Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Έκανα το μονοδοσικό εμβόλιο γιατί δεν έχει μέσα τον Χιμπαντζή»

  25/11/2021 11:36
«Έκανα το μονοδοσικό εμβόλιο γιατί δεν έχει μέσα τον Χιμπαντζή»

«Έκανα το μονοδοσικό εμβόλιο γιατί δεν έχει μέσα τον Χιμπαντζή»

  25/11/2021 11:36
Σταμάτης Γονίδης: «Κάθε πρωί πίνω αγιασμό και κοινωνώ κάθε δυο μήνες, αυτό νομίζω είναι μεγάλο φάρμακο. Έτσι πιστεύω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Τη στήριξή του στον Άρη Σερβετάλη θέλησε να εκφράσει μέσω του «Πρωινού» ο Σταμάτης Γονίδης επικροτώντας την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε μιας και δεν δέχεται να παίζει μόνο για εμβολιασμένους. Ο Σταμάτης Γονίδης όμως, μίλησε και για το εμβόλιο λέγοντας πως επέλεξε να κάνει το μονοδοσικό καθώς είναι το μόνο που δεν έχει μέσα τον… Χιμπαντζή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψάχνουν ηθοποιό να αντικαταστήσει τον Σερβετάλη - Οι αντιδράσεις συνεχίζονται «Ο κάθε πνευματικός άνθρωπος συναντά εμπόδια στο δρόμο του, όπως ο Χριστός σταυρώθηκε στο τίμιο ξύλο, εγώ σταυρώνομαι στο τίμιο Twitter»

«Ο άνθρωπος αυτός ποιεί ήθος, είναι μια γομολάστιχα που σβήνει τα μαυρίλα που αφήσαν κάποιοι άλλοι που κάνουν το ίδιο επάγγελμα και δίνει στον κόσμο να καταλάβει ότι υπάρχουν και κάποιοι αρκετοί σε αυτό το επάγγελμα που έχουν ήθος. Ο άνθρωπος αυτό που κάνει το σέβεται, σέβεται τον εαυτό του, σέβεται το Θεό. Τι να πω, του βγάζω το καπέλο. 

Ο άνθρωπος αυτός είχε προαναγγείλει από πριν ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο εγώ δε μπορώ να συνεχίσω, δε μπορώ να ξεχωρίσω τον κόσμο, σε αυτούς που έχουν εμβολιαστεί και σε αυτούς που δεν το έχουν κάνει. Εγώ έχω κάνει το johnson το μονοδοσικό γιατί είδα ότι αυτό το εμβόλιο δεν έχει μέσα κάποιες ουσίες που έχουν τα άλλα. 

Υπόψιν, το Johnson δεν έχει RNA ούτε τον ιό, μελέτησα καλά πριν κάνω κάποια κίνηση. Γιατί κάθε χρόνο εγώ ας πούμε κάνω το αντιγριπικό, το αντιγριπικό έχει μέσα χιμπατζή, το ξέρουμε αυτό. Το Johnson δεν έχει, τι εννοώ μέσα, δε ξέρω από ιατρική, μελέτησα και είδα ότι δεν έχει RNA και δεν έχει τον Χιμπαντζή αυτό που έχει το εμβόλιο της γρίπης. Τα ξέρουν οι επιστήμονες τώρα αυτοί που ακούνε Δόξα τω Θεώ εγώ κάθε πρωί πίνω αγιασμό και κοινωνώ κάθε δυο μήνες, αυτό νομίζω είναι μεγάλο φάρμακο. Έτσι πιστεύω»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας