Δόξας Vs. Δεληθανάση: Αντιμέτωποι στα δικαστήρια! Η επιμέλεια και η διατροφή

 

 

Ο Κώστας Δόξας και η πρώην σύζυγός του, Μαρία Δεληθανάση βρέθηκαν αντιμέτωποι στα δικαστήρια, περίπου οκτώ μήνες μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για ενδοοικογενειακή βία.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο λόγος που το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στις δικαστικές αίθουσες ήταν γιατί ο Κώστας Δόξας προσέβαλε την προηγούμενη απόφαση που έδινε αποκλειστική επιμέλεια της τεσσάρων ετών κόρης τους, Σοφίας στη Μαρία Δεληθανάση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο τραγουδιστής ζητούσε αποκλειστική επιμέλεια της μικρής, μείωση της διατροφής που δίνει για την 4χρονη Σοφία από τα 500 ευρώ στα 300 ευρώ, καθώς και διακοπή της συζυγικής διατροφής στη Μαρία Δεληθανάση, που ήταν 100 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τραγουδιστής είχε ως μάρτυρα υπεράσπισης τον αδερφό του, επίσης τραγουδιστή Άκη Δείξιμο. Εκείνος ισχυρίστηκε πως ο Κώστας Δόξας μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών περί κακοποίησης δεν δύναται να βρει δουλειά, με αποτέλεσμα το μηνιαίο εισόδημά του να ανέρχεται στα 400 ευρώ.

Η πλευρά της Μαρίας Δεληθανάση υποστήριξε πως κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς ο Κώστας Δόξας έχει τουλάχιστον τέσσερα live την εβδομάδα, εντός και εκτός Αττικής.

Το ζευγάρι δεν έχει πάρει ακόμα διαζύγιο επισήμως και γι’ αυτόν τον λόγο το επόμενο διάστημα θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι στις δικαστικές αίθουσες.

Το πρωί της Παρασκευής 5/11, η Μαρία Δεληθανάση ανήρτησε την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram. 

Η συνήγορος της πρώην συζύγου του Κώστα Δόξα, Άρτεμις Διαλυνά, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Open Weekend», αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι ενδελεχώς καθώς η υπόθεση είναι ακόμη σε εξέλιξη. Θεωρώ ότι είναι λυπηρό να αιτείται ο κύριος Δόξας τη μείωση της διατροφής, κυρίως του παιδιού του, επικαλούμενος ότι δεν εργάζεται πουθενά, εκτός από δύο εμφανίσεις που κάνει στην Πάτρα, ενώ και κανονικά εργάζεται και επιτυχημένη πορεία έχει και για τον κλάδο του είναι ένας από τους τραγουδιστές που έχει αρκετή δουλειά, τις δύσκολες μέρες που περνάμε».

Λίγες ώρες μετά τη δίκη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Κώστα Δόξα, ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε μέσα από την πρωινή εκπομπή του Open: «Πήρα τηλέφωνο χθες τον Κώστα Δόξα, δεν ήθελε να σχολιάσει κάτι. Το νόημα αυτών που είπαμε ήταν ότι όταν η δικαιοσύνη αποφανθεί δεν ξέρω αν θα μου ζητήσει συγγνώμη ο κόσμος, αλλά… Ο άνθρωπος υπερασπίζεται τον εαυτό του».

«Η αλήθεια θα φανεί μέσω της δικαστικής οδού, που έχει πάρει ήδη το θέμα του αδερφού μου» ήταν η δήλωση που έκανε στην εκπομπή ο μάρτυρας υπεράσπισης του τραγουδιστή, Άκης Δείξιμος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»