Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Κρίσιμες οι επόμενες δύο ημέρες στη ΜΕΘ για τον Γιώργο Τράγκα

  08/12/2021 09:55
Κρίσιμες οι επόμενες δύο ημέρες στη ΜΕΘ για τον Γιώργο Τράγκα

Κρίσιμες οι επόμενες δύο ημέρες στη ΜΕΘ για τον Γιώργο Τράγκα

  08/12/2021 09:55

Τα νεότερα για την υγεία του - Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος άδειασε το στέλεχος του κόμματος και συνθέτη Γιώργο Μουκίδη που δήλωσε πως μίλησε με τον Γιώργο Τράγκα ενώ βρίσκεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ. Ποια είναι η θέση του κόμματος απέναντι και στον Γρηγόρη Πετράκο;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Γιώργος Τράγκας «χτυπήθηκε» από τον κορωνοϊό και μάλιστα πολύ σοβαρά αφού τα τελευταία 24ωρα ο γνωστός δημοσιογράφος βρίσκεται στη ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Σωτηρία.

Γιώργος Τράγκας – Τα νεότερα για την υγεία του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στον Γιώργο Τράγκα χορηγείται οξυγόνο υψηλής ροής στη ΜΕΘ. Δεν έχει διασωληνωθεί αν και συνεχίζεται να υποστηρίζεται αναπνευστικά, καθώς το οξυγόνο του παραμένει ιδιαίτερα χαμηλό.

Λαμβάνει συνεχώς εναλλάξ οξυγόνο από συσκευή, πιέζοντας αέρα προς τους πνεύμονες και κρατώντας τους ανοιχτούς. Το επόμενο διήμερο θεωρείται κρίσιμο ώστε να διαπιστωθεί αν ανταποκρίνεται ο οργανισμός του καθώς την ένατη με ενδέκατη μέρα και μετά παρουσιάζονται τα σημάδια επιπλοκής ή βελτίωσης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπος τού κόμματος του Γιώργου Τράγκα, σημείωσε πως δεν είναι αντιεμβολιαστής, αλλά ότι «ο Γιώργος Τράγκας έχει ο ίδιος εκφράσει τις θέσεις του υπέρ του συναινετικού εμβολιασμού».

Εξηγώντας γιατί ο Γιώργος Τράγκας δεν έχει κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, είπε πως «επειδή έχει το ζάχαρο και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να εμφανίσει κάποια παρενέργεια, έκριναν οι γιατροί ότι έπρεπε να είναι στην ΜΕΘ. Δεν είναι διασωληνωμένος, του παρέχεται όμως οξυγόνο. Σήμερα είναι η 9η ημέρα που νοσεί. Σήμερα και αύριο είναι κρίσιμες ημέρες, διότι όλοι οι ασθενείς αυτές τις ημέρες, την 9η και την 10η ημέρα, δείχνουν αν ‘καθαρίζουν’ ή συνεχίζουν να έχουν προβλήματα».

Την ίδια ώρα, ωστόσο ο κ. Κουρτζίδης «άδειασε» στέλεχος του κόμματος, τον κ. Γιώργο Μουκίδη ο οποίος είπε την Δευτέρα πως μίλησε με τον κ. Τράγκα και πως είναι καλά στην υγεία του. «Προφανώς κάποιο λάθος έκανε ο κ. Μουκίδης. Χθες ήταν να γίνει με εμένα μια σύνδεση στην εκπομπή και δεν έγινε λόγω skype. Τον άκουγα σε όσα είπε. Ανέφερε και ο ίδιος ότι έκλεισαν σύντομα το τηλέφωνο. Το πιθανότερο είναι να μίλησε με κάποιον συνεργάτη του και όχι με τον Γιώργο Τράγκα», υποστήριξε ο κ Κουρτζίδης, συμπληρώνοντας πως «από τη στιγμή που είναι στην ΜΕΘ, δεν έχει κινητό μαζί του. Επικοινωνεί η σύζυγος του, η Μαρία Καρρά, με τους γιατρούς και ενημερωνόμαστε όλοι για την κατάσταση του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας