Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Λουκάς Φουρλάς μιλά ανοικτά για τον χωρισμό του με την Ηλέκτρα Φωτιάδου

  09/12/2021 11:29
Ο Λουκάς Φουρλάς μιλά ανοικτά για τον χωρισμό του με την Ηλέκτρα Φωτιάδου

Ο Λουκάς Φουρλάς μιλά ανοικτά για τον χωρισμό του με την Ηλέκτρα Φωτιάδου

  09/12/2021 11:29

«Περάσαμε πάρα πολλά μαζί, έχουμε ένα κοινό στόχο τον γιο μας για τον οποίο είμαστε και οι δυο περήφανοι. Δεν υπάρχει χωρισμός που να ήταν εύκολος»

    

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», ο Λουκάς Φουρλάς έδωσε συνέντευξη στον Τάσο Ευάγγελου και μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα, για το διαζύγιο και τα παιδιά του.

Αποκάλυψε δημόσια τον χωρισμό του με την ηθοποιό Ηλέκτρα Φωτιάδου και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη μητέρα των παιδιών του, Άρτεμις και Ιάσωνα. 

4082813341036212 fourlas ilectra 0

Ειδικότερα για τον γιο του Ιάσωνα ανέφερε: «Είναι ένας μαχητής, έχει την δική του προσωπικότητα, χαρακτήρα, και τις δίκες του απόψεις. Μάλιστα η υπόσχεση που του έδωσε ήταν πως δεν θα περάσει εβδομάδα που δεν θα έρχεται Κύπρο να τον βλέπει, το οποίο και τηρεί για εκείνον».

Για τον χωρισμό του εδώ και τρία χρόνια με την Ηλέκτρα Φωτιάδου είπε: «Έχουμε χωρίσει με την Ηλέκτρα έχει περίπου τρία χρόνια. Παρόλα αυτά θα είναι πάντα η μητέρα της Άρτεμις και του Ιάσωνα, είμασταν ένα χρόνο που περάσαμε πάρα πολλά μαζί, έχουμε ένα κοινό στόχο να μεγαλώσουμε ένα γιο για τον οποίο είμαστε και οι δυο περήφανοι. Δεν υπάρχει χωρισμός που να μην ήταν εύκολος, υπάρχουν περιπτώσεις που είναι καλύτερα να χωρίσεις παρά να παραμείνεις, δεν σημαίνει αυτό πως είσαι εχθρός με τον άλλο. Διατηρώντας μια καλή σχέση με την Ηλέκτρα έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον Ιάσονα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας