεινά πράγματα μπροστά στον κόσμο; Ναι, είναι μία ταλαιπωρία, αλλά όλα είναι σχετικά. Οπότε, είχα μία επιλογή να κάνω: Είτε θα παραδοθώ σε μπομπονιέρες και θα ζω κάτω από τα σκεπάσματά μου, είτε θα βγω έξω και θα βρω μία δημιουργική διέξοδο και θα ευδοκιμήσω. Και αυτό έκανα»

Η Νancy Dow ήταν επίσης ηθοποιός που, μάλιστα, είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετές παραγωγές του Hollywood -The Ice House (1969), The Wild Wild West (1967), Mr. Terrific (1967)-. Ωστόσο, έδινε πολύ μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση, σχεδόν σε εμμονικό βαθμό θα μπορούσε να πει κανείς, με αποτέλεσμα η Aniston να νιώθει μειονεκτικά στα εφηβικά της χρόνια.

Η επιμονή των tabloids και η σκληρή κοινωνία

Στη συνέχεια, η Aniston μίλησε για τον τρόπο που αντιμετώπιζαν τους ανθρώπους στο παρελθόν τα tabloids σχολιάζοντας ότι ουσιαστικά τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει και πολύ σήμερα. Απλώς έχουν αλλάξει χέρια

«Ό,τι έκαναν τα tabloids και τα media στις προσωπικές ζωές των ανθρώπων τότε, οι κανονικοί άνθρωποι το κάνουν τώρα. Αν και δεν έχω δει tabloid εδώ και πολύ καιρό. Έχω ακόμη δίδυμα; Θα είμαι μαμά-θαύμα στα 52 μου; Τώρα έχεις τα social media. Είναι σχεδόν σαν τα media να έδωσαν το σπαθί σε κάθε Joe Schmo (στον κάθε Κανένα)) που κάθεται πίσω από τον υπολογιστή για να είναι τρολ ή όπως λένε τους εαυτούς τους και να κάνουν bullying στους ανθρώπους στα σχόλια. Οπότε, απλώς άλλαξε χέρια με έναν τρόπο. Και δεν ξέρω γιατί η κοινωνία έχει γίνει τόσο σκληρή»

4082829158188212 jennifer-aniston-51st-birthday-photoshoot-photos-1-5e43aec0b8d7d  700

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας