Γιώργος Αμούτζας - Έλενα Πιερίδου: Νέοι, ωραίοι, ταλαντούχοι και ερωτευμένοι!

 

 

Ο κούκλος της σειράς «Σασμός» είναι ζευγάρι με την πανέμορφη Κύπρια ηθοποιό Έλενα Πιερίδου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Γιώργος Αμούτζας είναι ένας από τους πολλά υποσχόμενους νεαρούς ηθοποιούς της γενιάς του και ο ρόλος του στη σειρά του Alpha «Σασμός» είναι καθηλωτικός.  

Οι σειρές που συμμετείχε είναι αρκετά επιτυχημένες και ξεκινά από το 2017 και το «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» του ΑΝΤ1, το 2019 το «Θα Γίνει της Πολυκατοικίας» από το ΣΚΑΙ και το «Κόκκινο Ποτάμι» την ίδια χρονιά που προβαλλόταν από το Open. Στην τελευταία του συμμετοχή στο «Σασμό», υποδύεται τον Νικηφόρο, μοναχοπαίδι του Στεφανή και της Βασιλικής.

Ο Γιώργος Αμούτζας εκτός από την επιτυχία που γνωρίζει την επαγγελματική του ζωή διανύει και την πιο όμορφη περίοδο στα προσωπικά του.

Συγκεκριμένα τους τελευταίους μήνες έχει δεσμό με την ηθοποιό Έλενα Πιερίδου από την Κύπρο την οποία έχουμε δει σε γνωστές σειρές όπως το «Τατουάζ».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν διαδικτυακά κοντά στην πρώτη καραντίνα τον προηγούμενο Μάρτιο αλλά βρέθηκαν από κοντά τον περασμένο Ιούνιο μετά το τέλος του πρώτου lockodown όταν η ηθοποιός ταξίδεψε στην Αθήνα για να τον συναντήσει από τότε το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί και απολαμβάνει τον έρωτά του η Έλενα Πιερίδου αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.​

​​

Η νεαρή κούκλα ηθοποιός, μάλιστα, είχε μια σχέση για πολλά χρόνια. «Ναι είμαι ερωτευμένη. Είμαι σε σχέση είχαμε κάποια θέματα λόγω απόστασης. Μένει στην Ελλάδα, είμαστε περίπου τρία χρόνια μαζί. Πιο παλιά βρισκόμασταν πολύ πιο σπάνια και έχουμε περάσει κρίση. Τώρα ευελπιστώ να βρισκόμαστε πιο συχνά. Είναι δύσκολα να μετακομίσει γιατί έχει μια σταθερή δουλειά. Εγώ δεν σκέφτηκα να μετακομίσω στην Αθήνα. Είναι άλλοι ρυθμοί, νομίζω θα μου στοιχίσει να αφήσω τους δικούς μου», είχε πει το 2018 σε συνέντευξή της. Οταν γνώρισε το Γιώργο Αμούτζα όμως, όλα άλλαξαν και κατάλαβε ότι ο έρωτας την καλούσε. Για μια ακόμη φορά, μάλιστα, την καλούσε στην Ελλάδα. Οι δύο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και κάνουν ήδη κοινά σχέδια μαζί, χωρίς όμως να βιάζονται…

Πηγή:Ciao 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»