Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Αν ξέραμε ότι θα πάρει τέτοια διαφήμιση, θα το είχαμε κάνει πολύ νωρίτερα»

  05/12/2021 11:13
«Αν ξέραμε ότι θα πάρει τέτοια διαφήμιση, θα το είχαμε κάνει πολύ νωρίτερα»

«Αν ξέραμε ότι θα πάρει τέτοια διαφήμιση, θα το είχαμε κάνει πολύ νωρίτερα»

  05/12/2021 11:13

H Νικολέττα Ράλλη ξεκαθάρισε τι συνέβη στην προηγούμενη εκπομπή με τα 2 «Αγγελοπουλικά» λεπτά

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 28 Νοεμβρίου στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο», όταν η Νικολέττα Ράλλη και οι συνεργάτες της ήταν στον αέρα για περίπου δυο λεπτά, χωρίς να το έχουν «καταλάβει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλη όταν κατάλαβε πως βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής... εν αγνοία της; Η Νικολέττα Ράλλη ήταν για δύο λεπτά στον αέρα χωρίς να το ξέρει; - «Το σκηνικό με την Ράλλη δεν φάνηκε λάθος, αλλά μία στημένη φάρσα…»!

H παρουσιάστρια του Open θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη, ύστερα από τη μεγάλη διάσταση που πήρε το θέμα την τελευταία εβδομάδα. Όπως δήλωσε η Νικολέττα Ράλλη ήταν… πλάκα!

«Πολλά συζητήθηκαν αυτή την εβδομάδα και είναι λογικό. Η αλήθεια είναι ότι αν το ξέραμε ότι θα πάρει τέτοια διάσταση και διαφήμιση η εκπομπή μας, θα το είχαμε κάνει πάρα πολύ νωρίτερα. Κάναμε έτσι ένα… αστειάκι, πλακίτσα.

Είμαστε χωρατατζήδες. Είδαμε αυτά τα δύο «αγγελοπουλικά» λεπτά, για όσους ξέρουν από κινηματογράφο. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, ήταν δική μας έμπνευση. Είμαστε λίγο άτακτοι. Παρόλα αυτά ξέρω ότι όσοι με γνωρίζετε, το καταλάβατε από την πρώτη στιγμή» ανέφερε η Νικολέττα Ράλλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας