Βολές... κατά ριπάς εναντίον του Πάνου Βλάχου οι πρωινές εκπομπές

 

 

Έξω φρενών Κώστας Τσουρός, Ελεονώρα Μελέτη, Γιώργος Λιάγκας για τις δηλώσεις του ηθοποιού για τον κορωνοϊό και τον εμβολιασμό

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Την δυσαρέσκεια του θέλησε να εκφράσει ο Πάνος Βλάχος για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τα media και οι δημοσιογράφοι το θέμα του εμβολιασμού κατά της Covid – 19 και της αποχώρησης του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε.  

O Πάνος Βλάχος είχε πει: «Πιστεύω ότι επιτελείται ένα έγκλημα από τους έχοντες το μαρκούτσι και τις εκπομπές αυτό το διάστημα. Προσπαθείτε να ρίξετε και άλλο φόβο και υπάρχει μια μέγγενη φανατισμού και μάχης στην οποία ρίχνετε λάδι στη φωτιά και γουστάρετε πάρα πολύ. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Έχω πολύ συγκεκριμένη άποψη για τις ιδέες, τον Θεό, την ελευθερία και την επιστήμη και την εκφράζω δυνατά. Να μπω σε αυτή την χυδαία διαδικασία που βάζετε τους ανθρώπους της Τέχνης να παίξουν ριάλιτι, ενώ δεν πληρώνονται από ριάλιτι, δεν θα μπω»!

 

Το «Mega Καλημέρα» σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Πάνου Βλάχου και ο Κώστας Τσουρός ξέσπασε!

Αυτές οι δηλώσεις του ηθοποιού προβλήθηκαν και ο Κώστας Τσουρός ξέσπασε λέγοντας: «θέλω να ρωτήσω το εξής… Όταν ρωτάμε τους συναδέλφους του ηθοποιούς για ένα θέμα, το οποίο έχει προκύψει στο θέατρο, αυτό είναι χυδαία ερώτηση για κάποιον; Δεν πήγαμε να ρωτήσουμε ούτε ποδοσφαιριστές, ούτε δικαστές για τον Άρη Σερβετάλη. Ούτε να ρίξουμε φόβο θέλουμε… Είναι μια ερώτηση που κάνουμε σε συναδέλφους του ηθοποιούς. Ευτυχώς για μένα υπάρχουν και άνθρωποι από τον χώρο σας, αγαπητέ Πάνο Βλάχο, που όταν δίνουν μια συνέντευξη θέλουν να λένε πράγματα και όχι απλά να δίνουν συνεντεύξεις και να μην λένε ποτέ τίποτα. Οπότε λογικό είναι αυτό που συμβαίνει. Δεν είναι ο φόβος που δίνουμε εμείς αλλά το ότι οι συνάδελφοι σου απαντάνε».

Και πρόσθεσε: «Αν εσύ επιλέγεις όντως να μην απαντάς, καλά κάνεις αλλά με αυτό που λες κρίνεις τους συναδέλφους σου και όχι τους δημοσιογράφους».

Η δε Ελεονώρα Μελέτη έκπληκτη με τη δήλωση του Πάνου Βλάου υπογράμμισε: «τον εκτιμώ και τον συμπαθώ ιδιαίτερα τον συγκεκριμένο ηθοποιό αλλά μου κάνει εντύπωση αυτό που εισέπραξα εγώ. Πραγματικά δεν το περίμενα όταν ακούστηκε αυτό με το μαρκούτσι, το ότι επιτελείται ένα έγκλημα… Έδωσα παραπάνω προσοχή στα λεγόμενα του και νομίζω ότι αυτό που ουσιαστικά εξέφρασε μέσα από αυτή την δήλωση, την οποία δεν ασπάζομαι καθόλου, είναι μια συσσωρευμένη άποψη».

 

Ξέσπασε και ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Πάνου Βλάχου στον αέρα του «Πρωινού»!

Ο παρουσιαστής είπε μεταξύ άλλων: «Οφείλεις να το πεις για να σωθείς εσύ, τα παιδιά σου γιατί Φαίη μου δεν είναι η θυσία του Αβράαμ… γιατί δεν θυσιάζομαι εγώ, τα παιδιά μου, οι συγγενείς μου που προσπαθώ να τους πω ότι πρέπει να εμβολιαστούμε και οι άλλοι να το παίζουν μάγκες, να γελάνε και να πάνε με τα κατοστάρικα αυτοί που έχουν λεφτά και να αγοράζουν πλαστά πιστοποιητικά! Εδώ δεν είναι κοινωνία δύο ταχυτήτων, δεν είμαστε οι έξυπνοι και οι ηλίθιοι, δεν είμαστε οι έξυπνοι και τα πειραματόζωα, σ’ αυτό διαφωνώ! Έχουμε όλοι ευθύνη! Οφείλουμε να διατυπώσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι σωστό! Είναι η ζωή μας, είναι η ζωή ή θάνατος, δεν είναι διχασμός ή ριάλιτι…»!

 

O Πάνος Βλάχος με τις τελευταίες του δηλώσεις προκάλεσε αντιδράσεις και… ζήτησε δημόσια συγγνώμη!

Ο ηθοποιός τόνισε:«Αν παρερμηνεύτηκε κάτι που είπα ζητώ συγγνώμη. Δεν ήθελα να θίξω κανένα δημοσιογράφο και κανέναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του με γνησιότητα και ηθική. Εγώ αυτό που είπα είναι ότι διχάζει πάρα πολύ η ερώτηση για πρόσωπο και όχι η ερώτηση για ιδέες. Θα ήθελα πάρα πολύ σε έναν ρομαντικό κόσμο, όταν ρωτάνε οι άνθρωποι της τηλεόρασης μόνο για πρόσωπα, αυτό γίνεται ριάλιτι. Αν με ρωτήσεις εσύ για θρησκεία, το θέατρο, τον κορονοϊό κλπ, μπορούμε να κάνουμε μια συζήτηση. Αλλά να με ρωτάς για πρόσωπα, πιστεύω πως αυτό δημιουργεί διχασμό και οι πρωινές εκπομπές το κάνουν αυτό από πάντα. Δεν έχω εγώ κανένα θέμα με τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Αλλά λέω πως αυτό το πράγμα που γίνεται δημιουργεί διχασμό και φόβο.»!

Και πρόσθεσε ο Πάνος Βλάχος: «Δεν ήθελα να υποτιμήσω κανέναν. Καταλαβαίνω τη δουλειά σας και τη σέβομαι. Συγκεκριμένα λέω, όταν ρωτάτε συνεχώς τους ανθρώπους εδώ και πολλά χρόνια την άποψή του για τον τάδε, για να δημιουργούνται καταστάσεις, αυτό το κάνουν οι δημοσιογράφοι. Οι καλλιτέχνες δεν ζουν για να σχολιάζουν ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχω εγώ εδώ πέρα για να είμαι σχολιαστής των πάντων. Ούτε όλοι μας οι ηθοποιοί υπάρχουμε για να σας δίνουμε λεζάντες. Αν είπα κάτι που δεν το καταλάβετε, η πρόθεση μου είναι να μην υπάρχει αυτή η ανθρωποφαγία. Να γίνονται συζητήσεις για την επιστήμη, τη θρησκεία, την πολιτική. Όχι συζητήσεις ο ένας για τον άλλον. Ο λόγος που το κάνετε είναι μόνο για τα νούμερα. Και δεν το λέω για να σε θίξω»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι όταν είχε ερωτηθεί για την αποχώρηση του Σερβετάλη από παράσταση είπε: : «Θέλω να μείνω μακριά από τον διχασμό, τον φόβο και το μαδομ@υνι που γίνεται. Θέλω να βρίσκω τι μπορεί να με κάνει να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους και όχι να απομακρυνθώ. Η ατάκα του Γιάννη Κακλέα, ουδείς αναντικατάστατος για τον Άρη Σερβετάλη, είναι πολύ σημαντική για να την αμφισβητήσει ο Πανούλης ο Βλάχος. Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, ναι. Πιστεύω ότι επιτελείται ένα έγκλημα από τους έχοντες το μαρκούτσι και τις εκπομπές αυτό το διάστημα. Γιατί προσπαθείτε να ρίξετε και άλλο φόβο και υπάρχει μια μέγγενη φανατισμού και μάχης στην οποία εσείς ρίχνετε λάδι στη φωτιά και γουστάρετε πάρα πολύ. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Έχω πολύ συγκεκριμένη άποψη για τις ιδέες, τον Θεό, την ελευθερία, τον κορονοϊό και την επιστήμη και την εκφράζω δυνατά. Αλλά να μπω σε αυτή την χυδαία διαδικασία που βάζετε τους ανθρώπους της Τέχνης να παίξουν ριάλιτι, ενώ δεν πληρώνονται από ριάλιτι, δεν θα μπω».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά