Ποιος είναι ο Thug Slime, που προσήχθη για επίθεση με μαχαίρι με δυο τραυματίες;

 

Ο 25χρονος ράπερ επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι δύο άτομα στο καφέ «El Chapo» στον Κολωνό -  Η συνεργασία με τον Mad Clip και η σχέση του με τους Αντετοκούνμπο - Δείτε βίντεο από το σημείο της συμπλοκής

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην οδό Λένορμαν στον Κολωνό, με αποτέλεσμα να βγουν τα μαχαίρια και να τραυματιστούν δυο άτομα.

Σύμφωνα με την αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο και προχώρησε στην προσαγωγή τριών ατόμων μεταξύ των οποίων και ο 25χρονος, βουλγαρο-νιγηριανής καταγωγής, ράπερ Thug Slime, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, συνεπλάκησαν πέντε άτομα στο καφέ «El Chapo», εκ των οποίων τα δύο τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομείο, τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ράπερ Thug Slime επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε πατέρα τριών παιδιών, ενώ μπροστά στο περιστατικό φέρεται να ήταν και ένα 10χρονο παιδί, χωρίς να διευκρινίζεται αν ήταν παιδί του θύματος.

Το χρονικό της συμπλοκής 

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 4 χθες το μεσημέρι όταν ένα ΙΧ με τέσσερις επιβαίνοντες -δύο Αλβανούς, έναν Βούλγαρο και έναν Έλληνα, σταμάτησε έξω από καφέ στην οδό Λένορμαν.

Οι τέσσεριςάνδρες πλησίασαν τον αλβανικής καταγωγής διανομέα του καταστήματος και για άγνωστη αιτία συνεπλάκησαν.

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βγήκαν μαχαίρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο διανομέας και ο ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής που επέβαινε στο ΙΧ.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το ΑΤ Κολωνού.

Δείτε βίντεο από το σημείο της συμπλοκής

 

Ποιος είναι ο Thug Slime

Ο Thug Slime γεννήθηκε το 1996 στη Σόφια με την μητέρα του να είναι από τη Βουλγαρία και τον πατέρα του από τη Νιγηρία. Στην Ελλάδα και στα Σεπόλια μετακόμισε η οικογένεια όταν ο ράπερ πήγαινε δημοτικό.

 

«Ήμουν στο ίδιο σχολείο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Με τον Κώστα, τον αδερφό του, ήμασταν στην ίδια τάξη. Έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή μου. Τους θυμάμαι να παίζουν συνέχεια μπάσκετ, το βράδυ να πηγαίνουν στις προπονήσεις. Όσα έχουν καταφέρει τους αξίζουν. Δούλεψαν πολύ σκληρά γι’ αυτό» έχει πει σε συνέντευξη στην «LIFO».

 

Τον Απρίλιο του 2019 έβγαλε το πρώτο του κλιπ και το 2020 έβγαλε δύο άλμπουμ και σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο Spotify και το YouTube.

Μάλιστα, τον περασμένο Φεβρουάριο κυκλοφόρησε και κομμάτι του όπου συνεργάζεται με τον Mad Clip και τον FY.

 

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του το «Prince» κατέκτησε τις πρώτες θέσεις των digital charts, όπως το no1 του Spotify Top50, ενώ το ανατρεπτικό music video του μπήκε αμέσως στις κορυφαίες τάσεις του YouTube.

«Γνωρίστηκα με τον Mad Clip το '18, όταν γυρνούσε ένα κλιπ, το «Λώρα», που ήταν πολλοί μέσα. Τον Φεβρουάριο του '20 μου έστειλε μήνυμα να βρεθούμε σε ένα live του στο Περιστέρι, μιλήσαμε, μου εξήγησε ότι η Capital δεν είναι απλώς ένα label, είναι οικογένεια, και τα βρήκαμε. Μετά βρεθήκαμε με τους υπόλοιπους, με τον Light, με τον Skive, με τον FY, στην πολυπλατινένια απονομή για την Capital και την Panik που έγινε σε ξενοδοχείο στο Σύνταγμα», έχει αναφέρει για την γνωριμία του με τον Mad Clip.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»