Ο θεατρικός παραγωγός απαντά στην Βίκυ Κάβουρα για την παραστάση του Καναράκη

 

 

Ο θεατρικός παραγωγός, Διονύσης Παναγιωτάκης, σύντροφός της Νικολέτας Καρρά & πρώην σύζυγος της Ελένης Κούρκουλα απάντα «Εγώ δεν έχω μιλήσει με την κυρία Κάβουρα και κανείς μας στην εταιρεία δεν μιλάει με τους όρους "μωρό μου"»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στις κάμερες για οικονομικό εκβιασμό, αποκαλύπτοντας πως αποχώρησε από την παράσταση του Παντελή Καναράκη. «Έχω μείνει μισή, δεν τρώω. Δεν μπορώ να φάω, έχω πολύ άγχος. Τώρα τελευταία ανησυχώ λίγο για την υγεία μου. Κάνω δύο μήνες πρόβες για μία παράσταση του Παντελή Καναράκη, η οποία δεν ξέρω αν θα ανέβει. Εγώ δεν θα είμαι σε αυτή. Δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω γι’ αυτό, είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο, έχω τρεις μέρες να φάω, κυριολεκτικά. Είναι κάτι που δεν ξέρω πώς να το πω για να μην παρεξηγηθεί, είναι πολύ χοντρό, είναι βαρύ και με έχει πειράξει πάρα πολύ», είπε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα.  

Η Βίκυ Κάβουρα είπε στη συνέχεια: «Δεν έχει συμβεί κάτι μεταξύ μας, αλλά περίμενα μια διαφορετική αντιμετώπιση και από τον ίδιο. Σε αυτό το χώρο δεν υπάρχει μόνο σεξουαλικός εκβιασμός και bullying, υπάρχει και ο οικονομικός εκβιασμός. Ξέρεις τι είναι να δουλεύεις δύο μήνες απλήρωτη και τελευταία στιγμή να σου λένε “αυτό και άμα σου αρέσει”. Είναι ξεκάθαρα προσβολή και απορώ γιατί πρέπει να συμβαίνει αυτό το πράγμα.

Το ποσό ήταν συμφωνημένο δύο μήνες πριν, όταν ξεκινήσαμε τις πρόβες και άλλαξε τώρα στο 1/4 του χαμηλού ποσού που παίρναμε ήδη. Επειδή αυτό που άκουσα ήταν “μωρό μου, τόσο μπορώ και άμα θες”, σοκαρίστηκα, γούρλωσα τα μάτια κι έφυγα. Στήριξα πολύ τον Παντελή, αλλά δεν το πήρα πίσω. Κανονικά θα έπρεπε να μη μιλήσω και να μην το πω, αλλά πρέπει να σταματήσει αυτό κάποια στιγμή. Εγώ είμαι αποφασισμένη να το σταματήσω, βαρέθηκα κιόλας».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Κάβουρα ξεσπά κατά Καναράκη «Έχω να φάω τρεις ημέρες. Σοκαρίστηκα και έφυγα»  O Καναράκης δίνει την δική του απάντηση στις κατηγορίες της Κάβουρα

 

H Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι μίλησε μαζί της και η ηθοποιός της εξήγησε τι ακριβώς την ενόχλησε.

«Τη Βίκυ την πείραξε που δύο μήνες έκανε πρόβες, που βέβαια σε αυτό δεν φταίει ούτε ο παλιός, ούτε ο νέος παραγωγός και μου είπε ότι τώρα με το #metoo, πρέπει να στηρίξουμε τον Μπιμπίλα για να αρχίσουμε να πληρωνόμαστε τις πρόβες. Μου είπε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που “τρώμε τον ελεύθερό μας χρόνο, κάνουμε πρόβες, κλείνουμε μία δουλειά και τελικά μένουμε εκτεθειμένοι. Δύο μήνες τα έξοδά μου, τις βενζίνες μου και τελικά μπήκα και μέσα”.

Το άλλο που εγώ κατάλαβα πως την ενόχλησε πάρα πολύ ότι το ποσό ήταν εξευτελιστικό. Άστο! Μου είπε ότι την ενόχλησε ο τρόπος, αυτό του στιλ “μωρό μου αυτό είναι κι αν σ’ αρέσει με μία οικειότητα από έναν άνθρωπο που δεν με ξέρει, να με θεωρεί τόσο του χεριού του, αυτό μου γύρισε το μάτι”. Μπροστά δεν ήμουν, η Βίκυ Κάβουρα έχει πάρει την απόφαση να μιλά έξω από τα δόντια» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Από την άλλη πλευρά, ο Πρόεδρος των Αθηναϊκών Θεάτρων απάντησε στο Happy Day πως δε σχολιάζει «αόριστες δηλώσεις».

 

Το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», προβλήθηκε η απάντηση του θεατρικού παραγωγού Διονύση Παναγιωτάκη.

«Δεν απαντώ σε αοριστίες. Έχω μιλήσει με τον κύριο Καναράκη για να αναλάβουμε την παραγωγή του έργου του αλλά ακόμη επεξεργαζόμαστε την πρότασή του. Εγώ δεν έχω μιλήσει με την κυρία Κάβουρα και κανείς μας στην εταιρεία δεν μιλάει με τους όρους «μωρό μου» που ανέφερε», λέει ο κ. Παναγιωτάκης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Yπενθυμίζουμε ότι η Νικολέτα Καρρά μετά το χωρισμό με τον Κύπριο δικηγόρο, Φώτο Πιττάτζη, βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια του πρώην συζύγου της ηθοποιού και πρώην υπουργού Ελένης Κούρκουλα, Διονύση Παναγιωτάκη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη